Mėnesio suvestinė.


Tariu labas vakaras visoms TD skaitytojoms! Praėjo dar vienas pavasario mėnesis. Balandis.. Manau, jog jis TD blogui, buvo nei blogas, nei labai geras. Per šį mėnesį rašytojos parašė 100 pranešimų ir surengė daug puikių konkursų! Tad dabar, kaip ir kiekvieno mėnesio pabaigoje, norėčiau paskelbti mėnesio geriausiąją, pasakyti keletą žodžių apie rašytojas ir dar šį bei tą aptarti. :)

Tęsiu Vilijos pradėtą tradiciją.. Keletas žodžių apie kiekvieną rašytoją.

BARBORA
Ši mergina tik per mažą žingsnelį buvo nuo mėnesio rašytojos titulo. Balandžio mėnesį ji kaip niekad stengėsi.. Jos pastangas matė tiek Vilija, tiek aš, tiek  tikėkimės blogo skaitytojos. Šį mėnesį Barbora savo straipsnių kokybę derino su kiekybe. Už tai  didelis pliusas! Su šia rašytoja šį mėnesį, TD skype chat’e bendravau gan dažnai… Per tą bendravimą supratau, jog ji yra tas žmogus kuris visada pasiruošęs ištiesti pagalbos ranką. Barbora mėnesio pradžioje pažadėjo, jog šį mėnesį ji tikrai stengsis ir mes jos straipsnius matysime dažniau. Kaip sakė – taip ir padarė. Aš manau, jog Barbora kitą mėnesį stengsis ne ką mažiau kaip šį, “nugriaus kalnus” savo straipsniais ir kas žino, gal išsipildys jos svajonė ir ji bus pripažinta geriausiąja? :)

KOTRYNA
Kotryna nebuvo pati aktyviausia, bet žinoma ir neatvirkščiai. Ji tikrai turi rašymo talentą ir mes visi tai pastebime. Kotrynos straipsniai buvo tikrai įdomūs ir savotiški. Juos skaityti asmeniškai man, buvo malonu, nes to daryti niekada neprailgdavo. Su šia rašytoja taip pat teko gana dažnai bendrauti rašytojų chat‘e. Bendraudama įsitikinau, jog ji yra tas žmogus, kuris neieško žodžio kišenėje ir turi ką pasakyti. Be jokios abejonės Kotryna ir kitam mėnesiui pasilieka TD rašytojų komandoje. :)

EMA
Šios rašytojos straipsnių šį mėnesį matėme mažiau.. Bet žinoma, tai turėjo priežastį. Kai Ema buvo priimta į komandą ir kai rašė pirmuosius straipsnius TD bloge, pastebėjau šiokį tokį trūkumą, bet dabar jo nebematau.. Vadinasi, ji patobulėjo. :) Ema visada  rašė aktualiomis ir naudingomis temomis. Žinoma, kad  ji lieka kitam mėnesiui džiuginti mus savo straipsniais.

AKVILĖ
Apie Akvilę net nežinau ką ir pasakyt. Žinoma, gerąja prasme. TD bloge ji rašo nuo labai senai. Ji yra ilgiausiai bloge išbuvęs žmogus. Iki šiol Akvilė nepasiduoda ir prieš mūsų akutes vis dar spinduliuoja jos šaunūs ir be abejo naudingi straipsniai. Tikėkimės, jog dar ilgai juos matysime. Tad tiesiog palinkėsiu Akvilei nesibaigiančių idėjų ir dar didesnio  noro rašyti! :)

TERESĖ
Iš tiesų su Terese beveik nebendravau. Prisistatyme ji man paliko tikrai gerą įspūdį. Rašydama straipsnius taip pat.  Jos straipsniai visada buvo gerai išplėtoti ir gražiai pateikti skaitytojams. Ji rašė tomis temomis, kurių labai trūko bloge. Savaime suprantama, jog ji kaip ir visos kitos rašytojos turi talentą rašyti.  Manau, jog ji tą savo talentą gegužės mėnesį rodys dar dažniau. :)

LAURINTA
Ši rašytoja yra mano mėgstamiausiųjų sąraše. :) Jos straipsniai mane tarsi „užburia“. Neslėpsiu, jog vieną jos straipsnį perskaitau tikrai ne vieną kartą. Rišlios mintys, gražus pateikimas, pakankamas aktyvumas, - viskas viename! Manau, jog ne man vienai taip pasirodė. Ji tikrai labai talentinga ir manau įdomi asmenybė. Tikiuosi, jog per gegužės mėnesį galėsiu artimiau  ją pažinti ir pabendrauti. O dabar jai tiesiog palinkėsiu to nesibaigiančio noro rašyti TD bloge! :)

INDRĖ
Daugelis Indrės straipsnių buvo apie madą. Ta tema, kurios labai stigo bloge. Tad Indrė, mano manymu savo šauniais straipsniais apie madą, šiek tiek atgaivino TD blogą. Už tai jai didelis ačiū! :) Pasakydama savo nuomonę apie kiekvieną rašytoja, vis priduriu (nors tai ir taip aišku) jog ji yra  tikrai talentinga. To nepaneigsiu ir apie šią panelę. Indrė tikrai labai talentinga ir kūrybinga rašytoja. Linkiu sėkmės rašant gegužės mėnesį! :)

RITA
Mėnesio pradžioje Ritos straipsnių matydavome gan dažnai. Ir žinoma jie visi buvo labai šaunūs ir bet kada praversianys kiekvienai merginai. Paskui šios merginos straipsnių vis mažėjo, bet žinoma tai turėjo priežastį, kurią ji man buvo pasakiusi. Su Rita asmeniškai nebendravau. O gaila.. Prisistatyme pasirodė tikrai labai šauni panelė. Lauksime jos puikiųjų straipsnių gegužės mėnesį! :)

VIKTORIJA IR GABIJA
Šių rašytojų straipsnių šį mėnesį matėme labai mažai. Bet kai paklausiu, ar jos nori likti bloge sekančiam mėnesiui, jos pasakė, kad to tikrai nori. :) Abi merginos yra šaunios rašytojos, tad jeigu jų straipsnių matytumėme dažniau, viskas būtų super duper. :)


Ir žinoma...
Mėnesio rašytoja tampa:

SIMONA A.
Mano manymu, niekas dėl to nenustebs. Talentingoji, mano bendravardė Simona, jau ketvirtą mėnesį rašo TD bloge, ir po ketvirto mėnesio rašymo ji tampa ir yra pripažinta mėnesio geriausiąją! Šį  mėnesį (kaip ir visus kitus) ji tikrai labai stengėsi. Rašė paaugliams aktualiomis temomis, rengė šaunius konkursus, ėmė interviu iš gyvūnų mylėtojų ir visaip kitaip stengėsi dėl blogo. Kai bloge buvau paskelbusi apklausą, jos atsakymuose buvai paminėta ir tu. :) Apie tave skaitytojai tikrai negailėjo žodžių. Ask.fm‘e buvo sulaukta ne vieno ir ne dviejų komentarų, jog esi be proto talentinga rašytoja. Mano manymu tu gyvenime pasieksi tikrai daug. Lauksiu tavo žinutės per FB (Simona Šiušytė) arba per skype (simutee974) dėl interviu. Ir žinoma kaip visada, pagrindinis prizas – straipsnis LUKOJE.

Su aukščiau išsakyta mano nuomone, žinoma, jūs galite ir nesutikti, nes tai yra TIK MANO nuomonė. O kaip Vilija kažkada yra pasakiusi: “Pačios esate sau bosės”. Kas tiesa, tas ne melas. :)
Dėkojame visos rašytojoms, kurios balandžio mėnesį dirbo ir džiugino mus savo straipsniais. Deja, gegužės mėnesį jau nebematysime šauniosios Lauros, Virginijos ir Kristinos. Iš blogo jos išeina savo noru, mes jų tikrai neišmėtėme. Šių merginų vietas, jau rytoj užims naujosios rašytojos. Tikėkimės, jog blogo gimtadienio mėnuo bus nepakartojamas! :)

Šiandien yra paskutinė rašytojų atrankoje dalyvavimo diena. Paskubėkite ir jei to dar nepadarėte – sudalyvaukite!

Ir dar šis tas:

Šį mėnesį buvo renkama aktyviausia blogo skaitytoja. Susumavome visus taškus už komentarus ir dalyvavimus  konkursuose ar rubrikose. Ir suskaičiavę taškus, skubame pranešti, jog aktyviausia skaitytoja tampa:

……
EVE LYN
Eveliną išgelbėjo aktyvus dalyvavimas konkursuose ir rubrikose, kuriuose kaip žinia buvo galima gauti net 3 taškus. Evelina, susisiek su Vilija dėl sąskaitos papildymo per FB (Vilija Jankūnaitė), o su manimi dėl interviu per skype (simutee974). Taip pat norime Evelinai padėkoti ir už tai, jog ji aktyvi komentatorė ne tik šio konkurso metu. :)

Gražaus vakaro!
Simona Š.

4 Komentarai

  1. Be reikalo stengiausi komentuoti įrašus. Tikrai daug komentavau, rodos, daugiau už Eveliną. Nesuprantu.. :D
    Išties man labiausiai gaila dėl Lauros, nes ji buvo mano mėgstamiausia rašytoja, visuomet laukdavau jos straipsnių. Vis dar lauksiu jos sugrįžtant :|
    na ir linkiu sėkmės visoms rašytojoms gegužės mėnesį! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. O My... kažkaip keista, dar smegenys nesuvokia tiesos ;o Pritariu Gretai, gaila dėl Lauros (bei kitų rašytojų)... bet AČIŪ. Tikrai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Greta, ne tik už komentavimą, bet ir dalyvavimus konkursuose ir rubrikose buvo skiriami taškai. Eveliną jų surinko daugiau, nes taip išeina daugiau už tave dalyvavo. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Woow... Va čia tai geras. Kažkaip nesitikėjau laimėti... Geras. Ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti