Nauja rubrika - pažink pasaulį

Sveiki, mielieji! Prisistatyme jau minėjau, kad vienas iš mano hobių - keliauti. Mėgstu įvairiausio tipo keliones, pradedant nuo ekskursijos su klase į sostinę, baigiant skrydžiu į kokią tolimą, egzotišką šalį. Tikiu, kad tarp mūsų skaitytojų taip pat yra tokių prisiekusių keliautojų kaip aš, taigi rubrika „Pažink pasaulį“ kaip tik jums! 
Ar kada nors svajojote užkopti į Everestą? O galbūt viską atiduotumėte už atostogas Egipte? Negaliu jums padėti sutaupyti pinigų kelionei, tačiau mintimis tikrai sugebu nukelti į pačias nuostabiausias pasaulio vietas. Jeigu kelionės ir nėra jūsų didžiausia aistra, visai nieko tokio. Manau, kad vis tiek bus labai įdomu pasiskaityti apie mažai pažįstamas kultūras bei vietoves. Taigi, laikas papasakoti jums apie šią rubriką smulkiau.
Kaip jau turbūt supratote, porą kartų į savaitę papasakosiu apie koki nors pasaulio kampelį. Tai gali būti šalis, miestas, sala, ar tiesiog koks nors geografinis objektas. Minčių apie ką rašyti turiu tikrai daug, tačiau noriu atsižvelgti ir į jūsų nuomonę. Labai tikiuosi komentaruose sulaukti pasiūlymų apie kokią vietovę rašyti, kaip jau minėjau, tai gali būti praktiškai bet kas. 
O galbūt norite pasidalinti savo kelionės spūdžiais? Viskas labai paprasta. Savo istorijas siųskite man į el. paštą (terese.skutaite@gmail.com). Reikalavimai labai nedideli - tai turėtų būti pasakojimas apie jūsų aplankytą vietovę, būtų labai puiku, jeigu prisegtumėte savo darytų nuotraukų. Būtinai pasidalinčiau jūsų istorijomis su skaitytojais bei dar pridėčiau savo žinomos informacijos. 
Sudominau?Tuomet pirmyn aprašinėti savo kelionės! 
Iki pasimatymo, Teresė. :)

*Šiuo metu TD bloge renkamas aktyviausias skaitytojas. Komentuok šį straipsnį, gauk 1 tašką, dalyvauk rubrikoje, gauk 3 taškus, tapk aktyviausiu ir laimėk 5 litų sąskaitos papildymą! Daugiau informacijos - ČIA

6 Komentarai

  1. Amm, keliauti nėra mano didelis potraukis, man labiau patinka nukeliavus ilsėtis ;D Todėl ir keliavus daug nesu. Negaliu parašyti jokios istorijos apie tai, atsiprašau. Tačiau man bus be galo įdomu paskaityti apie visokias vietoves, laukiu tavo straipsnių apie tai, ačiū! Sėkmės tau! :3

    AtsakytiPanaikinti
  2. apie Bora Bora parasyk. ideja gera rubrikos

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveika, įdėja gera, bet siūlyčiau rašyti apie šalis, nes kažkurios dar esančios dvi rašytojos sukūrusios rubriką "Pasaulio miestai". Bet šiaip manau tavo rubrika bus populiari ir mielai lauksiu straipsnių :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dėkui už gražius žodžius, merginos! :)
    Anonime - labai ačiū, būtinai pasinaudosiu tavo patarimu :)
    Eive - Ačiū, kad pranešei, apie miestus nerašysiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man laaabai patinka keliauti tad lauksiu tavo straipsnių :D ! Beje norėčiau, kad parašytum apie Japoniją ;) !

    AtsakytiPanaikinti
  6. Hahh. Rubrikoje sudalyvauti negalėsiu, nes nesu labai toli buvus. Beet, pati idėja gera. Ačiū. Bus įdomu paskaitinėti :)

    AtsakytiPanaikinti