Makiažo tendencijos 2013






Sveikos! Pavasaris skaičiuoja savo paskutines dieneles, o visi jau skuba pasitikti vasaros. Jau matėte Gabijos straipsnį apie rūbus ir jų spalvas, Simonos straipsnį apie manikiūrą, na, o aš tik prisidėsiu prie jų pradėto darbo ir pakalbėsiu apie 2013 metų vasaros makiažo tendencijas. :)

Šį sezoną madingas lengvas, natūralus makiažas. Tad jums nereikia labai vargintis, nes daugiausia dėmesio skiriama matinei, švytinčiai, lygiai odai ir natūralaus jos grožio pabrėžimui. Jei galite džiaugtis tokia oda – nedenkite jos sunkiomis makiažo priemonėmis, tamsiais skaistalais – verčiau pabrėžkite šį privalumą lengvu BB kremu ir pasteliniais skaistalais bei šešėliais.


 Šį sezoną itin madingos ryškiai raudona, žalia bei mėlyna spalvos, tad drąsiai galite pasidažyti akių vokus mėlyna ar žalia spalva. Na, o jei trūksta drąsos išsiskirti iš minios, galite blakstienų galiukus padažyti žaliu ar mėlynu tušu, arba vietoj įprastinio juodo akių pieštuko naudoti prieš tai minėtas spalvas.




Nors „katės akys“ praeitais metais buvo pamirštos, jos vėl grįžo į madą! Dabar pats metas išmokti naudotis skystu akių pravedimu, o ne akių pieštuku, nes norimas sukurti įvaizdis reikalauja tikslumo ir sodrios, išliekančios spalvos.




Dar vienas gražinimosi būdas, kurio neturėtumėte praleisti šį sezoną - dažytis blakstienas kuo didesniu ir storesniu sluoksniu. Šį sezoną madinga dažyti blakstienas ryškiai, kad jos atrodytų ilgos ir tankios. Žinoma, galima naudoti netikras blakstienas, kurios tik paryškins jūsų akis dar labiau.





Vis mados nepalieka raudonos lūpos. Šią vasarą taip pat nesuklysite, jei pasirinksite raudoną lūpdažį. Nors įprasta raudonas lūpas palikti kaip vienintelį akcentą, galite laisvai derinti šį raudonumą su anglies juodumo akių pravedimu, tik nepersistenkite.


Jei aną vasarą buvo madingi ploni antakiai, tai šią vasarą madingi naturalūs, stori, tamsūs antakiai. Nebijokite antakių ryškinti pieštuku, žaisti formomis, ir taip antakiai formuos jūsų veidą.Taip pat madinga griežta antakių forma.






Šiam kartui tiek, Inga. :)


5 Komentarai

  1. Tai dbr vien tik apie kazkokias supistas tendencijas?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimas - tai dabar vien tik stumsit? Viešpatie, ne vieni šiam pasauly esat... Buvo vienokių straipsnių, gal reik ir kitokių?
    Jau nervai rimtai nelaiko. Ar gyvenimo tikslas yra varyti ant kitų? Palaukit gi, ateis ir jūsų norimo straipsnio eilė. Jei išvis jį pasiūlėt.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonime, visų pirma, tai rašyk neanonimu :) gal tada taip drąsiai nerašysi. :) + kažkas prašė tokių straipsnių.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Patiko labai straipsnis. :) Tikrai tvarkingas, be gramatinių klaidų, įdomus. Tik galėjai dar paminėti, kokiom spalvom akis dažyti. Ta prasme, pagal akių spalvą. Jei akys mėlynos, rinkis rudos spalvos atspalvius ir panašiai. Bet čia tikrai ne bėda, pats straipsnis tai super, nuotraukos gerai parinktos. Ką galiu pasakyti, spaudžiu visas 3 knopkes ir sėkmės :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. O man patiko straipsnis. Šaunuolė. Makiažo tendencijos visada aktualu kiekvienai moteriai ir merginai ;)


    makiazas kaune

    AtsakytiPanaikinti