"TD žinios" - birželio mėnesio apžvalga

Labas, mielieji! Ech, nesuprantu, kodėl taip greitai eina laikas?! Nejaugi iš tikrųjų žemė pradėjo greičiau suktis? Ar pastebėjote, kaip greitai, lyg vėjas praskuodė pirmasis vasaros mėnesis -  birželis? Juk atrodo taip neseniai sveikinau Jus sulaukus vasaros, o čia tik šast... ir vieno mėnesio linksmybių ir malonumų nebėra.. O koks birželio mėnesis buvo TD blogui? Kurios rašytojos stengėsi labiausiai, kurios mažiau? Šiame pranešime, tai ir apžvelgsime... :)


Mano nuomone birželio mėnesis "Teenage Dreams" blogui buvo tikrai vykęs. Netrūko straipsnių, buvo gan daug rubrikų ir konkursų.. Skaitytojai taip pat nebuvo tokie pasyvūs, kaip gegužės mėnesį ir nepatingėjo pakomentuoti šauniųjų rašytojų straipsnių. :)

Labiausiai už šį mėnesį, norėčiau padėkoti Karolinai, Nijolei, Gintarijai, Gabijai Č., Gretai. Taip pat Agotai ir Kamilei, kuri deja palieka mūsų blogą. Šį mėnesį visos buvote šaunios, visų pastangos puikiai matėsi! :)

Prašau Laurintos, Simonos S., Simonos D. ir Simonos Še., parašyti man asmeniškai į FB (Simona Šiušytė) ir pasakyti ar liepos mėnesiui norėsite pasilikti rašyti TD bloge, kadangi šį mėnesį nebuvote aktyvios.. Ačiū! :)

Jau liepos 1 dieną, bus priimtos naujos rašytojos ir suformuota naujoji liepos mėnesio komanda. Ar jau sudalyvavai rašytojų atrankoje? Ne? Paskubėk tai padaryti! :)

Ir... 
Mėnesio rašytoja! 

Tikriausiai pastebėjote, kad šį mėnesį, mėnesio rašytojos rinkimų balsavimas, buvo išimtas gerokai ankščiau, nei įprastai. Ne, ne, tik nepagalvokite, jog šįsyk ir vėl nebus mėnesio rašytojos. Bus! Tik dėl tam tikrų priežasčių, nuo šiol, balsavimai dėl mėnesio rašytojos, bus išimti kiek anksčiau. Bet dabar ne apie tai..

Šįsyk konkurencija buvo tarp dviejų šaunių mūsų rašytojų - Karolinos  ir Gintarijos. Balsavime, skaitytojų nuomone visą laiką pirmavo Karolina, kuri tikrai labai stengėsi, rašė kokybiškus ir naudingus straipsnius.. Ačiū Tau! Bet.... šį kartą mes nepaklausysime skaitytojų ir mėnesio rašytoja išrinksime:

GINTARIJĄ!

Galbūt kažkam keista, galbūt kažkam ne, bet Gintarija šio titulo šį mėnesį yra tikrai verta. Gintarijos straipsniai bloge, nebuvo toks dažnas reiškinys, kaip Karolinos (kuri šį mėnesį parašė daugiausiai straipsnių iš visų rašytojų), bet ši mergina įdėjo didžiausią indėlį į TD blog'ą ir iš visų rašytojų labiausiai juo rūpinosi. Gintarija buvo pirmoji rašytoja, kuri parašė man ir susidomėjo blogo populiarumu.. Tai pagirtina! Labai pagirtina! Ji ne tik tuo susidomėjo, bet ir buvo pasiruošusi, padėti man kelti blogo populiarumą, skaitytojų aktyvinimą ir pan. Ji ne tik rūpinosi blogu, bet ir rašė šaunius straipsnius! Esi tikras pavyzdys kitoms mūsų rašytojoms!  Ačiū Tau, Gintarija už viską. :) Kaip ir kiekvieną mėnesio rašytoją, taip ir tave, norėsiu pakalbinti ir atlikti interviu, tad parašyk man į FB.  Ir žinoma,  pagrindinis prizas - straipsnis LUKOS žurnale. Jau išsiuntėme redakcijai šaunųjį Tavo straipsnį "Vasaros gaiva Tavo stiklinėj", kuris puikuosis liepos mėnesio žurnalo numeryje. Ir taip pat, įdėsiu tave į 'Mėnesio rašytoja' skiltį. :)



Linksmai pasitikite liepos mėnesį, netinginiaukite, o turiningai ir linksmai leiskite vasarą ir nepamirškite aplankyti TD blogo! :)

Iki susitikimų!
Simona Š. 

14 Komentarai

  1. kas su gintarija labiau sutari, tai nereiskia, kad ji turi nelegaliai laimet. ;s

    AtsakytiPanaikinti
  2. !?!? RIMTAI AŠ? Kažkaip tikėjausi, kad lygiosios bus, nes paskutinę dieną su Karolina lygus rezultatas buvo. :D Ačiū visiems balsavusiems! O dėl Lukos žurnalo - vienas didelis EIKTUSAU! Čia jau max nerealu. Fainai! Prilipdei šypseną veide mažiausiai mėnesiui. Be to, nėra už ką dėl mano pagalbos! Dar labiau uždegei dėl TD! Pą ;*

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas - klausyk, tu matai tik sceną - straipsnius. Tu matai kaip jie parašyti, kaip pateikti. Bet tu nematai užkulisių. Tu nematei, kad Gintarija pateikė daug naujų idėjų, nematei, kaip ji rašydama vieną straipsnį sėdėdavo NAKTIMIS ir gūglėj iškodavo informacijos. Tu iš viso nematai, kiek ir kaip rašytojos įdeda pastangų į straipsnį, kiek laiko tai užima. Juokinga daros, kad tu nežinai, jog labiausiai TD šį mėnesį rūpėjo Gintarijai. Matant tik straipsnius, ne daug galima sužinoti. Norint matyti ir sceną, ir užkulisius, reikia pačiam patapti TD rašytoju. Akivaizdu, jog savuoju kailiu to nepatyrei. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nuoširdžiausi sveikinimai, Gintarija! Labai džiaugiuosi už tave! :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Mano nuomone, anonimo komentaras - super! Jeigu Gintarija varžėsi balsais su Karolina, Karolina buvo vertesnė, nes jos straipsnius išvysdavome dažniau. Skaitytojai mato straipsnius, o užkulsiai jiems neįdomūs, tad Karolina buvo vertesnė. O Gintarijos straipsnių tikrai nebuvo daug, tad vien dėl to, kad ji geriau su Simona sutaria nieko nereiškia, daugelis gali pasidomėti blogo aktyvumu... Kaip ten bebūtų, Gintarija, sveikinu.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveikinu! Tikrai buvai to verta. :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Inga, reikėtų atsižvelgti ir į tai, kad ko gero pusė Karolinos balsų yra paprašyti jos mokyklos draugų. Aš jai parašiau, atsiprašiau už susidariusią situaciją ir net siūliau atsisakyti titulo. Ji pati parašė, kad kvietė mokyklos draugus cituoju "Skaityti, komentuoti, balsuoti". Taaaigi, iš kur tie jos balsai kažin? ;D By the way, buvo lygiosios pačiam gale!

    AtsakytiPanaikinti
  8. bet uztat gintarijos straipsniai kokybiskesni buvo. sveikinu

    AtsakytiPanaikinti
  9. Džiugu, jog dar yra aktyvių žmogelių, kurie trykšta entuziazmu ką nors keisti ir viską daryti. Sveikinimai :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Didžiausi sveikinimai, Gintarijai! Nors Tavo straipsnių man dar neteko skaityti, manau, kad esi puiki rašytoja. Nežinau situacijos su Karolinos straipsniais, tačiau visada galioja principas: svarbiausia ne kiekybė, o kokybė, taigi geriau parašyti penkis tikrai rimtus ir superinius straipsniu, nei dešimt ne tokių vykusių. Taigi sveikinu ir džiaugiuosi už Tave! :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Sveikinu Gintarija! Tikrai maciau tavo pastangas ir zinau kiek padejai ir prisidejai prie blogo! Saunuole! Tavo aktyvumas visiems irgi geras uztaisas! Dziugink ir toliau visus savo straipsniais, sekmes! :)))

    AtsakytiPanaikinti