Konkursas "Savaitės dizainerė" tęsiasi!

Sveiki dar kartą! Skubu Jums pranešti, kad konkursas "Savaitės dizainerė" tęsiasi. Bandom jį atgaivinti ir iškart papasakosiu kaip viskas vyks.
Na kaip jau esu sakiusi - į rėmus visko nesutalpinsiu. Jūsų vaizduotė turi Jums padėti nupiešti merginą ar vaikiną su madingais, tvarkingais ir aišku gražiais rūbais. Jūsų piešiniai gali būti ir keli. Nedraudžiu naudotis pagalbinėmis priemonėmis (internetu, knygomis...), tačiau būtų pagirtina jei piešinys būtų Jūsų vaizduotės kūrinys. Taigi tokį piešinuką Jūs turite siųsti man el.paštu. forever.best@gmail.com. Na o koks konkursas be prizo? O prizas, kad ir nedidelis, bus. Interviu su nugalėjusio piešinio autore.

Tai antrasis konkurso "Savaitės dizainerė" etapas. Po trijų etapų seks kitokio tipo užduotis norinčioms laimėti interviu ir parodyti visiems savo piešinukus.
Siųsti piešinius galite savaitę, t.y. iki liepos 14 dienos. Balsavimas taip pat vyks savaitę, o vėliau skelbsime nugalėtoją. Taigi lauksiu Jūsų piešinių. Jeigu turite klausimų, galite juos išsakyti komentaruose ar asmeniškai man, el.paštu.

5 Komentarai

  1. Gaila, kad nemoku piešti.. Gal būt jei mokėčiau - sudalyvaučiau. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Estera, nereikia savęs nuvertinti. O taip pat niekas nedraudžia bandyti ir tobulėti. Tad tikiuosi jog vis dėl to sulauksiu ir tavo piešinėlio. :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. O kiek derinių pavyzdžių turėtų būti?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Čia ant popieriaus lapo, ar galima kompiuteryje, painte ar sketchtoy?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Guste, kaip tau patogiau. Deriniu skaicius neribojamas. Uztenka ir vieno. :)
    Anonime, ant popieriaus lapo. :)

    AtsakytiPanaikinti