Dress up konkurso ,,LA'' balsavimas!


Sveiki! Šią savaitę buvau paskelbusi konkursą, kuriame vieno vaikiško žaidimo pagalba turėjote sukurti derinį merginai. Konkurso susidomėjimas, kaip ir tikėjausi, buvo nemažas. Gavau 22 laiškus, bet vienos merginos nuotraukos neatidaro. :( Labai labai ačiū jums už tokį aktyvų dalyvavimą! Konkurencija didelė, todėl tikiuosi, jog nugalėtoja bus verta laimėjimo. Pats metas apžiūrėti gautus derinius!

Greta
Laima



















Simona Š.

Agnė



















Rugilė
Aušrinė S.





















Simona D.
Gabija




















Guoda J.
Aušrinė K. 




















Ieva
Guoda P.




















Ingrida G.
Dovilė





















Kamilė
Diana




















Indrė
Akvilė

















Barbora
Ingrida



















Edita

Tiek daug nuostabių derinių! Neįsivaizduoju kaip jūs išrinksite nugalėtoją. Primenu, jog atidžiai ištyrinėkite kiekvieną aprangą ir balsuokite už labiausiai nusipelniusią jūsų balso merginą, nes daugiausiai simpatijų sulaukusi dizainerė bus apdovanota nuostabiu Kristinos papuošalų prizu!



Jeigu kur nors įvėliau klaidų - nepykit, rašykite komentaruose ir viską ištaisysiu. Tos, kurios yra rengę konkursus su daug dalyvių supras mane, kaip sunku viską gražiai sudėlioti, nieko nepamesti...

Balsavimas vyksta iki sekmadienio vakaro!

Ačiū už dalyvavimą visoms, jūs nuostabios!

Vilija.

4 Komentarai

  1. Kieeek dalyvių. :D Vilija, šitas konkursas tikras lobis, visoms, kurios pasiilgo vaikystės. :D
    Sėkmės visoms!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Opaa, radau dar dvi merginas, kurios apsirengė taip pat, kaip aš aprengiau savąją :D Tik plaukai skirtingi:D:D Na, linkiu sėkmės dalyvusioms :)

    AtsakytiPanaikinti