Interviu su gražiausios kosmetinės savininke - Aušrine!

Gražiausios kosmetinės savininke, rubrikoje "Ką mes turime gražaus" ir vėl tapo Aušrinė! Visai neseniai, jau antrą kartą, kalbinau šią šaunią merginą. Ir šį kartą mes kalbėjomės apie... keliones! Juk įdomi tema, ar ne?

Sveika, Aušrine!
Sveika, Simona!

Visai neseniai buvai išrinkta gražiausio papuošalo savininke, o čia tik šast ir jau tapai gražiausios kosmetinės savininke. Ar tave tai džiugina? Ar tikėjaisi antrojo laimėjimo? :)
 O taip, be galo džiaugiuosi tokia sėkme ir dar kartą dėkoju visoms už mane balsavusioms! Antrojo laimėjimo (ir dar iš eilės!) tikrai nesitikėjau, nes kitų dalyvių kosmetinės taip pat spindėjo akinamu grožiu. Buvo netikėta sulaukti tokio skaitytojų palaikymo (šypsosi).

Aušrinės aplankytas Monakas. 

Ir kaip manai, kodėl mūsų skaitytojams taip patraukė žvilgsnį tavoji kosmetinė? Kuo ji galėjo sužavėti?
Manau skaitytojas patraukė ant kosmetinės pūpsantis originalus piešinys - mergina, apsivilkusi gyvomis gėlėmis puoštą suknelę. Tiesą sakant būtent šis akcentas sužavėjo ir mane, kai gavau šią nuostabią kosmetinę dovanų (šypsosi).

Pasirinkta tavo šio interviu tema - kelionės. Kodėl būtent kelionės? Gal esi aktyvi keliautoja? O gal tave tiesiog žavi šis laisvalaikio būdas? :)
 Kelionių temą pasirinkau dėl to, jog be galo be krašto mėgstu pažinti naujus kraštus, aplankyti akinamo grožio pasaulio kampelius, pamatyti labiausiai pamėgtas kitų keliautojų vietas. Kai nusiperku žurnalą, pirmiausia ieškau kelionių puslapio. O jei atsiranda galimybė, skubu ieškoti nuotykių ir aš (šypsosi). Esu aplankiusi Latviją, Lenkiją, Vokietiją, Prancūziją, Italiją, Monaką, Lichtenšteiną, Turkiją, Čekiją bei Olandiją. Ir tai toli gražu ne pabaiga! Planuose dar daugybė įdomių šalių, tik, žinoma, į jas nukeliauti pavyks sulaukus aštuoniolikos metų, nes leistis į kelionę visai šeimai - prabangos reikalas.

Oho kiek daug šalių esi aplankiusi! Gal pameni kiek tau buvo metų, kai pavyko aplankyti šias šalis?
Į pirmąją rimtesnę kelionę - Vokietiją - vykau būdama septynerių. Prancūzijoje bei Olandijoje apsilankiau dešimties, o į visas kitas šalis nukakau nuo pastarojo žygio.  

Nica.

Ir kurioje šalyje tau patiko lankytis labiausiai? Galbūt kas nors jose tau ypatingai patraukė akį? 
Didžiausią įspūdį paliko Monakas - nors ir nykštukinė valstybė, pribloškė savo žavesiu bei gamtos grožiu. Viešėdama šioje šalyje aplankiau milžinišką akvariumą, stebėjau sargybos pasikeitimą, vaikštinėjau egzotiškųjų augalų sodo takeliais... Ir vis dėlto kvapą visiškai užgniaužė atsivėrusi Monako panorama - vaizdas lyg iš atviruko! Visoms siūlau ten apsilankyti, nes valstybė palieka neišdildomą įspūdį. Patiks ir nuotykių ištroškusioms, ir ramybę mėgstančioms merginoms (šypsosi).

Galbūt lankantis šiose šalyse patyrei kokį nors nuotykį? Papasakok! :)
Nuotykių tikrai kad yra buvę! (juokiasi) Pamenu, viešėdama Vokietijoje labai užsimaniau limonado. Su artimaisiais nukulniavome į greta esančią milžinišką parduotuvę, tad šio gėrimo lentynos taip pat buvo didžiulės. Nieko nelaukusi pasičiupau braškių skonio limonado, o paragavusi vos neužspringau nuo jo rūgštumo. Vis gi pamaniau, jog čia tik tokia gėrimo rūšis, o kai baigiau gerti visą, ant etiketės pastebėjau, jog čia buvo sirupas... Gal visai ir nenuostabu, jog iki dabar nieko nenoriu girdėti apie braškinį sirupą ar limonadą? (juokiasi) O kartą pramogaudama viename iš Latvijos vandens atrakcionų parkų ir besiruošiant leistis nuo didžiulės čiuožyklos, staiga užsipuoliau vieną vaikiną, nes jis lindo be eilės... Kai jau ruošėsi čiuožti, greta stovinčiai sesei sušukau: " Na ir šiknius, jokios kultūros...", o jis tik atsisuko ir sako: "Ką?" - pasirodo, buvo lietuvis. Vos nenumiriau iš gėdos, nes nesitikėjau, jog be mūsų dar buvo nors vienas gimtosios šalies atstovas (juokiasi).

Romantiškoji Venecija. 
Vien iš pasakojimo galima spręsti, kad laikas kitose šalyse buvo iš ties labai smagus! Kaip manai, ar šalyse, kurias aplankei, žmonės yra draugiški, tolerantiški? Galbūt net gi susiradai kokią draugę ar net gi draugą? :)
Nepatiko tik vienas incidentas Milane - ten yra tokia aikštė, kurioje prekiaujama lesalu balandžiams, juodaodžiai siūlo rankų darbo apyrankes iš siūlų. Ateina prekeivis ir pats pila į delną arba trupinius, arba pasako, kokia esi graži ir užriša ant riešo papuošalą, atseit dovana. O vėliau sekioja paskui ir prašo susimokėti... Turi labai griežtai pasakyti NE. O draugų retkarčiais susirandu: Turkijoje susipažinau su lietuve, autobuse taip pat vienokiomis ar kitokiomis aplinkybėmis tenka pasikalbėti. Bet tai tik pavieniai atvejai, tikrų draugų sutikusi nesu.



Kadangi mėgsti keliauti, ar niekada nekilo noras savo ateities sieti su kelionėmis, turizmu? 
 Retkartčiais apie tai susimąstydavau, tačiau labai greitai atsmesdavau, nes ilgų kelionių manasis organizmas negali tverti. Keliaujant autobusu pradeda pykinti, miegoti naktį riedant gatve irgi ne itin malonus jausmas... Apie keliones lėktuvu net nekalbu! Tad savo ateities su turizmu nesieju, kaip ir minėjau praeitame interviu - ją sieju su kūryba.

Paminėjai, kad planuose dar turi daugybę šalių kurias norėtum aplankyti. Galbūt išduosi mums kokios šalys tavo planuose? :)
Be galo noriu nuvykti į Braziliją, savo akimis išvysti įžymųjį karnavalą. Taip pat apsilankyti Egipte (piramidės), paplaukioti koraliniame rife, pamatyti rožinio smėlio paplūdimius... Planų turiu daug, nes mano manymu gyvenimo prasmė ir yra pažinti mus supantį pasaulį (šypsosi).


O ko norėtum palinkėti merginoms, kurios nori nuvykti į kokią nors šalį, bet neturi tam galimybių? 
 Merginoms linkiu nenusivilti, nes labai norint viskas yra įmanoma! Jei ne dabar, tai sulaukus pilnametystės... Pradėkite taupyti pinigėlius: per gimtadienį ar Kalėdas prašykite ne konkrečių daiktų, o šiek tiek pinigų vokelyje. Taip pamažu pradėsis kauptis santaupos, kurias vėliau galima panaudoti vykstant į kelionę. Labai norint galima paprašyti tėvelių nuvykti į netoliese esantį miestelį, didesnį miestą - ir Lietuvoje yra nuostabių vietų, kurios amžiams įsirėš jūsų atmintin. Būkite originalios, nestokokite idėjų, juk nebūtina leisti tūkstančius, įmanoma rasti ir žymiai pigesnių kelionių. Sėkmės!

Tai - Vokietija! 


O kiek Jūs šalių esate aplankę? Ar patiko interviu?
Simona. 


5 Komentarai

  1. Kažkaip kitos šalys manęs netraukia. :D Interviu, kaip visada šaunus! Kaip jau minėjau, Aušrinė yra labai įdomi asmenybė. :) Gal dar ir trečias interviu bus. :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. OOooi kaip tau faina, kad esi tiek apkeliavus! Aš aplankiau tik Lenkiją... :/ Labai labai norėčiau nukeliauti kur nors, tiksliau norėčiau nukeliauti visur! Sėkmės tau kelionėse ir išlik tokia įdomi asmenybė!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aušrine, manau tu esi labai įdomi mergina ir man labai patiko tavo žodžiai: "Lietuvoje yra nuostabių vietų, kurios amžiams įsirėš jūsų atmintin. Būkite originalios, nestokokite idėjų, juk nebūtina leisti tūkstančius, įmanoma rasti ir žymiai pigesnių kelionių." Tiesiog Nuostabu!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dėkui, merginos! Labai džiugu skaityti Jūsų žodžius. Ačiū už palinkėjimus bei pagyrimus :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš tik be Lietuvos Estiją ir Latviją aplankiusi.Daugiau nieko ... :(

    AtsakytiPanaikinti