Palepinkime save..

Šiandien paskutinė vasaros diena ir tai visiškai nereiškia,kad su šia diena turi baigtis ir visos linksmybės ar kiti nuotykiai.Bet norint kažką nuveikti niekada negalime užmiršti savęs,kodėl ta proga,kad šiandien paskutinė vasaros diena nepalepinus savęs? Nesiūlysiu jums eiti į parduotuves,kažkur pakeliauti,ar tiesiog pasidžiaugti gamta. Siūlysiu jums kelias idėjas,kaip palepinti save iš išorės,kitaip tariant jūsų laukia "Spa procedūros namuose"  Nieko nelaukiame ir pradedame!




  * Pirmasis jums siūlomas variantas yra atpalaiduojanti vonia.Turbūt nėra nieko geresnio,nei po varginančios dienos atsigulti į vonią ir joje tiesiog atsipalaiduoti - apie nieką negalvoti,leisti pailsėti savo protui bei kūnui. Sumaišykite rožių žiedlapių vandenį kartu su kokoso pieneliu visą mišinį supilkite į karštą vonią,tai atlikus galėsite mėgautis atpalaiduojančios vonios teikiamais malonumais.

* Antrasis variantas. Dauguma iš mūsų vengia natūralių priemonių grožiui,bet kodėl nepabandžius? Tai daug sveikesnis būdas palepinti savo odą,negu pirkti parduotuvėje esančius produktus,kurių sudėtyje taip ir nežinotumėme kas yra.
O šį kartą kviečiu jus pasigaminti odos drėkiklį - sumaišykite medų su alyvų aliejumi ir turėsite patį natūraliausią odos drėkiklį kokį tik įmanoma!

* Veido ir kūno šveitiklis...Turbūt šiems žodžiams nereikia jokio apibūdinimo.Taigi iškart pereiname prie instrukcijos. Sumaišykite medų su ruduoju cukrumi ir vonioje turėsite naują produktą - natūralų kūno ir veido šveitiklį.

* Ketvirtasis variantas. Lūpų šveitiklis,tai ko turbūt prireikia kiekvienai merginai,o kam leisti pinigėlius brangioms grožio priemonėms,jei galime jas pasigaminti iš namuose esančių produktų? Norint pasigaminti šį lūpų šveitiklį turite sumaišyti natūralų vazeliną su žalaviniu cukrumi,sumaišę šiuos produktus gausite puikią priemonę atgaivinti savo lūpoms.

* Penktasis variantas. Pripažinkime,kad nė vienai iš mūsų nesmagų,kai veidas pradeda raudonuoti,bet kaip gi tai sumažinti? Ogi pasigaminkite specialiai tai mažinančią priemonę.Jum prireiks kiaušinio trynio,kurį turėsite sumaišyti su citrinų sultimis,na ir viskas turėsite priemonę su kuria galėsite kovoti nuo jus erzinančio raudonumo.

Šį kartą straipsnis gan trumpas,ne dėl to,kad tingėjau rašyti,o todėl,kad nenorėjau apkrauti jūsų galvų daug informacijos iš karto,juk pagaliau pailsėkime ir bėkime pasidaryti,kurią nors iš šių procedūrų,tad visiems perskaičiusiems šį tekstą linkiu puikiai praleisti paskutinę vasaros dieną!

5 Komentarai

  1. Patarimai būtų gana naudingi, jei apie juos būtum pasidomėjusi daugiau :)
    Nes odos 'drėkiklis' patiks toli gražu ne visoms - jame yra alyvuogių aliejaus, o jis labai.. nesmagiai jaučiasi ant odos. Na, sunkiai nusiplauna ir panašiai. Tinka tik tuo atveju, jei tuo metu nieko nesiruoši daryti.
    Veidui šis šveitiklis tikrai netiks - rudasis cukrus yra per aštrus švelniai veido odai. Tad šveitiklio irgi reikia švelnaus.
    Lūpoms atgaivinti puikiai tinka skystas medus :)
    O kaip su tuo raudonumu? Tą masę tepti reikia kada nori, ar kaip? Ir iš kart nusiplauti?

    Vertinu tavo pastangas, bet tiesiog kitą kartą pasidomėk plačiau, daugiau paaiškink :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dantų pasta - Na tiesiog čia jau priklauso nuo kiekvieno,kaip ir sakei vieniems tiks, kitiems atvirkščiai netiks,žmonės turi spręsti pagal save,čia pasiūlyti,tik keli būdai. Raudonumu - čia kalbama apie deginimąsi saulėje ir pastebėjus raudonumo požymius reiktų pasiruošti šią masę ir užsitepti,o palaikytų kiek tikslaus laiko neparašyta,bet manau užtektų ir 10-15 minučių.
    Gerai,pasistengsiu,ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Saunus straipsnis,tik truko paveiksleliu, idomesniu ideju (pvz.: nuotrauku su diy manikiuru ir t.t.) beje, puikus grozio priemoniu receptai :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Šauniai, man patiko. O man įtikti - labai sunku. Aplodismentai. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aušrinė - Ačiū!
    mums reikia pasikalbėti - Malonu girdėti! :)

    AtsakytiPanaikinti