Rugpjūčio mėnesio suvestinė

Labas, skaitytojai! Ar čia man tik vienai taip atrodo, kad vos prieš kelias savaites sveikinau Jus su prasidėjusia vasara? Deja, ne. Tai buvo prieš tris mėnesius. Prieš tris mėnesius, kurie pralėkė tarsi žaibas. Ir ar galite patikėti, kad šiandien yra paskutinė vasaros diena? Kad rytoj jau atsikelsime rudenį? Tikiu, kad kiekvienam iš Jūsų sunku tą suvokti. Bet išlikime pozityvioj nuotaikoj ir džiaugsmingai išlydėkime šių metų vasarą, pasitikime gražųjį rudenį. O aš šiandien, pateikiu TD blog'o mėnesio suvestinę!

Mano nuomone, paskutinis vasaros mėnesis TD blog'ui tikrai nebuvo blogas, bet ir ne pats geriausias. Kalbant apie straipsnius, manau, kad jų netrūko. Kadangi per šį mėnesį, mūsų talentingosios rašytojos parašė net 81 įrašą! Tai tikrai geras skaičius! Manau, kad jeigu ne mėnesio vidurys, kuriame blog'as kelioms dienoms buvo uždarytas, o po atidarymo sulaukta daug neigiamų nuomonių - viskas būtų super! Bet yra kaip yra.

O už šį gan šaunų mėnesį, labiausiai norėčiau padėkoti Nijolei, Silvijai, Agotai, Ingridai, Agnei. Taip pat puikiai padirbėjo ir Liucija. Didesnio aktyvumo tikėjausi iš Akvilės ir Gustės. Jau du mėnesius blog'e nesimatė Simonos Še., Deimantės, Laurintos, todėl esate pašalinamos iš komandos. Taip pat iš komandos išmetama ir Rita. O Gabija P., Gustė ir Akvilė, iki pirmadienio būtinai man asmeniškai parašykit, ar norėsite kitam mėnesiui pasilikti TD blog'e, kitu atveju būsite pašalintos iš komandos.

Ir kaip visada...
MĖNESIO RAŠYTOJA!
Tikriausiai visiškai niekam nebus keista kas ja tapo, kadangi ir administratorių ir skaitytojų nuomonė sutapo. O netempiant gumos ir iš karto einant prie reikalo, skelbiame, kad mėnesio rašytoja tapo....

NIJOLĖ!
Rašytoja, kuri veda šaunią rubriką "Gyvenimas pro rožinius akinius" ir šį mėnesį džiugino mus su nuostabiais šios rubrikos straipsniais, kurie visada buvo pilni patarimų, parašyti su dideliu nuoširdumu. Tikriausiai nei vienas šios merginos straipsnis nesulaukė neigiamų įvertinimų, nes visi jie buvo šauniai parašyti. Tad šio titulo Nijolė tikrai nusipelnė. Ir kaip visada, pagrindinis prizas - straipsnis žurnale LUKA. Žurnalo redakcijai išsiuntėme Nijolės straipsnį apie "kitokį" jaunimą. Taip pat norėsime tave pakalbinti, tad parašyk man arba Vilijai asmeniškai dėl interviu. Ačiū, kad šį mėnesį taip vargai dėl TD. Šaunuolė! :)


Noriu pasidžiaugti ir už aktyvius komentatorius, kuriuos konkursas paskatino komentuoti ir tų komentarų šį mėnesį sulaukėme iš ties daug! O prakalbus apie konkursą, metas paskelbti ir jo nugalėtoją. Suskaičiavus visus taškus, galime pranešti, jog nugalėtoja tampa.....

AUŠRINĖ!

Sveikinu, Aušrine, tu surinkai net 100 taškų komentuodama straipsnius ir dalyvaudama rubrikose/konkursuose! Taip pat noriu padėkoti ir Aqilei, Aritai bei Ugnei, kurios taip pat buvo šaunios komentatorės ir nedaug taškų atsiliko nuo laimėtojos. O Aušrinę kviečiu susisiekti su manimi. 

Taip pat noriu priminti, kad šiandien dar galite spėti sudalyvauti rašytojų atrankoje, kadangi dalyvių sulaukėme itin mažai, turite iš ties daug šansų patekti į komandą!

Taigi gražaus rudens ir sėkmingų mokslo metų!
Ačiū, kad esate su mumis. :)

Simona. 




13 Komentarai

  1. į ką buvo atsižvelgiama renkant aktyviausią skaitytoją? kokius aspektus?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonime - už komentarų skaičių ir dalyvavimą rubrikose.:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Puiki suvestinė ir linkiu dideliausios sėkmės kitame mėnesyje. Džiugu, kad blog'as neapleistas ir yra nuoširdžių rašytojų. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. manau reikėjo ir į pačius komentarus atsižvelgt, ne tik į kas daugiau jų parašė. o jeigu daugiausia taškų surinkusio žmogaus komentarai būtų buvę vien nesąmonės? tarkim "kjhfkdghjkdfhjg"?? ir komentuota kad komentuot? ką tada? vis tiek skelbtumėt, kad laimėjo?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anomiškas - užsiknisau kelias valandas skaičiuodama taškus, o jeigu dar būčiau į kiekvieną komentarą atsižvelgus, tai tikriausiai pusė dienos sėdėčiau prie šito reikalo. Kitą kartą pasisiūlyk į pagalbą, mielai atsižvelgsim ir į tai. :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. tai kam tokių konkursų, jei normaliai neatsižvelgiat į komentarus? :) tegul Aušrinė neįsižeidžia, bet kitų žmonių komentarai buvo daug nuoširdesni. :)
    žinosiu, kad dalyvaujant tokiam konkurse td užteks pavaryt po kiekvienu straipsniu asdffg ir laimėsiu. :DDDDD

    AtsakytiPanaikinti
  7. Anonime - ne, tokie komentarai neskaitomi kaip ir chato komentarai po straipsniais. Pirmiausia kiekvienas žodis po komentaru yra aukso vertės, todėl tokia pagrindinė taisyklė ir buvo. Viskas daroma dėl jūsų, bet vis tiek lieka nepatenkintų žmonių. Reiktų pabandyti patiems prisiimti tokį krūvį, tuomet nebeapsiverstų liežuvis kažką sakyt ant Simonos. Turėkit pagarbos kito darbui ir išmokit pralaimėt iškelta galva.

    AtsakytiPanaikinti
  8. ne tame esmė.. esmė, tame, kad buvo galima ir šiek tiek į pačius komentarus atsižvelgt. :)
    na, bet tiek to. :))

    AtsakytiPanaikinti
  9. Labai ačiū, džiaugiuosi, jog pastangos buvo įvertintos!!! :) Sveikinu ir Nijolę - ir aš už tave balsavau geriausios TD rašytojos rinkimuose. O anonimams siūlyčiau paskaityti konkurso taisykles ;) Dar kartą AČIŪ :*

    AtsakytiPanaikinti
  10. Ir beje, aš nerašiau visokių nesąmonių kaip: adgfdfs... Siūlyčiau paskaityti mano duotus patarimus, aptartas stilistikos klaidas, pasiūlytas idėjas, o ne šmeižti nebūtais dalykais. :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Aqile, Aušrine ačiū už sveikinimus! Taip pat dėkoju visiems visiems žmogučiams balsavusiems už mane! Jūs net neįsivaizduojate kiek daug man tai reiškia! Iki šiol vien šypsausi pagalvojusi apie tai. AČIŪ! :*

    AtsakytiPanaikinti