TD horoskopai



Artėja nauja savaitė,todėl skubame apžvelgti ateinančios savaitės horoskopus!

 Avinas

avinasŠi savaitė jums bus įtempta,bet tuo pačiu ir daug žadanti. Pasistenkite nevengti kalbėti,bet neužmirškite ir išgirsti pašnekovą. Norėdami šią savaitę įgyvendinti savo planus prisiminkite,kad jums koją gali pakišti seni stereotipai. Pirmoje savaitės pusėje koją pakišti gali senos baimės, prietarai ar kaltės jausmas. Nuo trečiadienio koncentruokitės tik į svarbiausius dalykus.

Jautis

jautisŠią savaitę galite gauti nemažai vertingos informacijos. Ši savaitė jums žada kūrybinę sėkmę,todėl galite imtis tų darbų,kurie reikalauja stereotipų nesuvaržytos vaizduotės. Patartina pradėtus darbus ir pabaigti,nes jus gali sekioti nenuveiktų darbų uodega.

Dvyniai 
 
dvyniaiŠią savaitę darbuose sėkmę galite pasiekti visiškai netikėtai. Dvyniams patartina neskubinti įvykių,nebėgti ten kur galite ramiai nueiti. Šios savaitės ketvirtadienį ar penktadienį galite pasijausti visų užmirštas ar tiesiog niekam nereikalingas,bet to nesureikšminkite. Savaitgalis laukia kiek linksmesnis - organizuosite ar dalyvausite organizuojant pramoginį ar kitokio tipo renginį.

Vėžys

vėžysVėžys šią savaitę gali susidurti su grubumu ar provokacijomis,dėl šių veiksnių jums gali trumpam subjurti nuotaika,tačiau bus trumpalaikis procesas. Tai laikas per kurį neturėtumėte priimti sprendimų. Jums patartina skirti daugiau dėmesio mylimiems žmonėms,ar seniai matytiems draugams,nes jūsų abejingumas gali paskatinti aplinkinius manyti,jog rūpinatės tik savimi.

Liūtas

liūtasBūsite kupini naujų sumanymų,vaizduotė kur gan netradicinius planus,kurių dėka nustebinsite savo kolegas ar vadovus. Bet kurioje veikloje jums svarbu elgtis pagal numatytas taisykles ar etikos normas,nes kitu atveju galite būti palaikytas itin nemandagiu žmogumi. Šią savaitę jums teks daug bendrauti,todėl savaitės pabaigoje galite pajusti nedidelį nuovargį.

Mergelė 

mergelėIšmintis ir saugumas šią savaitę pagrindiniai jūsų sąjungininkai. Pradžioje savaitėje galite sulaukti įtakingų žmonių konflikto,bet pasistenkite į jį nesivelti.Penktadienį galite pasijausti pernelyg nervingas ir dirgus ir viskas tik dėl nuovargio ar per didelės įtampos. Savaitgalį jums patartina skirti intelektualiam poilsiui - paskaitykite knygą,nueikite į parodą,pasistenkite nešvaistyti laiko veltui.

 
Svarstyklės. 

svarstyklėsŠią savaitę skirkite daugiau laiko kūrybai bei meilei,nes pastaruoju metu šias sritis jūs buvote apleidę daugiausiai.Padarykite staigmeną mylimam žmogui ar nudžiuginkite artimuosius.Ši savaitė gan palankus metas pradėti kažką naujo - šokti,sportuoti... Būtų idealu jei,kuriam laikui užmirštumėte visus nemalonius įsipareigojimus dabar itin netinkamas laikas spręsti problemas. 

Skorpionas
 
skorpionasPaprastai prieš išorinio pasaulio negandas,kaip ginklas jums tarnauja - ironija,tačiau neturėtumėte ja naudotis pernelyg danai. Nesišaipykite iš šeimos narių,artimųjų,nes kandūs jūsų juokai gali iš tikrųjų įžeisti. Patartina atsiverti,papasakoti kas pastaruoju metu jus slegia,nes kiek dygokas jūsų būdas gali atbaidyti žmones.

Šaulys

šaulysŠią savaitę įpatingai seksis tiems,kurie bus pakankamai atkaklūs ieškodami naujų galimybių pritaikyti savo sugebėjimus. Galimi nusivylimai, abejonių ar silpnumo momentai.Antroje savaitės pusėje galite pajausti finansines problemas. Nekantriai lauksite savaitgalio,kurį galėsite praleisti su šeima ar draugais.

Ožiaragis

ožiaragisŠią savaitę jums ramybės gali neduoti ankščiau nepabaigti darbai ar neįvykdyti įsipareigojimai. Jums ši besivelkanti uodega gali jus supainioti dėl to kaltės pradėsite blaškytis,trūks laiko..Nesigėdykite prašyti kitų žmonių pagalbos. Antradienį ir pirmadienį jums gerai seksis smulkmeniškumo ir atsakingumo reikalaujantys darbai.

Vandenis

vandenisJūsų sugebėjimai nustebins ne tik aplinkinius, bet ir jus patį,išnaudokite tai tiek visuomeniniame gyvenime,tiek darbe. Pagalbos gali prireikti daugeliui jūsų artimųjų ir draugų. Neatsisakykite, nes būsite palaikytas nedraugišku bei nelinkusiu bendrauti. Jei kitų žmonių prašymai taps nebe pakeliami, geriau ramiai ir atvirai paaiškinkite, kad šiuo metu negalite skirti dėmesio visiems reikalams, nes esate tik paprastas žmogus.

Žuvys

žuvysSavyje turite sukaupęs marias vis dar nepanaudotos energijos, todėl pasiryžkite neįprastam posūkiui savo gyvenime. Trečiadienį ir ketvirtadienį būsite ypač pajėgus tiek fizine, tiek emocine prasme, todėl nešvaistykite laiko veltui ir kurkite savo ateitį. Galite sulaukti pelningų pasiūlymų, kuriuos turėtumėte racionaliai apsvarstyti, jų naudą aptarti su šeimos nariais.

0 Komentarai