TD stiliaus ikona: Beyonce - šių laikų Afroditė


Šiais laikais daugybė paauglių žavisi ir savo idealais laiko „perdžiūvusias“ podiumo gražuoles. Vis gausėja merginų, kurios norėtų atsikratyti kelių, o gal ir keliolikos papildomų kilogramų. Taip jau yra, kad visuomenė sąvoką „graži mergina“ supranta kaip - „itin liekna mergina“. Tačiau visa tai yra tik kvailas stereotipas, panelės, didžiuokitės savo kūnu taip, kaip tai daro visiems gerai žinoma dainininkė Beyonce!
Beyonce - H&M reklamos veidas
Beyonce Giselle Knowles-Carter gimė 1981-ųjų rugsėjo ketvirtą dieną, atlikėjai dabar trisdešimt dveji metai. Jos atliekamas muzikos stilius - R&B, maišytas su pop, hip-hop ir soul. Tačiau nepaisant jos pavydėtinos dainininkės karjeros, Beyonce taip pat gali pasigirti ir puikiu aprangos stiliumi.
Labai moteriška bei proporcinga „smėlio laikrodžio“ tipo figūra leidžia atlikėjai mėgautis itin plataus asortimento drabužiais. Antraštėje dainininkę sulyginau su grožio deive Afrodite ir manau , jog nesuklydau, nes ši dainininkė neretai tituluojama gražiausia ir seksualiausia pasaulio moterimi. Nuostabus atlikėjos kūnas sužavėjo ir garsaus drabužių tinklo „H&M“ vadovus, todėl jie pasamdė Beyoncę 2013-ųjų vasaros reklamos kampanijai. Atlikėja atitiko visus keliamus reikalavimus, darbą atliko puikiai, taigi jos reklamuoti maudymosi kostiumėliai sulaukė itin didelio populiarumo.
Beyonce visada atrodo labai elegantiškai ir moteriškai, tačiau toli gražu ne nuobodžiai. Rudenį dauguma žmonių, taip pat ir įžymybių renkasi neutralių bei tamsių spalvų derinius, na o Beyonce dažnai puošiasi įvairiais akį traukiančiais raštais. Taip atlikėja vienu šūviu nušauna du zuikius - atrodo ir elegantiška, ir nenuobodžiai.

Savo nykią rudeninę aprangą paįvairink įmantriais ir masyviais raštais, visai kaip tai daro Beyonce.

Scenoje dainininkę mes įpratę matyti vilkinčią neeiliniais bei itin seksualiais drabužiais, tačiau laisvalaikiu atlikėja propoguoja sportinį bei gatvės stilių. Nors Beyonce jau toli gražu ne paauglė, bet tokia jaunatviška apranga jai labai tinka, tai tik parodo, kad atlikėja neišaukština savęs, kaip asmenybė yra paprasta moteris, besimėgaujanti gyvenimu.

Stilius prieinamas kiekvienai. 

Tačiau akivaizdu, kad atlikėja turi ir kitą asmenybės pusę, kuri puikiai atsispindi jos aprangos stiliuje. Beyonce nebijo asimetrijos, geometrinių figūrų, gėlių raštų ir kitų ryškių stiliaus detalių. Mano jau minėtas puikus figūros tipas leidžia jai laisvai eksperimentuoti, išbandyti naujoves, nes bet kokiu atveju toks kūnas vizualiai atrodys proporcingas. Tačiau atlikėjos stiliaus eksperimentai dažnai būna itin kritikuojami ir nieko čia nepakeisi, juk dėl skonio nesiginčijama.

Nebijok derinti to, kas nesuderinama - mados pasaulis jau seniai apsivertęs aukštyn kojomis. 

Akivaizdžiai rodomas vienas iš Illiuminati ženklų, „Telephone“ vaizdo klipe. 
Pastaruoju metu internete gausu gandų apie Beyoncės dalyvavimą „Illiuminati“ veikloje. Internautų požiūriu, tai matyti iš dainininkės vaizdo klipų, viešumoje rodomų gestų ir aprangos stiliaus. Be to, bene svarbiausias argumentas - jos pirmagimės dukros Blue Ivy vardas. Paraidžiui jis reiškia - B – born, L-living, U-under, E-evil, I-Illiuminati‘s V-very, Y-youngest. Yra nemaža dalis žmonių, kurie vienareikšmiškai neigia Illiuminati egzistavimą, tačiau yra ir tokių, kurie visiškai tikri, jog Beyonce priklauso šiai slaptai sektai. Tačiau nereikia atmesti galimybės, kad visa Illiuminati tematika dainininkės įvaizdyje yra tik auka madai, o galbūt tai tiesiog dar vienas atlikėjos bandymas išsiskirti bei atkreipti į save dėmesį? 

Taigi, šios dainininkės stilius be abejonės vertas dėmesio. Jos stilistas Ty Hunteris teigia, jog „su Beyonce darbas labai lengvas - ji juk moka bet kokį dalyką padaryti patrauklų!“ Ir iš tiesų, ši atlikėja drąsiai gali būti tituluojama stiliaus ikona, iš jos aprangos subtilybių gali mokytis visos paauglės, vis dar ieškančios savęs ir pasimetusios tarp gatvės mergaitės įvaizdžio ir elegantiškos fashionistos.

Masyvūs papuošalai - puiki stiliaus idėja, kurią verta kopijuoti.



6 Komentarai

  1. Straipsnis vertas laaabai gero žurnalo:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai labai labai geras straipsnis :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai prašau, kitąsyk parašyk apie Nana Mizuki :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai prašau, kitąsyk parašyk apie Nana Mizuki :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ačiū jums labai! Amaya, prižadu pabandyti, tačiau rezultatas gali tavęs pilnai netenkinti, nes apie šią žvaigždutę nelabai ką žinau, o didžioji dalis mano rastos informacijos apie jos stilių - japonų kalba. :D Bet aš pasistengsiu!:)

    AtsakytiPanaikinti