TD blykstė:,,Bado Žaidynių" žvaigždė- Jennifer Lawrence !



                                     




Jennifer Lawrence- vis labiau populiarėjanti aktorė. Per paskutinius metus ją matome vis dažniau, o vardą girdime vis garsiau. Išgarsėjusi filmuose ,,Bado Žaidynės", ,,Optimisto istorija", ,,Namas gatvės gale" ir kituose. Kas ši aktorė, iš kur ji kilus, ką mėgsta ir kas jai patinka- visa tai sužinosite perskaitę šį straipsnį! 

Jennifer gimė 1990 metais, rugpjūčio 15d., Luisvilyje, Kentukyje. Šeimoje nevienintelė, turi du vyresnius brolius Ben ir Blaine, mama- Karen, tėtis Gary. Prieš tapdama aktore su didele aistra domėjosi lauko ledo rituliu, futbolu ir modeliavimu.2004 pavasarį ji nukeliavo į Niujorką, kur dalyvavo modelių  ir talentų atrankose. Po pirmojo scenarijaus skaitymo, agentūra pasakė, jog tai buvo geriausias ,,scenarijaus skaitymas", kokį jie buvo girdėję ir bandė įtikinti jos motiną, Karen Lawrence, kad leistų jai vasarą apsigyventi Manhetene. 
   Jos pirmasis didesnis vaidmuo buvo TBS „The Bill Engvall Show“. Jennifer gavusi Oskaro, Auksinio gaublio, Satelito, Independent Spirit ir Ekrano aktorių gildijos apdovanojimų nominacijas kaip geriausia pagrindinio vaidmens aktorė. Būdama 20 metų, ji tapo antra jauniausia aktore nominuota Oskarui. O kai jai buvo 22, jos vaidmuo romantinėje komedijoje „Optimisto istorija“ pelnė Oskaro, Auksinio gaublio, Ekrano aktorių gildijos, Satelito ir Independent Spirit apdovanojimus!


Jennifer filmų sąrašas:
,,Company Town" - ,,Kompanijos Miestelis"

,,Not Another High School Show'' - ,,Nėra Kito Vidurinės Mokyklos Miuziklo'

,,Garden Party" - ,,Sodo Vakarėlis"

,,The Poker House" - "Pokerio Namelis"

,,The Burning Plain" - ,,Paprastas Degimas"
,,Winter's bone" - ,,Vinterio Kaulai"

,,Like Crazy" - ,,Kaip Išprotėję"

,,The Beaver" - ,,Bebras"

,,X Men: First Class" - ,,Iksmenai: pirma klasė"

,,The Hunger Games" - ,,Bado Žaidynės"

,Silver Linings Playbook" - ,,Optimisto Istorija"

,,House At The End Of The Street" - ,,Namas Gatvės Gale"

,,The Devil You Know" - ,,Velnias, Kurį Tu Pažįsti"


Įžymybių nuomonės apie Jennifer!

                 Kristen Stewart nuomonė                     Kristen Stewart yra labai didelė Jennifer gerbėja! Kai per Oskarų teikimo ceremoniją Jenn laimėjo apdovanojimą kaip geriausia aktorė, Kristen neslėpė džiaugsmo. Kristen tiesiog negalėjo išsėdėti savo vietoje ir tuoj pat skubėjo sveikinti Jennifer. ,,Ji yra labai šauni ir tikrai gera aktorė, jos vaidyba mane tiesiog sužavi ir aš tarsi pati patikiu, kad Jenn atliekamas vaidmuo yra tikrų tikriausias žmogus, o ne išgalvotas personažas" - pasakojo aktorė Kristen Stewart.

Harry Styles nuomonė
Grupės ,,One Direction" narys Harry Styles prisipažino, kad norėtų draugauti su Jenn, po to kai jis stebėjo Oskarų teikimo ceremoniją.  ,,Jis tiesiog ją įsimylėjo per Oskarus, kai ji sakė savo kalbą atsiimdama apdovanojimą" - pasakojo dainininkui artimas draugas.


Miley Cyrus nuomonė
Aktorė Jennifer Lawrence gavo komplimentą iš kitos garsios trumpaplaukės Miley Cyrus. Ji savo Twitter paskyroje paskelbė žinutę, kurioje rašo kaip džiaugiasi nauja Jenn šukuoseną. ,,Aš įsimylėjau naują JLAW šukuoseną #shorthairdontcare". 

Josh Hutcherson nuomonė
Aktorės Jennifer Lawrence geras draugas bei kolega Josh Hutcherson kalba apie Jenn įgūdžius bučiuojantis: ,,Man Jennifer yra tarsi geriausia draugė ir sesuo, taigi, kartais ją bučiuoti atrodo labai keista. Bet ji tikrai gerai bučiuojasi. Jei reikėtų pasakyti, kaip tai atrodo skaičiais, būtų taip - 12 iš 10.''


,,Bado Žaidynės"
Turbūt garsiausias filmas, kuriame Jennifer išgarsėjo yra ,,Bado Žaidynės". Jennifer atlieka šešiolikmetės Ketnės Everdin vaidmenį. Ketnė pasiryžta pasiaukoti vietoj savo dvylikametės sesutės Primos. Ir leidžiasi į pavojingą kelionę- į Bado žaidynes. Ketnė- drąsi, puiki šaulė stengiasi išgyventi, tačiau ar jai pavyks?

Antroji dalis- jau lapkričio 22d.!
Antroji dalis prasidės pagrindinei herojei Ketnei ir jos partneriui Pitui grįžtant namo, po pergalės 74-ose Bado žaidynėse. Iškovojus pergalę, jaunuoliai, kaip tikri nugalėtojai, privalo vėl palikti namus ir leistis į "Pergalės turą". Keliaudama per šalį, Ketnė pradeda jausti kylančią revoliuciją, tačiau Sostinės valdžia vis dar stipri, o prezidentas Snou jau ruošiasi 75-osioms "Bado žaidynėms" - turnyrui, kuris amžiams gali pakeisti visą Panemą.




Faktai !
Pilnas vardas ir pavardė: Jennifer Shrader Lawrence.

Vardo trumpinys - Jenn arba J-Law.

Jenn sulaukė daugiausiai pripažinimo, kai suvaidino Ketnės Everdin vaidmenį filme "Bado Žaidynės".

Kino kritikai aktorę vadina vieną iš talentingiausių jaunųjų Amerikos aktorių.

Kai Jenn buvo 14 metų, ji paprašė savo tėvų, kad surastų gerą, dar neatrastų talentų agentą iš New York'o. Jennifer jau buvo nuspręndusi, kad nori tapti aktore.

 Lawrence yra kilusi iš turtingos šeimos. Jos tėvas Gary Lawrence yra koncerno Lawrence & Associates savininkas.

Laisvu laiku dirbo medicinos seserimi savo mamos stovyklavietėje. 

Mokyklą baigė dviem metais anksčiau, kad galėtų pradėti aktorės karjerą.

Jenn gali pasigirti tikrai nepriekaištingomis kūno linijomis. Kaip ji pati sako, ji nesilaiko jokių dietų, nes tuomet tampa bjauri. Be to, jai labai patinka taip, kaip dabar atrodo.

Jennifer yra kairiarankė.

Aktorė sako, kad ji geriausiai jaučiasi būdama namuose, gulėdama ant sofos ir žiūrėdama televizorių. Tada ji gali būti tiesiog savimi.

Sako, kad yra didelė tinginė.

Jennifer mėgstamiausia komedija - "Dump And Dumper" 

Prisipažinusi, kad nemoka dirbti kompiuteriu. "Taip, aš esu senamadiška, geriau renkuosi parkerį ir užrašų knygutę nei darbą su kompiuteriu" - sako Jenn.

Būdama paauglė Jennifer buvo futbolininkų palaikymo komandos šokėja, aktyviai žaidė žolės riedulį. 

Zodiako ženklas - liūtas

Už filmą The Hunger Games: The Catching Fire gavo $10 000 000 honorarą.

Jenn labai nemėgsta diskotekų ir naktinių klubų. Tada ji jaučiasi nepatogiai ir nejaukiai, tada ji dažniausiai svajoja, kad yra namuose.

Jennifer savo Oskaro statulėlę laikė vonios kambaryje, bet nesenai Jenn mama Karen, statulėlę perdėjo ant pianino, svetainėje.

Jenn labiausiai mėgsta lankytis ''Pat's Steakhouse'' restorane, esančiame Luisvilyje.


Jau šį ketvirtadienį (2013m. lapkričio 22d.) vyks filmo ,,Bado Žaidynės: Ugnies Medžioklė" premjera, kurioje, žinoma, pagrindinį vaidmenį atliks straipsnyje aprašyta Jennifer Lawrence !

Siūlykite temas apie ką rašyti el. paštu : viktorija0322@gmail.com
Gero rytojaus! :)

8 Komentarai

  1. Idomu ... Labiausiai prajuokino apie bucinius :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Super! Gražiai rašai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. matosi, kad apie filmą nieko nežinia, jei net veikėjų vardų nesugebi teisingai parašyti. (pagrindinis veikėjas yra Pitas o ne Pytas :D ) Šiaip, man asmeniškai per daug informacijos. Bet čia tik mano nuomonė.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dovile,tu kvaila jei taip manai...Reiskia,tave gasdina knygos.Tai nerasyk cia.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Šiaip viskas tikrai gerai, ir informacijos (kaip pasirodė Dovilei) tikrai ne per daug. Jei Nori išsamiai papasakoti apie žmogų, tuomet tai vidutinio ilgumo tekstas :) Patarimas: manau turėtų būti ne ,,Per paskutinius metus'' , o ,,Per pastaruosius metus'' :) Stiliaus klaida. O šiaip tai daug klaidų nepastebėjau. Šaunuolė :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Gabija- ačiūūū už gerus žodžius! Bei pastabas! Stengsiuosi toliau tobulėti :)

    AtsakytiPanaikinti