Kaip surengti gerą vakarėlį ?


Noriu praleisti gerai laiką su draugais, tad nutariu surengti vakarėlį! Bet kaip jį surengti? Kiek žmonių kviesti? Kaip papuošti namus ir ką skanaus pagaminti? Į visus šiuos klausimus bandysiu atsakyti!

Kada, kur ir kaip?
Pirmiausia reikėtų nuspręsti tikslią datą, laiką, suderinti su tėvais bei draugais. Pasirink savaitgalio dieną, kad vėliau nebūtų problemų dėl prastų pažymių, namų darbų neatlikimo ar net ginčų su tėvais. Nuspręsti, kur tai vyks, nesunku. Juk namai- patogiausia ir jaukiausia vieta!  
Kiek žmonių kviesti?
Visgi reikėtų pagalvoti apie tai labai rimtai. Juk jei gyveni bute nederėtų kviesti dešimtis draugų, nes tai sukeltų daug rūpesčių su kaimynais. Tad apsiribok mažu skaičiumi, pavyzdžiui: penkiais draugais.
Gyveni name? Kviesk truputėlį daugiau, tačiau taip pat nepadaugink!

Ar būtini kvietimai?
Jau nusprendei, kad darysi vakarėlį, nustatei tikslią datą, tėvai pritarė, ką pakviesi taip pat žinai. Tačiau nenutuoki kaip pranešti? Gal SMS žinute, gal mokykloje, gal skambučiu, el.paštu, o gal per facebook`ą ? Bet juk tai neįdomu! Padaryk savo rankų darbo kvietimą, kad žmogui, kuris jį gautų būtų malonu, jis pasijustų svarbus ir nuoširdžiai kviečiamas pas tave! Tad tau prireiks tik mažos kruopelytės fantazijos!


Kaip papuošti namus?
Svarbiausia švara ir tvarka! Namai turi būti itin tvarkingi ir švarūs, juk nenorėtum būti su draugais nešvarioje aplinkoje, kur pilna dulkių, pūkų bei sklinda nemalonus kvapas. Susitvarkyk, nušluostyk dulkes, išsiurbk, išplauk indus, išvedink kambarį. Tada gali ant didelio balto lapo užrašyti skambią mintį, kurią perskaičius užplūstų gera nuotaika bei skaidrios mintys.
Ar vakarėlio tema yra būtina?
Jei pati rengi vakarėlį tema nėra būtina. Nori jį paįvairinti- sukurk temą! Nuobodoka  per vakarėlį  tik šokti, dainuoti ar bendrauti, tačiau smagu ir nuveikti ką nors įdomaus. Gaminkit! Kepkite pyragus, keksiukus, o gal domitės sveika gyvensena? Pasidalinkit mintimis apie sveiką gyvenimo būdą bei paruoškit keletą skanių ir sveikų patiekalų!

Kokios vaišės turėtų būti?
O čia geras klausimas! Viskas priklauso nuo tavo bei draugų skonio. Prieš vakarėlį derėtų sužinoti, ar niekas niekam nealergiškas. Jei- ne, tai tiktų švediškas stalas. Sushi, lavašas, sumuštinukai, sausainiai, šokolado gabaliukai, saldainiai, pjaustyti vaisiai ir pan.

Ką veikti?
Nepamiršk muzikos, kuri patinka tau ir tavo draugams. Žinoma, galit šokti, dainuoti karaokę, bendrauti, kaip anksčiau minėjau gaminti, bet taip pat įamžinti akimirkas! Fotografuokitės, nes tai jums primins pačias gražiausias akimirkas. Taip pat sugalvokite, ką nors šiek tiek blogo, kad prisimintumėte vakarėlį ilgai (nepersistenkite!). Žiūrėkite siaubo, romantinius ar fantastinius filmus, žaiskite stalo žaidimus (jeigu bus labai nuobodu...).

7 Komentarai

  1. Su kai kuriais dalykais nesutikčiau, tačiau tai tik mano nuomonė :) Išdėstymas man nelabai patiko... O dėl klaidų, tai jų kaip ir nebuvo :)Šaunuolė :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Buvo vietų, kur ir aš nesutikčiau, bet kiek žmonių tiek ir nuomonių... Tad straipsnis tikrai geras!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nors straipsnis parašytas beveik prieš metus, negalėjau nepakomentuoti. Kaip tik ieškojau informacijos apie vakarėlius, nes pati noriu surengti, o kur kitur ieškoti, jei ne TD bloge?! Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Draugė buvo surengusi vakarėlį namuose. Puiki idėja buvo panaudoti lentą ant kurios eina rašyti kreida. [url=http://www.magnetineslentos.lt/keramikines-lentos/4593791311] keramikinė lenta [/url] yra puikus sprendimas ant kurios galima surašyti gėrimų meniu.

    AtsakytiPanaikinti