DIY: Kambario interjero atnaujinimas.



Dekoruoti savomis rankomis savo kambario interjerą ne tik smagu ir įdomu, bet ir nebrangu! Pridėdamos ryškių detalių, galite gan įdomiai pakeisti savo kambario interjerą ir dar pasigirti, kad tai darėte pačios, be kieno nors pagalbos. Puošiant savo kambarį galite atrasti kūrybinę savo galią.






1. Visos panelės mėgsta puoštis ir dažniausiai turi tikrai nemažai papuošalų ir nežino, kaip juos visus be didelio vargo sutalpinti dėžutėse, bet įmanomas ir kitoks papuošalų laikymo būdas - pakabučių kabinimas ant sienos, juk atrodys tikrai gražiai, ir siena nebus tuščia.
  Geriausia pakabučius rinktis puošnesnius, ryškesnių spalvų, jie suteiks kambariui savotiško įdomumo.






2.  Jeigu turite daug įvairiausių pieštukų, kreidelių, teptukų ar flomasterių, ir jie tiesiog guli stalčiuje, ar mėtosi ant stalo, tada siūlau nepatingėti ir pasidaryti dėžutę, į kurią galėsite sudėti visus tuos daiktus. Šiai dėžutei puošti pasitelkite savo vaizduotę, ir pirmyn!


3. Neretai susiduriame su problema, ką reikėtų pakabinti ant tuščios sienos, kuri atrodo nuobodžiai. Raskite pačias mieliausias ir gražiausias jūsų nuotraukas su šeima arba draugų kompanijoje, ir suklijuokite jums patinkančia forma ant sienos. Kiekvieną rytą atsikėlus ir pasižiūrėjus į sieną su nuotraukomis, šypsena garantuota.

















4. Dar vienas sienos puošimas širdelėmis, drugeliais ar tiesiog kokiomis nors kitokiomis figūromis. Tiesiog gražiai žiūrisi, linksmai atrodo, ir tai padaryti nėra sunku, tik reikia didelio noro, užsispyrimo ir nemažai reikiamos spalvos popieriaus.



5. Štai toks auskariukų medis atrodo gražiai, ir puikiai papuošia lentynėlę su kitais papuošalais. Padaryti nėra labai sunku, aš pati turiu pasidariusi panašų, tik reikia turėti reikiamų medžiagų, beje aš dariau iš faneros ir nulakavau šviesiai rudu laku, skirtu medienai. Skylučių pragręžimui galite paprašyti tėčio pagalbos. 


6. Kai kuriuos daiktus galima dekupažuoti, taip jie bus lyg atgimę naujam naudojimui. Dekupažuoti galima daug ką: gėlių vazonus, nuotraukų rėmelius, medines papuošalų dėžutes, laikrodžius... Naudos bus daug, nes  turėsite užsiėmimo, išmoksite šį tą naujo ir dar papuošite savo kambarį.         Dekupažo pamokų galite rasti čia: https://www.youtube.com/watch?v=OK8SOVc6i3s https://www.youtube.com/watch?v=arMOF0yQlqA https://www.youtube.com/watch?v=Udf3lmKUlUk




4 Komentarai

  1. Straipsnis neblogas. :) Po biski tobuleji. :) Pabandysiu ir aš namie pasikeist savo kambarį kaip nors iš tavo pasiūlytų įdėjų. Ačiū! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kad jau paminėjai vazonus...parašyk kada idėjų, ką galima pasidėt ir kaip dekoruot palangę. Pas mane ji gan plati ir tuščia, tad...

    AtsakytiPanaikinti
  3. man patiko straipsnis ir labai įdomios idėjos : )

    AtsakytiPanaikinti