Konkurso "Mylimiausias filmas" rezultatai

Sveikos! Šiandien sveikinuosi trumpam, norėdama pranešti paskutinio mano rengto konkurso "Mylimiausias Filmas" rezultatus!

Visų dalyvių filmų aprašymai:

Simona Dirdaitė "Įsimintinas kelias"

Įsimintinas kelias“ yra nuoširdi ir teigiamai nuteikianti meilės istorija. Ši istorija yra apie dviejų 18 -mečių susitikimą 
Gal ir atrodytų tipiškas paauglių filmas, bet šis filmas sugeba atkreipia dėmesį, sužavi. Rodo kad ne visi paaugliai, kaip dauguma holivudo filmuose, yra tokie tušti.
Jamie Sullivan mokykloje nepritampa, iš jos yra šaipomasi, nes ji išsiskiria iš visų kitų ir visada nešioja tą patį mėlyną megztinį . Jos tėvas yra vietos ministras.
Landonas Carteris kuris yra mokyklos gražuolis ir populiarus vaikinas, turintis mokykloje daug draugų . 
Landanas kartu su savo draugų grupele norėjo pasilinksminti, bet linksmybės baigėsi tuo kad vienas iš jo draugų tapo paralyžiuotas. Tada, kaip bausmė už išdaiga , mokytojas liepė prisijungti prie dramos būrelio. Jis pradeda pastebėti Jamie, bet tik ieškodamas naudos. Jis prašo jos pagalbos jam repetuoti ir padėti pasiruošti vaidinimui. Taip pamažu Landonas įsimyli Jamie, bet jis to nenori pripažinti prie savo draugų, bet kai jau pripažįsta, jau būną per vėlų.
Šis filmas yra pastatytas pagal Nicholo Sparks knyga.



Simona Angelė Šleiterytė "Įsimylėjęs iki ausų"
Braisui atsikrausčius, Džulė jį iškart pamilsta. Tačiau berniukas, priešingai, pradeda jausti šiai keistai mergaitei antipatiją. Paslaptingi žvilgsniai, pavydas, džiaugsmas, liūdesys, meilė ir painūs jausmai atsispindi siužete. Bežiūrint laikas skriete praskrieja, taip įdomu. Ir žinoma, svarbiausia, kad aktoriai nuostabiai atlieka savo vaidmenis. Tiesiog žiūri ir mokaisi. 
Šį filmą siūlyčiau pažiūrėti tiems, kas jaučiasi pavargę nuo banalių muilo operų, kasdienybės, pamokslų ir rutinos. "Įsimylėjęs iki ausų" - kitokia istorija apie paauglišką meilę ir jos sunkumus.

Austėja Bazaraitė "Tarnaitė"
Ponia Hilė valdo Džeksono miestelio moterų bendruomenę, bei yra labai priešiškai nusiteikusi prieš "spalvotuosius" ir sugalvoja vis naujų dalykų neperžengiamam odos spalvos skirtumui išryškinti - jos namuose dirbančiai tarnaitei Minei yra žymimas tuoletinio popieriaus kiekis kiekvienam kartui, galiausiai pastatomas tuoletas lauke, nes pasak ponios Hilės "jie net gamtinius reikalus daro kitaip nei mes". Jos, kaip viršiausios pavyzdžiu, netrukus turėtų pasekti ir kitos miestelio moterys. Vieną iš jų - ponia Elizabetė, kurios dukrytė Mają prižiūri jau 17 baltaodžių vaiką auginanti juodaodė tarnaitė Eibelin. Būtent ponios Elizabetės namuose įvyksta moterų bendrijos bridžo susitikimas, kuriuo metu pasirodo ilgai nematyta Skiter - ką tik universitetą baigusi mergina, svajojanti tapti rašytoja. Kai visi aplinkiniai mano, kad jai jau laikas susirasti vyrą, pati Skiter nusprendžia verčiau siekti savo svajonių bei įsidarbina vietiniame laikraštyje buitinių patarimų skiltyje, tačiau kai sužino, kad jos mama atleido daugiau nei 20 metų jiems dirbusią juodaodę tarnaitę Konstantiną, kuri Skiter buvo kaip antra mama, ji sugalvoja kitą sumanymą - išleisti knygą pavadinimu "Tarnaitė", kurioje aprašys Džeksono miestelio tarnaičių gyvenimo istorijas....
Šį filmą reikia žiūrėti nuo pradžios iki galo nerpaleidžiant nieko. Gale jis sukels ašaras ir galbūt privers pajusti kaltės jausmą... Tiek įdomių istorijų, įvykių bei netikėtų posūkių, kad net neįmanoma "apimti", tereikia prisiversti įsijungti, o toliau tereikia mėgautis...


Mano nuomone, visi čia pristatyti filmai yra verti dėmesio - juk kažkam jie yra patys mėgstamiausi! Nors dalyvių šį kartą buvo mažai, smagu, kad jos tikrai gražiai aprašė savo mylimiausius filmus. Dėkoju už dalyvavimą!

Na, o "IEVA DECO" konkurso laimėtojai dovanoja stilingai atrodantį žiedelį, kuris primena torčiuką!

Rašytojų sprendimu, konkurso laimėtoja yra
...
...
...
...
...
...
...
Austėja Bazaraitė!
Sveikinu ir ačiū už labai nuoširdų filmo "Tarnaitė" pristatymą.
Merginoms, kurios nelaimėjo ar nedalyvavo siūlau nenusiminti - IEVA DECO turi savo tinklalapį, iš kurio galite užsisakyti rankų darbo papuošalų - http://www.ievadeco.lt/, facebook - https://www.facebook.com/ievadeco?fref=ts
"Teenage Dreams" dėkoja prizo steigėjams "IEVA DECO"
Iki kitų kartų,
Simona A.

1 Komentarai