Balandžio mėnesio apžvalga



Sveiki! Šiandien paskutinė balandžio mėnesio diena. Smagu, nes liko tik mėnuo iki išsvajotosios vasaros! Mums, asmeniškai, nėra nieko geriau, nei geras oras lauke ir laikas su draugais. Turbūt tai galėjote pastebėti ir šį mėnesį... Balandžio mėnesį tinklaraštyje nebuvo milijono straipsnių, bet tai suprantama - kam gali rūpėti kompiuteris, kai galima leisti laiką daug naudingiau? Rašymas yra labai geras dalykas, bet realus bendravimas su žmonėmis dažniausiai laimi. Vienaip ar kitaip, negalima sakyti, jog rašytojos šį mėnesį nesistengė - atvirkščiai, jos, kaip visada, įdėjo visas jėgas, jog tik patenkintų jūsų poreikius. Nepykite ant jų dėl klaidų, neaktyvumo, galbūt temų banalumo ar nevietoje pasakyto žodžio. Visos dirba tik dėl jūsų, todėl derėtų tai įvertinti - komentaru, pagyrimu ar argumentuotos kritikos pareiškimu. Neteiskite jų, geriau atsistokite į jų vietą, kad suprastumėte, kiek daug darbo jos įdėjo.

Žurnalas ,,Justė ir luka''


















Kaip ir tapo įprasta, garsus paauglių žurnalas ,,Justė ir Luka'' ir balandžio mėnesį pradžiugino mūsų rašytojas ir visą ,,TD'' komandą - du mūsų straipsniai papuošė šį žurnalą. Ačiū Dovilei ir Simonai A! Labai smagu matyti mūsų blogo pavadinimą šalia jų nuostabių straipsnių. Ir, be abejo, ačiū žurnalui ir nuostabioms jo redaktorėms!

Internetinis tinklapis www.grozioguru.lt

Taip pat nuoširdų ačiū sakome savo partneriams ,,Grožio Guru'', kurių tinklalapyje visą mėnesį buvo talpinami mūsų blogo rašytojų straipsniai grožio, mados temomis. Visus, patalpintus ten balandžio mėnesį, galite peržiūrėti šiose nuorodose : 

http://www.grozioguru.lt/straipsnis/4100-10-patarimu-kaip-nuotraukose-atrodyti-graziau-bei-liekniau
http://www.grozioguru.lt/straipsnis/4103-intuityvusis-valgymas---kelias-i-gera-savijauta-ir-liekna-kuna
http://www.grozioguru.lt/straipsnis/4099-nekaloringi-ir-skanus-gardumynai
http://www.grozioguru.lt/straipsnis/4078-kokius-darbus-zvaigzdes-dirbo-pries-jiems-isgarsejant
http://www.grozioguru.lt/straipsnis/4077-ilgos-ir-tankios-blakstienos-namu-salygomis
http://www.grozioguru.lt/straipsniai/pritupimai-ir-ju-nauda

Labai džiaugiamės šiais pasiekimais. Judame į priekį. Ir nors pavasaris sumažino aktyvumą, nereikia nusiminti - straipsnių bus, tik jie, turbūt, bus retesni. Nebijokite saulės šviesos, gryno oro ir jūs. Dažniau išeikite į lauką, leiskite laiką su šeima ir draugais - juk toks nuostabus tas mūsų pasaulis! Ir nebūkim pikti - blogis nepadarė dar nieko gero...

Ačiū, kad buvote su mumis balandžio mėnesį. Gražios jums gegužės.

Administracija

4 Komentarai

  1. Taigi Justeje ir Lukoje ir Simonos Š. straipsnis buvo! Nu jo labai pastebit kitu rasytoju darba... O kur naujas dizainas?????

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bet tai kai straipsnių sumažėję :D Ir ei, kur dizainas, laukiau kažko tikrai šviežaus! Kaip bebūtų, sėkmės. Neužsidarykit vėl :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. ou jė, niekas nesakė, kad bus mano straipsnis. aš pamaloninta. dizainas bus vakare, nepanikuojammm! :D

    AtsakytiPanaikinti