Kaip pamiršti vaikiną?







Draugės manęs vis klausia „Kaip pamiršti vaikiną?" arba „Ką daryt, kad apie jį nebegalvočiau?". Šis klausimas tikriausiai kankina ne vieną merginą. Tačiau konkretaus atsakymo į jį nėra. Žinoma, būtų gerai, jei būtų išrasti vaistai nuo meilės: išgėrei tabletę ir širdies nebeskauda, ramu. Deja, tokių vaistų dar nėra. Jei jau likimas lėmė, kad išsiskyrei su vaikinu, į praeitį geriau nesigręžioti ir gyventi toliau. Todėl norėčiau pasiūlyti kelis paprastus būdus, kurių pagalba jums bus lengviau apie juos nebegalvoti arba galvoti mažiau.



Jokių SMS ar skambučių!
Didžiausia problema kurią daro merginos išsiskyrus, tai bando vistiek su vaikinu kaip nors susisiekti. Suprantama, kad jūs norite vėl išgirsti jo balsą, pasiteirauti kaip sekasi, kas naujo, tačiau tai tikrai nepadės jo pamiršti. Geriausia būtų išsiskyrus ištrinti jo numerį, skype adresą, taip pat išmesti jį iš draugų socialiniuose tinklapiuose, kad nekiltų pagunda jam parašyti ar paskambinti.

Už" ir  „prieš" metodas
Susirask popieriaus lapą ir rašiklį. Tada surašyk visas to vaikino teigiamas ir neigiamas savybes. Svarbiausia būk sąžininga ir nemeluok sau! Nereikia pateisinti vaikino blogų poelgių, vien dėl to, kad jis tau labai patinka. Toks surašymas turėtų padėti suprasti kodėl jūsų keliai išsiskyrė ir pamatysi kad šis vaikinas tikrai nėra idealus ir tobulas, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.




Susitik su draugėm!
Jei nori nebegalvoti apie vaikiną, nesėdėk viena namie. Išeik į miestą, susitik su draugėm. Pasidarykit pižamų vakarėlį, užsiimkit mergaitiškais pašnekesiais, arba surenkit filmų vakarą ir taip išmesk jį iš galvos.

Susirask
naujų draugų!
Tai dar vienas puikus būdas, kuris padės pamiršti praeitį. Susirask naujų draugų, naujos ir įdomios veiklos. Tada tavo galva bus pilna naujų įspūdžių ir tu net nebeturėsi laiko galvoti apie tai kas buvo.





Skaityk knygas!
Jei vistiek dar nepavyksta nukreipti minčių, skaityk knygas. Jei knyga įdomi, tai ji įtrauks tave į naują gyvenimą ir galvosi tik apie knygą ir jos veikėjus.







Nedaryk to, ką veikdavot kartu!

Jei tikrai nori apie jį nebegalvoti, tai nebedaryk to, ką darydavot tik jūs dviese. Neik į tas vietas, kavines, parkus kur būdavot kartu. Tai tik sukelia nereikalingus prisiminimus. 

Paslėpk daiktus primenančius jį!
Išsiskyrus tikrai nereikėtų matomoje vietoje palikti jo dovanotų daiktų ar nuotraukų. Taip tikrai jo pamiršti nepavyks. Geriausia visus daiktus paslėpti giliai stalčiuje. Kiti sako, kad viską reikėtų išmesti, sunaikinti. Bet aš manau, kad to daryti tikrai neverta. Juk kadanors, kai pamirši jį ir visas nuoskaudas, tie daiktai grąžins gražius ir linksmus prisiminimus.



Džiaukis laisve!
Kai neturi vaikino, tavo gyvenimas yra laisvas. Tu gali daryt ką nori, susitikt su kuo nori ir kada nori. Tau nebereikia planuoti ką rytoj veiksite kartu su vaikinu. Gali gyventi spontaniškai, nieko neplanuodama, kaip tik tau patinka. O tuo tikrai reikia džiaugtis.




Tikėk nauja meile!
Vien dėl to, kad išsiskyrei su vaikinu, tai nereiškia, kad daugiau neįsimylėsi. Meilė ir vaikinai tave aplankys greit ir netikėtai,
jei tik to norėsi ir tuo tikėsi. Taip jau yra – meilė aplanko tada, kai mažiausiai tikiesi.




Jei naudosies šiais patarimais, tikrai turėtum pamiršti, ar bent jau mažiau galvoti apie jį. Nepamiršk, kad gyvenimas tęsiasi ir niekada nereikia žiūrėti į liūdną praeitį. Susikurk laimingesnį rytojų, juk tu savo gyvenimo kūrėja ir viskas dar tik prieš akis!


4 Komentarai

  1. gerai, kad man dar nereikėjo to daryti. tai atrodo sunku, beveik neįmanoma

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aktualus ir tikrai neblogas straipsnis. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. neblogai, tik nesirink centrinės lygiuotės, nes baisiai atrodo. :) Ir su įžanga padirbėk, paskaityk profesionaliuose straipsniuose, kad pagautum kabliuką. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Su išdėstymu galėjai daugiau padirbėti, bet kitą viskas gerai :) šaunuolė.

    AtsakytiPanaikinti