Romantiniai filmai, kuriuos verta pažiūrėti!


Jau įpusėjo pavasaris - meilės metas. Visiems norisi ne tik saulės suteikiamos šilumos, bet ir tos šilumos, kurią duoda mylintis žmogus. Tačiau jei neturi antros puselės - nenusimink. Šiame straipsnyje pateiksiu keletą puikių romantinių filmų, kuriuose pilna meilės, sušildančios, net ir šalčiausią širdį.





„Restless"

Šis filmas kupinas meilės ir romantikos, bet tuo pačiu ir liūdesio. Pagrindinė filmo veikėja paauglė Anabela, serga nepagydoma liga - vėžiu. Kad ir kaip būtų gaila, jos dienos jau suskaičiuotos. Tačiau tuo metu, kai jos gyvenimas jau eina į pabaigą, mergina susipažįsta su savo bendraamžiu Enoku. Jis gana keistas jaunuolis, jo pomėgis - lankytis svetimų žmonių laidotuvėse. Tarp jų dviejų užsimezga stipri draugystė ir nejučia ji perauga į meilę. Tačiau tada Enokas sužino, jog jo mylimoji skaičiuoja paskutines gyvenimo dienas. Taigi jie stengiasi nešvaistyti laiko veltui ir džiaugiasi kiekviena akimirka būdami kartu.






Nesibaigianti meilė (Endless Love)"
Tai romantinė istorija, kurioje meilei trukdo skirtingas visuomenės sluoksnis. Džeidė - mergina turinti turtingus tėvus, o Deividas tėra paprastas vaikinukas iš nepasiturinčios, bet tvarkingos šeimos. Tarp jų įsiplieskia didžiulė meilė. Bet Džeidės tėvai, kaip įmanydami stengiasi juos išskirti. Tačiau  dviejų žmonių meilė stipresnė už viską...




„Paskutinė daina (The last song)"


Tai dar vienas filmas apie meilę. Jis pastatytas, pagal Nikolo Sparkso knygą  „Paskutinė daina". Septyniolikmetė mergina Ronė, kaip ir daugelis paauglių patyrė skaudžias tėvų skyrybas. Tėvų išsiskyrimas Ronės gyvenimą visiškai apvertė aukštyn kojomis. Ji tris metus nebendravo su savo tėvu, tad jos mama nusprendė išsiųsti ją visai vasarai pas tėtį. Jam didelių pastangų pagalba, pavyksta susigrąžinti dukros meile. Tuo pat metu Ronė pirmą kartą įsimyli, atrodo kad gyvenimas puikus, bet tada ir vėl viską sugriauna skaudi ir netikėta žinia...Žiūrint šį filmą, tikrai nubrauksite ne vieną ašarą.





„Diagnozė: paaug
lystė (Angus)" 
Jei nori filmo apie tikrai gražią ir nesuvaidintą pirmąją meilę, tai šis kaip tik tau. Bent jau aš jį galėčiau žiūrėti begales kartų, nes kiekvieną kartą iš naujo išgyveni visus jausmus ir nuotykius.  „Diagnozė: paauglystė", tai filmas apie pačius nuostabiausius keturiolikmetės potyrius: pirmąjį apsikabinimą, pirmąjį bučinį, pirmąjį vaikiną ir svarbiausia - pirmąją meilę. Merginos gyvenimas ne visada buvo rožėmis klotas, buvo įvariausių nesėkmių, tačiau juk viesiems kažkada gyvenime nusišypso laimė.






„Lengvabūdė pirmūnė (Easy A)"

Paauglė Oliv vadinama mokyklos nevykele. Ji turi draugą Brendoną, kuris taip pat yra laikomas mokyklos nevykeliu. Tačiau jo situacija yra daug sudėtingesnė - jis gėjus. Kad mokykloje niekas to nesužinotų, Brendonas paprašo Oliv, kad ji apsimestų jo mergina ir nueitų su juo į kelis pasimatymus. Nors viskas atrodė paprasta, tačiau vieno vakarėlio metu situacija pasikeičia visiškai priešingai, o trauktis nebėra kur. Po viso to, Brendonas mokykloje tampa  „šaunuoliu", o Oliv išgarsėja kaip pasileidusi mergina. Tačiau ji dėl to nenusimina, Oliv pasinaudoja tokia situacija ir gauna iš to naudos.





„Dabar gerai (Now is Good)"

Tai dar vienas labai jautrus romantinis filmas, kuris yra pastatytas pagal Jenny Downham knygą „Kol dar gyva". Filmas yra apie šešiolikmetę Tesą, kuri kaip ir filmo „Restless" veikėja Anabela, serga vėžiu ir jai gyventi liko nedaug. Norėdama savo likusias gyvenimo dienas praleisti prasmingai, Tesa sudaro dešimties dalykų sarašą, kuriuos nori nuveikti prieš mirtį. Pirmasis dalykas saraše - seksas. Tačiau ne visada yra lengva gauti tai ko nori, o išsipildę norai kartais nesuteikia tokios laimės, kokios tikėjaisi. Bandant įgyvendinti savo svajones, Tesa įsimyli, o ta meilė pakeičia jos požiūrį į gyvenimą.






Nors pavasaris gana šiltas, tačiau šie filmai suteiks jums dar daugiau šilumos ir meilės.O galbūt net ir pakeis požiūrį į gyvenimą ir jo supratimą. Mylėkite ir būkite mylimos!


6 Komentarai

  1. Super! Šaunuolė, labai naudingas ir įdomus straipsnis. Sėkmės tobulėjant ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šaunuolė! Smarkiai tobulėji pirmyn. :) Man patiko, buvo įdomu! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Puikus įdomus straipsnis.sėkmės toliau ;)
    Milda

    AtsakytiPanaikinti
  4. O kur Trys metrai virš dangaus? :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kam jo reik jei visi jau žino tus tris metrus ? Straipsnis liux!!!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Kam jo reik jei visi jau žino tus tris metrus ? Straipsnis liux!!!

    AtsakytiPanaikinti