Konkurso ,,Laiškas TD blogui'' balsavimas dėl 2-3 vietų


Sveiki! Konkursas ,,Laiškas TD blogui'' baigėsi. Kiek daug gražių žodžių galėjau perskaityti! Net širdis apsalo skaitant visas jūsų mintis.. Smagu, jog visos rašiusios merginos džiaugėsi TD atsiradimu jų gyvenimuose. Tai ir yra pati geriausia padėka už darbą - žinojimas, jog tai, ką darai, yra naudinga. Dievaži, jei galėčiau, apdovanočiau visas rašiusias, bet, gaila, turime tik tris pagrindines prizines vietas. 

Pirmąją prizinę vietą, kaip ir buvo žadėta, rinko rašytojų komanda. Jūsų laiškai buvo patalpinti į rašytojų grupę, kurioje visos merginos balsavo už joms labiausiai patikusius laiškus. Nežinau pagal ką rašytojos rinko nugalėtoją, bet manau, jog atsižvelgė į nuoširdumą, paprastumą, originalumą. Pirmosios vietos nugalėtoja jau išaiškinta, su ja susisiekta, mergina pasirinko ,,Verus'' įsteigtą prizą - rankinę. Šiandien jūs perskaitysite likusius laiškus ir išrinksite kitų dviejų prizų nugalėtojas. Pats metas neblogai paplušėti ir išrinkti nugalėtojas, nes rinktis tiiiikrai yra iš ko! LAIŠKŲ AUTORIŲ KALBA YRA NETAISYTA.

1 LAIŠKAS


Mielas TD tinklarašti,

Ar žinai, kas sėdi prieš tuščią popieriaus lapą, ir tarkši klaviatūros klavišais? Tavo ex-rašytoja, kuri Tavojoje straipsnių karalystėje pasirodė lyg drovus debesėlis vidurvasario padangėje ir labai švelniai palytėjo Tavo gyvavimo istoriją. Bet Tu, ko gero, nė nenumanai, kaip palytėjai manają. Jei ne Tu, apie tinklaraščius iki šiol žinočiau tiek pat, kiek žmonija suvokia apie gyvybės egzistavimą kitose planetose, ir nebūčiau gavusi progos susipažinti su tokia talentinga ir šilta rašytojų komanda, kokią Tu turi. Išduosiu tau mažytę paslaptį - iki mūsų pažinties rašyti mokėjau taip pat gerai, kaip ir žaisti povandeninėmis šaškėmis (O patikėk manimi, aš neturiu nė menkiausio supratimo, kaip tai daroma) ir visame šiame reikale buvau žalia it pavasario šilumos apgaubtas kvapnus miškas. Nedrįstu teigti, kad jau perlipau pirmąją pakopą ir įgijau patirties, taip pat nesu šios srities asas, bet esu tikra kaip niekad, jog ilgam laikui išmečiau savo medinės valties inkarą, šalia uosto, pavadinimu 'Rašymas'. Kaip jau leidau tau suprasti, jei nebūtų Tavęs, nebūtų ir mano tinklaraščio, kuris spėjo tapti vieta, į kurią užsuku kaskart, kai galva plyšta nuo minčių gausos. Tu esi visko pradžia. Ir esu velniškai tikra, kad mažai nutuoki apie tai, kokią milžinišką įtaką padarei mano gyvenimui. Viskas, ką turėtum išgirsti, tėra vienas, didelis AČIŪ. Neanalizuosiu tavo klaidų, trūkumų ar privalumų, nes žinau, jog tavo rašytojų komanda yra pajėgi tai padaryti savarankiškai, klausydama vidinio balso, o ne skaitytojų nuomonės. Juk kiekvienas straipsnis turi savitą turinį, kuriam turi būti pritaikytas asmeninis komentaras. Jį būtinai ir paliksiu.

Žinau, kad žodis 'ačiū' atrodo beprotiškai lėkštas, menkas ir banalus, bet jei tik turėčiau galimybę išreikšti savo padėką, pavadinčiau salą Tavo vardu, pastatyčiau Tau paminklą ant aukščiausio kalno, išraižyčiau Tavo vardą didžiausioje aikštėje... Bet šįkart apsieisim ir su pienišku šokoladu bei mažyčiu mano širdies kampeliu, kuris bus skirtas Tau. Lik toks, koks esi.

2 LAIŠKAS

Mielas TD,          
                                                                                                                    
rašau Tau norėdama padėkoti. Pirmiausia, padėkoti už svajonių gelmes, į kurias Tu nuolat priverti pasinerti. Už tai, kad moki parodyti ne vien tik liūdną, tamsiomis akvarelės spalvomis nulietą pasaulį. Tu toks ryškus, spalvingas ir kerintis, kad gėda į Tave žiūrint nesistengti tobulėti ir dvasiškai, ir fiziškai. Tu nė nenutuoki, kiek kartų privertei mane pradėti sportuoti (ir tikiu, kad dar priversi ne vieną ir ne du), kiek kartų įžiebei norą mokytis naujų kalbų (būtent Tau turiu dėkoti už ispanų bei italų kalbų pradmenis) ir kiek kartų iš Tavęs sėmiausi įkvėpimo rankdarbių, dailės, rašymo srityje. Esu didžiulė Tavo gerbėja – seku kiekvieną Tavo žingsnį nuo pat pradžių. Neslėpsiu, jog net įsimintiną 2012 m. gruodžio 21 d., kai turėjo būti paskutinė mūsų gyvenimo diena (mat buvo pranašauta pasaulio pabaiga), radau laiko prisijungti prie interneto ir paskaityti visus naujus straipsnius! Argi bereikia geresnio paaiškinimo, kaip Tave myliu ir branginu?

Šį rytą nejučiom pradėjau svarstyti, į kokį planetos gyvūną esi panašiausias. Pirmiausia į galvą šovė darbštuolė bitė, kuri, nors mažutė,padaro tiek daug. Vėliau šovė mintis apie vorą, kuris, įmantriai regzdamas savo voratinklį, nesiliauja stebinti kruopštumu bei atsakingumu. Ir vis dėlto, nusprendžiau, jog Tu panašiausias į delfiną – visada plačiai besišypsantį geros nuotaikos užtaisą. Žaismingas, nenuobodus, judrus, visada turintis parodyti ką naujo – juk tu toks! Tikriausiai pasauly nerastumėm žmogaus, kuris Tavo archyvuose nerastų nieko, kas praskaidrintų niūrią dieną. Tai dar vienas dalykas, už kurį noriu Tau ištarti ačiū. Didelį ir labai labai nuoširdų ačiū.

Na, o kadangi neseniai atšventėm Tavo antrąjį gimtadienį, privalau Tave pasveikinti. Neslėpsiu, jog ilgai galvojau, kaip kuo originaliau tai padaryti, bet galop supratau, jog nieko geresnio negali būti už šiltą „Su gimtadieniu!“. Todėl sakau Tauafrikietiškai: Gelukkige Verjaarsdag! angliškai: Happy Birthday! Arabiškai: عيد ميلاد سعيد! Baltarusiškai: З днём нараджэння! Daniškai: Tillykke med fødselsdagen! Esperanto: Feliĉan datrevenon! Estiškai: Palju õnne sünnipäevaks! Gruziniškai:გილოცავთ დაბადების დღეს! Ispaniškai: ¡Feliz cumpleaños! Itališkai: Buon compleanno! Japoniškai: 誕生日おめでとう!Latviškai: Daudz laimes dzimšanas dienā! Lenkiškai: Wszystkiego najlepszego! Lotyniškai: Felix dies Natalis! Prancūziškai: Joyeux anniversaire! Portugališkai: Feliz Aniversário ir vokiškai: Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag!
DAR KARTĄ AČIŪ, KAD ESI!

3 LAIŠKAS

Dveji metai... Kiekvienoje srityje šis skaičius turi skirtingą reikšmę, kiekviename dalyke jis yra kitoks, suvokiamas skirtingai,  juk rašydamas ar tardamas žodžių junginį du metai neapibrėži tam tikros ribos, teigdamas, kad tai daug ar mažai. O ir šį laiko tarpą suprantam kiekvienas savitai. Man, pirmi du metai žmogaus gyvenime- labai ne daug, pati pradžių pradžia. Du metai kančios, liūdesio ar nelaisvės- beprotiškai ilgas laiko tarpas. Du metai draugystės, atsidavimo tam tikrai sričiai -aukso viduriukas.

 Kam priskirčiau tinklaraščio rašymą ir puoselėjimą du metus? Įdomu, ar ši dvejų metų sukaktis man lygi mažam žingsneliui ar jau dideliam, tvirtam, pasitikinčiam žingsniui? Atsakysiu: aukso viduriukas, tarpinė stotelė tarp daug ir mažai.

Per du metus sulaukti daugiau nei 968811 peržiūrų, į savo nuolatinių skaitytojų būrį įtraukti net 335 narius ir parašyti daugiau nei 2070 įrašų yra labai daug. Po galais, velniškai daug! Juk ir čia dar paminėti tik tie skaičiai, kuriuos galima suskaičiuoti ar tiesiog užmetus akį į statistika pasakyti, bet juk niekur neparašyta ir ne apskaičiuota, kiek laiko kainavo šis puoselėjimas ir rūpinimasis, kiek laiko ir jėgų atiduota ieškant tinkamos ir įdomios temos skaitytojui. Galų gale, kiek jausmo įdėta! Tad kodėl sakau, kad tai nei daug, nei mažai?
Sakau taip, kad paskatinčiau siekti dar daugiau. Juk dar ne visi čia užsuko! Ne visi rado savo mėgiamiausią rašytoją, o ir temos dar, toli gražu, ne visos išgvildentos. Jūsų darbo nežymiu laiko juostos gale, nes tikiu, kad tai dar ne pabaiga. Sakyti, kad tai dar mažas žingsnelis neleidžia skaičiai .O vidurys, manau, pats tas. Atsigręžęs pamatai kiek daug jau padarei, pažvelgęs priekin suvoki: dar turiu ką veikti.

Ir, žinoma, kaip pridera gimimo dienos proga, noriu palinkėti neblėstančio kūrybiškumo, santarvės savo nemenkoje komandoje, augančio skaitytojų gausos ir tvirtėjančio pasitikėjimo savo kūrybinėmis jėgomis. Ačiū ir sėkmės!

4 LAIŠKAS

Sveiki! 

Nuoširdžiai sveikinu visą "Teenage Dreams" komandą su jau praėjusiu 2 - uoju gimtadieniu!!! Tikiu, kad tai tik pati pati pradžia, juk tai vos dveji metukai. :) Mano linkėjimas, blogui sulaukti kuo daugiau metukų. Bet kokiu atveju atsigręžus atgal nebus liūdna, kai tiek daug nuveikta!
Šis blogas, kaip ta mažutė gyvybė išvydusi pasaulį. Jis turi mamą (šiuo atveju Viliją), daugybę tetų (rašytojų) ir daugybę stebėtojų. Jis pradėjo nuo pirmojo žodžio, pirmųjų šypsnių, pirmųjų žingsnių, kurie anaiptol nebuvo tokie mažyčiai! O ir pirmieji žodžiai nebuvo tokie nerišlūs ir mes visi, kaip liudininkai matėm kaip jis auga ir tobulėja. 
Užėjus į "Teenage Dreams" blogą raibsta akys, bet žinoma, gerąja prasme! Čia galima rasti visus atsakymus į bet kokius klausimus! Šį blogą skaityti tikrai naudinga. Jei skaitai blogą tikrai žinai kaip startuoti vasarą gražesnei ir gyvybingesnei, žinoma, kad klausai geros muzikos, žinai kokios žvaigždės šviečia ryškiausiai, kokios knygos ir filmai įdomiausi, kas įdomaus liko praeityje, kaip turėti gražią figūrą nesilaikant dietų, kaip pasigaminti skanumynų, kokios nagų, grožio, spalvų ar socialinių tinklų tendencijos ir daugybę kitų įdomybių, (bei testų!). Taip pat leidžiat pasireikšti ir skaitytojams, o tai tikrai šaunu!

Už visa tai didelis ačiū rašytojoms! Sėkmės, toliau mus džiuginant! :)

5 LAIŠKAS

Sveikas, TD Blog‘ę!

Iš tikrųjų, nė nežinau, kaip turėčiau kreiptis, rašydama konkrečiai Tau laišką. Galbūt ir atrodys keista, bet mintis dėstyti laiške yra žymiai papraščiau, kai žinai, kokiam žmogui šis laiškas skirtas. Todėl pasitelkdama savo neįtin lakią vaizduotę, sugalvojau apipavidalint Tave. Ir ne bet kaip, o iš to, ką matau. Ką man leidžia matyti. Ir ką aš noriu matyti.

   Mano vaizduotėje Tu esi gana daili mergina. Akys skaisčiai mėlynos, lyg šalto vandenyno, negailestingai  skalaujančio krantus. Šypsena nuoširdi. Labai. Rodos, Tau net nereikia kalbėti, nes ji iškalbingesnė už bet kokius žodžius. O tavo oda šviesi. Esi apsirengsusi trumpą gėlėtą suknelę, laisvai besiplaikstančia vėjyje, kuri apnuogina Tavo pečius ir vos siekia kelius. Galiausiai, Tavo galvą puošia miško karūna. Tai įvairiaspalvis gėlių vainikas, kuris lyg ir byloja, kad esi gana svarbi persona. Laisva ir svarbi.

   Tad štai, koks vaizdas man iškyla prieš akis, kai pagalvoju apie Tave, kaip apie žmogų. Esu naivi? Nesuprantama? Galbūt. Mes visi žmonės. Visi skirtingi. Bet, kad ir kaip bebūtų, visi gyvename panašiai. Ar kada pagalvojai, jog žmogus, tai tik dulkė, šitoj didelėj begalybėj, kuri apima visą visatą ir ne tik? Nes aš pagalvojau.  Mes tyliai atvykstam į žemę tik kuriam laikui, pasimetę. Pridarome neteisingų pasirinkimų, klaidų ir nežinom, ką iš vis gero padarėm. Atvykstame nieko nežinodami.  O paskui taip pat tyliai išvykstam nežinodami, ar kada kažkam rūpėjom, ar kažką padarėm teisingai. Ir vėl nežinia. Tai liūdna, bet kažkuo ir gražu. Bet tada iškyla dar vienas klausimas, ar tai jau viskas? Pabaiga?

   Keisti mes esam padarai. Nesusipratę, gyvenantys nežinioje. Ir žinai ką? Tai gana baisu. Juk mes kurį laiką gyvenam savo susikurtose iliuzijose, o tada še tau, kad nori, esi priverstas išnykt. O ar atgimsi vėl kažkuo, nežinia.

   Tad štai kaip viskas yra sudėtinga. Gerai pagalvojus, esu šiek tiek kvanktelėjųsi, kad rašau laišką blog‘ui. Bet juk mes visi esam šiek tiek pakvaišę. Ir galbūt, tame pakvaišime ir slepiasi visi atsakymai?

6 LAIŠKAS

Labas Teenages dream, norečiau padėkoti, kad esate čia  su mumis. Teenage dreams blogas kažkas nepaprasto , bent jau man.Šitą blogą atradau lygiai prieš metus naršydama internete su mintimi atrasti kažko naujo ir štai radau.Taip pat Teenage dreams blogas man padėjo susirasti daug naujų draugų iš visos Lietuvos, juk čia tokios malonios ir draugiškos merginos.

Šiame bloge labai geros ir šaunios rašytojos kurios  mums rašo straipsnius aukodamos savo laisvą laiką, ačiū joms labai.Pastebėjau, kad šiame bloge labai talentingos rašytojos išeina, o gaila linkiu jums neprarasti tokių gerų rašytojų .

Teenage dreams bloge pastebėjau, kad kartais skaitytojai būna labai nemalonūs su rašytojomis, juk jos rašo mums staipsnius įdėdamos tiek daug nuoširdumo.

Teenage dreams bloge buvo labai daug įvykių, konkursų, atsitiesimų ir nuosmukių. Gerai, kad dar iki šiol šis blogas gyvuoja. Man visada būdavo gaila, kai būdavo žinia, kad Teenage dreams gali uždaryti.
Man patinka šio blogo aplinka ir kūribingos rašytojos, ačiū dar kartą ,kad esate nenustokite rašyti tokių gerų straipsnių.

7 LAIŠKAS

Taigi, sveiki.;3 Nemanau kad kažką laimėsiu, bet bandyti verta.:D Jau seniai norėjau išsakyt savo nuomonę apie šį blogą. Pagirti, papeikti, pasakyti ko trūksta, ko per daug ir panašiai. Tai pradėkim.:D
Na, ką noriu pasakyti, tai kad jūsų bloge lankausi tikrai gan dažnai.Tai tikrai labai tobulas blogas!  Visada kai  būnu blogos nuotaikos, užsuku čia.  Tikrai pakyla nuotaika kai skaitau tokius įdomius straipsnius! :3 Kai neturiu ką veikti ir būna labai nuobodu, taip pat užsuku čia.
Šiaip apie TD blogą sužinojau labai neseniai. Maždaug prieš 2-3 savaites. Kiekvieną dieną ateinu čia ir skaitau straipsnius kurie mane domina. Iš straipsnių matosi, kad admines deda tikrai daug pastangų ir daug laiko, nes straipnsiai būna tobuli! Tikrai labai įdomu skaityt.:3
Na, bet visgi kiekvienas blogas turi savo minusų ir savo pliusų. Na pliusų tai jūs turite tikrai gan daug. Na net nežinau, tobulas jūsų tas blogas beveik.:D Tik va pastebėjau tokį minusą. Bent jau mano manymu admines biškį per retai kelia tuos straipsnius. Nežinau, gal čia tik man vienai taip atrodo.:D Gal tieisog todėl kad jūsų straipsniai yra labai labai įdomus ir galėčiau skaityt juos be perstojo.:D Tai manau viena ar kita admine jums būtų ne pro šalį.:) Dar labai norėčiau padėkoti šio blogo įkūrėjai.:3 Šis blogas bent jau man labai padeda ir yra labai labai labai įdomus! Džiaugiuosi už jūs, kad dabar viskas yra gerai, turite daug lankytojų, remėjų ir kitą. Ir beabejo didelis ačiū adminėms, kurios rašo tokius tobulus straipsnius kuriuos įdomu skaityt! :3 Dar turiu tokį nedidelį pasiūlymą. Manau, kad kai bus vasara, adminės nebus tokios aktyvios, todėl geriau būtų jei jų būtų daugiau, kad straipsnius keltų dažniau. Na o ir dabar viena kita adminė visai gerai būtų.:3
Na tai tiek. Nesitikiu kažko laimėti, bet bandysiu laimę.:) Kaip sakosi „Nepabandęs – nesužinosi“ :D Tai linkiu jūsų blogui kuo dižiausios sekmės! Išlikit visada tokiu tobulu blogu! :))
P.S atsiprašau už klaidas kurių padariau tikrai labai daug. Esu pusiau lietuvė pusiau rusė, todėl klaidų bus nemažai.:DD

8 LAIŠKAS

Mielas Teenage Dreams

Nuo pat pirmųjų dienų Tu ėjai, kritai ir stojeisi. Tavo ryžtas galėjo nusiaubti visą armiją, nes užkulisiuose kirbėjusios mintys virsdavo įspūdingais veiksmais, sudarančiais visumą. Net keičiantis metų laikams likdavai stiprus, ištvermingas. Nors, tiesa, nevisada, tačiau pajungus didesnes pajėgas nušvisdavo saulutė ir vėl džiugindavo Lietuvos paaugles savo patarimais, straipsniais ir įdomybėmis.

Daugelis apsilankęs TD čia pasilieka sužavėtas jaukia aplinka ir linksmomis rašytojomis bei skaitytojomis. Tu, TD, švelniai spindi mielu kuklumu, kuris žavi, traukia ir džiugina akį. Kiekviena Tavo idėja, kiekviena naujovė ar kitoks sprendimas duoda savą vaisių, kuris, laikui bėgant tobulėja vis labiau. Galvojimas kiek daug patyrimų ir tobulinimų glūdi Tavyje, skatina siekti svajonių jauną asmenybę. Juk tai parodo svarbų ir ilgą jau nueitą kelią, kuomet iš paprastos svajonės reikšti mintis, išaugo tokį gausų pripažinimą sulaukęs blogg'as.
Mano akims žiūrint, skaitant ir sekant  naujienas Tavo - Teenage Dreams blogg'o - fronte, šypsena kyla matant kaip atveri naujas duris ir populiarėji Lietuvoje kaip rimtas, paauglėms skirtas tinklaraštis.

Apklausoje balsuokite už jums labiausiai patikusį laišką. Daugiausiai balsų surinkusio laiško autorė taps antrosios vietos nugalėtoja, o antra pagal balsų skaičių - trečiosios vietos nugalėtoja. Balsavimas vyksta iki penktadienio. Bet koks balsų prašinėjimas, draugų kvietimas balsuoti lygus diskvalifikavimui iš konkurso.



Ačiū visoms devynioms dalyvėms. Smagu girdėti tiek gražių žodžių. :)

Labanaktis, Vilija




                                                 


10 Komentarai

  1. Sveikinu laimėtoją, dalyves ir TD! :)* Sėkmės visoms! :)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. O iki kada bus šis balsavimas? :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Koks laimėtojos vardas ir pavardė?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Koks laimėtojos vardas ir pavardė?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Būtų labai įdomu paskaityti nugalėtojos laišką ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Pritariu Linai. Būtų įdomu. :)))

    AtsakytiPanaikinti
  7. noriu pirmos vietos laiško

    AtsakytiPanaikinti
  8. visiskai nesazininga. norejau rasyti laiska, bet i mano komentara niekas neatsake, tad nezinojau ar rasyti...p.s atsiprasau kad be lt raidziu...

    AtsakytiPanaikinti
  9. Sry, bet 7 laiškas tikrai ne kas... Mano manymu verčiausi dėmesio 1, 3 ir gaaal 5

    AtsakytiPanaikinti