Mėgstu keliauti!

Sveiki, TD tinklaraščio skaitytojai! Jau visai greitai į mūsų gyvenimus atskubės vasara, o kartu su ja - kelionių bei nuotykių troškimas. Turbūt kiekvienas norime šį metų laiką išnaudoti kuo geriau - susitikti su visais seniai matytais draugais, padaryti darbus, kuriems nebūdavo laiko per mokslo metus, perskaityti keletą knygų, papramogauti bei, žinoma, kur nors nukeliauti. Tik ne visada žinome, kur. Vienos kelionės per brangios, kitos - per daug tolimos, dar kitoms išvis negalite pasiryžti, todėl sugalvojau kurti naują rubriką pavadinimu "Mėgstu keliauti", kuri, tikiuosi, padės jums išsirinkti tą pasaulio kampelį, į kurį galėsite nuvykti kad ir šią vasarą.

Kiekviename straipsnyje aprašysiu vis kitą šalį, vietovę ar sritį, supažindinsiu su populiariausiomis lankytinomis vietomis bei panašiais dalykais. Bet svarbiausia tai, kad pagrindinį vaidmenį atliksite Jūs! Manau, kad bus smagiau ne tik skaityti informaciją iš to asmens, kuris į visas tas šalis nė nosies įkišęs nebuvo (taip, tai aš), bet ir iš to, kuris viską matė savo akimis bei patyrė savo širdimi. Todėl kiekvieno straipsnio pabaigoje išvysite mažytį (arba ne, priklausys nuo apklaustojo žmogaus) interviu.

Jei turite ir norite mums papasakoti savo įspūdžius - rašykite šiuo paštu: megstukeliones@gmail.com . Laiške parašykite šalį, kurioje buvote ir apie kurią norite kalbėti, savo vardą, pavardę bei amžių. Dar galite atsiųsti ir kelionės metu darytas nuotraukas. Tai tik pagyvins jūsų pasakojimą!

Labai lauksiu jūsų laiškučių - kuo greičiau parašysit, tuo greičiau atsiras straipsnis!

Gero vėjo, gero kelio ir geros vasaros!

2 Komentarai