Ką daryt, geriausia draugė tolsta nuo manęs?!


Turbūt  jums net nereikia pasakoti, kas yra geriausia draugė. Tokią draugę tikriausiai turi kiekviena iš jūsų. Ji žino visas tavo paslaptis, ji visada tau pataria, padeda, supranta, prie jos gali elgtis kaip tik nori, trumpai tariant - su geriausia drauge gali būti savimi. Tačiau, manau daugumai jūsų yra pažįstmas tas jausmas, kai draugystės kelią, tarsi perbėga juoda katė. Pradedate su drauge pyktis, mažiau bendrauti, rečiau susitikti. Tokioje situacijoje labiausiai trokštate, kad viskas būtų kaip anksčiau. Taigi, pasistengsiu duoti jums naudingų patarimų, kaip sustiprinti geriausių draugių draugystę.


Išsikalbėkit
Tai turbūt vienas geriausių ir tikrai išbandytas bei veikiantis būdas, sustiprinti draugystės ryšius. Kartais per daug skubame, turime per daug darbų, o laiko nuoširdžiam pasikalbėjimui, tiesiog nebelieka. Būtent nuo to viskas ir prasideda. Reikia susėst su drauge dviese, kad niekas netrukdytų ir išsikalbėti. Kalbėkit apie viską ką norit, išsipasakokit, juk jūs geriausios draugės. Tai tikrai labai sustiprina tarpusavio ryšį.

Susiraskite bendros veiklos
Dar vienas puikus būdas, pagerinti draugystę. Išsirinkit abiejų mėgstamą sporto šaką: šokius, tinklinį, gimnastiką, bėgimą, tenisą... O gal jūs mėgstate meninius užsiėmimus: dailę, dainavimą, grojimą, rankdarbius bei kitus kūrybinius darbus? Bendri pomėgiai puikiai suartina drauges. Tereikia išsirinkti, kas patinka jums abiems. 


Leiskitės į kelionę
Jei yra tam galimybė, dviese su drauge leiskitės į kelionę, kad ir vienadienę. Sugalvokite maršrutą, leiskite laiką kuo linksmiau ir elkitės taip, kaip norite. Kuo daugiau laiko praleisite kartu, tuo labiau jūsų draugystė stiprės. 


Duokit viena kitai laiko
Jei prieš tai minėti patarimai nepadeda, lieka štai šis. Galbūt jūs per daug laiko praleidžiate kartu, todėl viena kitai šiektiek atsibodote? Taip tikrai būna. Tokiu atveju jums reikėtų pailsėti. Susitarkite tam tikrą laiko tarpą nebendrauti. Nereikia daug laiko, užtenka vos savaitės. Taip viena kitos pasiilgsite ir viskas bus kaip anksčiau. Tai tikrai padeda!


Tai tik keli, menki patarimai, tačiau galbūt jums pravers. Juk taip norisi palaikyti puikius santykius su geriausia drauge. Tikrai tikiu, kad dauguma jūsų susiduria su šia problema, tad jei turite savų, čia nepaminėtų, draugystės stiprinimo būdų, rašykite juos į komentarus. Taip padėsite toms, kurios nenori prarasti savo draugės. Sėkmės!

6 Komentarai

  1. Pavadinimas iš mažosios raidės. Taip pat jis turėtų būtų konkretesnis.
    Straipsnyje nepasakei nieko naujo :) Sėkmės :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pavadinimas ten ne tas buvo, tiesiog pamiršau jį pakeisti:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tie patarimai tikrai nepadės, kai su drauge net nebeturi apie ką kalbėti. Kai tiesiog sėdi ir tyli, o jei ir bandai užmegzti pokalbį, jautiesi, lyg šnekėtum su siena. Todėl šiuo atveju, tavo patarimai visiškai man nepadėjo. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Straipsnis man pasirodė tikrai labai nuobodus, nes patarimai jau yra nuvalkioti bei senai visiems žinomi. Bet šia tema ir aš neturėčiau daugiau apie ką rašyti, gal geriau reikėjo pasirinkti kitą temą. Sekmės toliau :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man asmeniškai visai nieko, geras straipnis.:) Tik galėtų būti ilgesnis ir daugiau patarimų.:) Sekmės toliau:)

    AtsakytiPanaikinti