Veido priežiūra



Kiekviena mergina svajoja turėti gražią veido odą. Yra atvejų kai nepadeda jokie kremai, prausikliai. Mūsų odai reikia iš ties kur kas daugiau. Jeigu norite natūraliai gražios odos reikia laikytis šių punktų.

Higiena.
Pirmiausia reikia laikytis higienos. Veidą geriausia prausti vėsiu vandeniu, į kurį galima įpilti keletą lašų tualetinio acto (jis gaminamas vaistinėje). Vartokite Jūsų odai tinkančius dieninį bei naktinį kremus. Merginoms, turinčioms jautrią veido odą, reikia būti ypač atidžioms. Jos turi naudoti tinkamus kremus, nurodytus gydytojo speacialisto.

Veido dieta.
Veido odai ypač svarbi tinkama dieta. Geležis, esanti kraujyje nuspalvina lūpas, skruostus, ausis ir nagus. Daug geležies turi šie maisto produktai: dilgėlės, špinatai, žirniai, vynuogės, serbentai, burokėliai, salotos, ridikėliai, raudoni ir balti kopūstai, morkos, svogūnai, abrikosai, razinos ir džiovintos slyvos.
Dešimt džiovintų slyvų, sumaišytų su 2-3 valgomais šaukštais medaus pusrčiams- labai vertingas mišinys dėl šiuose produktuose esančios geležies.

Geležis.
Žiemą geležies atsargos kraujyje gerokai sumažėja. Tačiau žinoma, kad pats didžiausias augalinės geležies rezervas- tamsiai žalios spalvos daržovės. Tad ankstyvą pavasarį naudinga gerti petražolių, špinatų sultis, kurios yra veiksminga tonizuojanti priemonė. Taip pat patartina gerti dilgėlių lapų (šviežių ir džiovintų) nuovirą. Du valgomus šaukštus lapų valandai užpilti 100 ml verdančio vandens, po to perkošti ir gerti tris kartus per dieną po stiklinę pusvalandį- valandą prieš valgį, 30-40 dienų.

Naudingi patarimai.
Reikia vengti riebaus ir sunkaus maisto, cukraus ir miltinių patiekalų, kurie labai kenkia odai.
Reikia reguliariai ištuštinti žarnyną, tai gyvybiškai svarbu organizmui, ypač norint išlaikyti gerą veido odos spalvą.
Naudinga rytais, dar nevalgius, išgerti stiklinę drungno vandens, geriausiai mineralinio arba ramunėlių nuoviro, paruošto iš vakaro.

Oda- viena iš gražiausių mūsų kūno dalių, kuri padeda nustatyti žmogaus gyvenimo būdą. Rūpinkitės savo oda bet kur ir bet kada!

4 Komentarai

  1. Įdomu, tačiau tokių straipsnių pilna, tai nelabai yra ko nors naujo ir beto sutvarkyk lygiavimą ir reiktų manau ilgesnio straipsnio. Na, sėkmės ir toliau. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Neparašei nieko naujo, ko nežinočiau. Viskas sukosi apie higieną, o tą mes visos puikiai suprantame. Galbūt kitą kartą pamėgink paieškoti naudingų, paprastų veido kaukių, kitų įdomių, nelabai girdėtų patarimų. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pavadinimą rašei apie veido priežiūrą, tačiau paskui nukrypai prie visos odos priežiūros... Sėkmės kitą kartą ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Klaidų kaip ir nemačiau, kai kur tik kableliai nesudėti. O jie svarbu. :)
    Šiaip sutinku su kitomis komentatorėmis. Nieko naujo. Beje, galėjai pasistengt su pavadinimu, nes šis neįdomus ir tiesiog netraukia akies - žurnaluose tokiam straipsniui uždėtų tikrai vaizdingesnį. :)

    AtsakytiPanaikinti