Nagų lakas ne tik nagams lakuoti!

Nagų lakas geba ne tik įvairiausiomis spalvomis padabinti nagučius, bet ir... puikiai užklijuoti voką, išsaugoti papuošalų spindesį ar net pagyvinti tavo plaukų segtukus! 
  1. Papuošalų skrynelėje radai seną žiedą, auskarą ar kitą nuobodų papuošalą...  NEBĖDA! Pora nagų lako buteliukų ir tavo senieji papuošalai vėl madingi.
  2. Naują savo metalinį žiedą padenk bespalviu nagų lako pagrindu. Tokiu būdu ilgam laikui išsaugosi jo spindesį.
  3. Nusipirkai naujas, nepaprasto grožio bei išskirtinumo pėdkelnes, tačiau vieną dieną jomis pasipuošus,gražiosios pradėjo irti... NEBĖDA! Reikiamą vietą užlakuok bespalviu nagų laku - šitaip bėda nepasikartos.
  4. Pigūs vienspalviai, juodi segtukai - tikra seniena! Norint, naujų, originalių, akį traukiančių plaukų papuošalų tiesiog užlakuok senuosius gražiomis nagų lako spalvomis. Nepamiršk ir blizgučių ar kitų spindinčių dalykėlių!  
  5. Kai įverti siūlą į itin mažytę adatos skylutę tiesiog neįmanoma perbrauk jo galiuku per viršutinį nagų lako sluoksni taip palengvindama šį darbą.
  6. Raktų rinkinį sudaro keli, itin panašūs raktai, o ieškoti to vienintelio taip tingisi... NEBĖDA! Raktus išmargink skirtingomis spalvomis. Paieška taps kur kas lengvesnė!
  7. Reikia užklijuoti voką, tačiau jo kraštus padengei nepakankamu klijų sluoksniu... NEBĖDA! Nesulipusias vietas patepk bespalviu nagų laku.
  8. Tvarkinga, gražu ir net patogu! Kiekvieno nagų lako buteliuko viršų pažymėk atitinkama jo spalva ir sudėk viską į gražią savo pačios dekoruotą dėžutę.
  9. Mokykloje kažkas užlipo tau ant kojos taip palikdamas bjaurią žymę ant tavo naujo batelio... NEBĖDA! Ramybės neduodančią žymė užlakuok bespalviu nagų laku ir problemos kaip nebūtą!
 O kokių netradicinių nagų lako panaudojimo būdų žinote jūs?  Sąrašo pratęsimu ir savo šaunių idėjų nuotraukomis dalinamės komentaruose!

12 Komentarai

  1. Įžanga per trumpa, pabaigos beveik nėra. Nelabai patiko, bet geros idėjos. Spaudžiu naudinga.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nepatiko. Manau, kad galėjai ir geriau. Atleisk. :(

    AtsakytiPanaikinti
  3. O man patiko! Zinoma galejai ir geriau,bet isties geras straipsnis!Ta prasme tos idejos ziauriai ziauriai geros!!! spaudziu visas reakcijas

    AtsakytiPanaikinti
  4. Idėjos, kaip ir kitoms, tikrai patiko, tačiau gramatinių klaidų buvo nemažai. Spaudžiu ačiū ir patiko. Sėkmės!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nepatariu niekam lakuoti raktu. As pabandziau kazkada ir raktas nebetilpo i spyna :) jei lakuosit, lakuokit tik rakto virsu, kur nesikisa i spyna.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Anonimiškas, MAN IR TAIP BUVO :DDDD
    Žiauru... Nagu lupinėjau visą valandą, kol sesė iš mokyklos grįžo.
    Man vienai užkliuvo nebėda? Rašoma su tarpu...
    Bet man vis dėlto patiko straipsnis. Daug įdomių būdų.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Straipsnio idėja gera, tačiau jis nėra pakankamai išpildytas. O kalbant apie rakto padengimą nagų laku...nagų lakas ne visada padengia tolygiai, gali susdaryti nelygumų.Be to, jis labai pritaikytas spynai, tad po tokių puošimų raktas nebetilps.

    AtsakytiPanaikinti
  8. O dieve. Reik dziaugtis kad is viso kazkas raso tokius straipsnius. O cia laido princeses sedi ir tik kritikuoja.
    Ps. Saunuole!

    AtsakytiPanaikinti
  9. O dieve. Reik dziaugtis kad is viso kazkas raso tokius straipsnius. O cia laido princeses sedi ir tik kritikuoja.
    Ps. Saunuole!

    AtsakytiPanaikinti
  10. Na, sausas straipsnis, iš tiesų galima būtų geriau. Spaudžiu "Naudinga". Bet šiaip su tais raktų marginimais tai tikrai nepatarčiau.. Buvau išbandžius, tai paskui namų negalėjau atsirakinti ir naujus raktus darytis reikėjo.

    AtsakytiPanaikinti