Rugpjūčio mėnesio suvestinė

Štai ir prabėgo dar viena nuotykių kupina, džiaugsmo pilna vasara. Ir vėl kasryt girdėsime mokyklos skambutį, kuris kaskart pakvies mus į pamokas. Ir vėl už lango matysime gražų vaizdą, o vakarais gersime karštą kakavą ir žiūrėsime gerą filmą. Ruduo - tai ypatingas metas ne tik moksleiviams, bet ir "Teenage Dreams" tinklarasčiui. O kol ruduo dar neįpusėjo, prisiminkime vasarą ir aptarkime, kaip mums sekėsi rugpjūčio mėnesį.

Visų pirma - pradėkime nuo statistikos. "Teenage Dreams" komanda be galo džiaugiasi, jog mūsų skaitytojų gretos vis auga, ir auga.. Kiekvieną dieną mes sulaukiame apie 2000 peržiūrų, o per visą praėjusį rugpjūčio mėnesį mus aplankė net 58 569 kartus! Skamba neįtikėtinai, tiesa? Taipogi galime pasigirti, kad mūsų tinklaraščio puslapis feisbuke jau turi 8.522 gerbėjų, kurie mus stebina itin pakankamu aktyvumu.

Sekantis dalykas mūsų apžvalgoje - straipsniai. Per šį mėnesį mūsų rašytojos iš viso parašė 48 pranešimus! Atsižvelgiant į šį skaičių, "Teenage Dreams" rašytojų aktyvumas per visus tris vasaros mėnesius buvo didžiausias būtent rugpjūtį. Tačiau lyginant tai su šių metų sausio, vasario ar kovo mėnesiais, šį mėnesį rašytojos straipsnių parašė gerokai mažiau. Iš to galime daryti išvadą, kad vasarą mes nesame tokios aktyvios, kaip kitais metų laikais. Tad jei tave slegia bloga nuotaika dėlto, nes prasidėjo ruduo -  nusiramink! Net neabejoju, kad rugsėjo mėnesį mes parašysime žymiai daugiau straipsnių nei rugpjūtį.

Labai smagu ir tai, kad mūsų didžiausiai įkvėpėjai - jūs, skaitytojai, nesate tokie pasyvūs, kaip buvote kadaise. Net nepamenu tokio meto, kad po kokiu nors straipsniu neatsirastų bent vieno komentaro. Labai džiaugiamės, kad jūs vertinate mūsų darbus, kad suteikiate mums pagyrimų, pastabų ir moytvacijos, kuri verčia tobulėti ir rašyti toliau. Dėkojame už visus jūsų komentarus, kurie yra pati didžiausia jūsų dovana mums! Skatiname jus komentuoti ir toliau, kadangi  jūsų komentaras gali būti išrinktas geriausiu mėnesio komentaru, o jūs - aktyviausiu savaitės komentatoriu!

Per visą šių metų vasarą, visi jūs turėjote šansą pakliūti į mūsų komandą. Vasaros pradžioje buvo paskelbta vasarinė rašytojų atranka, kuri buvo itin palengvinta ir suteikianti progą prisijungti prie mūsų šaunios komandos. Per šiuos tris nuostabius vasaros mėnesius, mes gavome šimtus laiškų su jūsų prisistatymais ir straipsniais. Dėkojame visoms už laiškus ir linkime nenusiminti toms, kurios negavo pakvietimų rašyti į mūsų tinklaraštį! Taip pat norime pasidžiaugti, kad vakar mūsų komandą papildė naujos rašytojos - tai Ugnė ir Rūta.

Na, ir žinoma, atėjo metas išrinkti mėnesio rašytoją. Keliems mėnesiams iš mūsų akiračio ši graži tradicija buvo dingusi, bet dabar galime pasidžiaugti, jog ji sugrįžo! Rugpjūčio mėnesio prieš paskutinę savaitę, buvo paskelbta apklausa dėl šio titulo, kurioje balsavo net 240 mūsų šaunių skaitytojų! Vau, tokio skaičiaus jau seniai nematėme! Apklausoje nuo pat pradžios varžėsi dvi mūsų rašytojos - Dovilė ir Viktorija L. Be jokios abejonės, neaplenkiamai į priekį išsiveržusi Dovilė šį mėnesį išties nusipelnė geriausios mėnesio rašytojos titulo! Sveikiname tave, Dovile, pelnius tokį apdovanojimą! Dėkojame tau, kad esi ne tik šauni mūsų rašytoja, bet ir kūrybinga dizainerė! Net neabejoju, kad greitai tavo straipsnis ir vėl atsidurs "Justės ir Lukos" žurnale!

Apibendrinant visą suvestinę, galime drąsiai sakyti, kad šis mėnesis mūsų puslapiui buvo tikrai neblogas, tiesa? Parašėme nemažai straipsnių, sulaukėme daug komentarų ir grąžinome senas geras tradicijas. O kaip vertinate jūs mūsų pasirodymą praėjusį mėnesį? Galbūt turite pasiūlymų, idėjų, minčių rugsėjo mėnesiui? Mes visuomet jų laukiame komentaruose! 

Gražaus rudens ir iki susitikimo!
Simona. 

5 Komentarai

  1. Pačios geriausios rašytojos! ♥
    Siūlau rudenį rašyti daugiau apie veido priežiūrą, mokyklą. Nes tai tikrai svarbu, kai Mus tiesiog išgriaužia kontroliniai ir namų darbai, o ir prisižiūrėt laiko nelieka.
    Best wishes : 3

    AtsakytiPanaikinti
  2. Siūlau įvesti rubrikėlę "TD turgelis". Ten merginos, norinčios parduoti/pirkti/pasireklamuoti tiesiog nusiųs savo skelbimą rašytojai ir lauks, kol jis bus patalpintas! Manau, būtų smagu ir naudinga. :)
    P.S. Tai gali vykt 1 kart į mėnesį, kada visų norinčių skelbimai būtų viename straipsnyje. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mėnulė Jūrė, aš ir to jau seniai norėjau paprašyti, nes turiu labai daug daiktų kurie man nėra reikalingi ir nėra panaudoti. :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Eh, tikrai nuostabus šis blogas! Man irgi patiktu 'TD turgelis', kaip rašė Mėnulė. Būtų labai naudinga, nes ir pati turiu daug nenaudojamų dalykų, kuriuos tikrai labai gaila išmesti, nors net nenaudoti yra.
    Sekmės šį mėnesį, merginos ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Jo, balsų gausa tikrai mane stebino ir kiekvieną kartą atėjus jų skaičiukas būdavo pakilęs bent keliais. Visoms labai dėkui už tokį įvertinimą DAR KARTĄ. Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti