Žiauriausi serijiniai žudikai

Dažnai filmuose vaizduojami žiaurūs serijiniai žudikai. Kad ir kaip būtų žiauru, dažniausiai tokie filmai yra remiami tikrais faktais.  Įspėjimas! Jei esate silpnų nervų, straipsnio neskaitykite.


Denis Nilsenas
Šis vyras nužudė mažiausiai 15 berniukų ir jaunų vyrų. D. Nilsenas juos parsiviliodavo juos į savo namus, o tada nužudydavo. Po nužudymo jis dar kelias paras miegodavo kartu su lavonu. Žudikas teisinosi, jog taip elgiasi, kad nesijaustų vienišas. D. Nilsenas buvo sučiuptas, nes sugebėjo lavonais užkimšti kanalizaciją. Kaimynai pakvietė santechniką, kad šis išvalytų kanalizaciją. Joje jis rado lavonus ir jų kūno dalis. Santechnikas patyrė šoką, tačiau sugebėjo pranešti viską policijai. Denis Nilsenas buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos.




Džefris Dahmeris
Šis serijinis žudikas taip pat žudydavo jaunus vyrus, įsiviliojęs juos į savo namus. D. Dahmeris supjaustydavo savo aukų kūnus, o kaukoles pasilikdavo kaip suvenyrus. Kitas savo aukų kūno dalis jis.......valgydavo! Vienai aukai pavyko pasprukti iš žudiko namų. Policija pastebėjo išsigandusį jaunuolį, kuris papasakojo, kas nutiko. D. Dahmeriui buvo pasmerkta bausmė kalėti 900 m. (iki gyvos galvos). 







Tedas Bundis
T. Bundis vienas iš labiausiai pagarsėjusių žudikų JAV istorijoje. Jis policijai prisipažino, jog nužudė 30 moterų, tačiau manoma, jog šis skaičius buvo didesnis. T. Bundis apsimesdavo gaisrininku arba policininku. Savo aukų jis laukdavo viešose vietose. Savo automobilyje jis visuomet turėjo laužtuvą, kuriuo smogdavo prisiartinusiai aukai. Kol auka dar gyva, jis ją išprievartaudavo. Vėliau tai padarydavo dar kartą, kai auka mirusi. T. Bundis buvo nuteistas mirties bausme. Paskutiniai jo ištarti žodžiai buvo: ,,Perduokite mano šeimai ir draugams, kad juos myliu''.



Ričardas Čeisas
R. Čeisas manė, jog naciai nuodydami jo maistą, bando jo kraują paversti milteliais. Šis psichiškai nesveikas žudikas bijojo netekti kraujo, todėl savo aukas nušaudavo, jas išprievartaudavo, o vėliau maudydavosi jų kraujo vonioje. Nėra žinomas tikslus aukų skaičius, tačiau tarp jų buvo ir vaikų. R. Čeisas ne tik maudydavosi aukų kraujyje, bet ir valgydavo jų vidaus organus. Žudikas buvo suimtas 1980m. ir jo laukė dujų kamera, tačiau buvo rastas negyvas savo kalėjmo kameroje.



Karlas Panzramas
Nusikaltėlis savo autobiografijoje aprašė 21 žmogžudystę ir 1000 berniukų išprievartavimus. Po vieno berniuko išžaginimo ir nužudymo jis rašė :Kai jį palikau, jo smegenys tekėjo iš ausų. Aš nesigailiu. Mano sąžinė rami. Miegu ramiai ir sapnuoju saldžius sapnus.“ Karlas save nuo mažens vadino ,,Pykčio įsikūnijimu'', nes nuo mažens nuolat jausdavo pyktį. Galima sakyti, jog tai vienintelis nors šiek tiek savigraužos turintis žudikas. Ne, jis nesigailėjo dėl žudymų. Jis gailėjosi, kad gimė. Kai jam buvo paskirta mirties bausmė, jis rėkė, jog išžudys visus, jei nuosprendis bus pakeistas.



Niekuomet neužmirškite, kad net ir mandagusis kaimynas, gali slėpti bjaurią paslaptį. Nevaikščiokite naktimis vienos, nesėskite į nepažįstamų automobilius, nes niekuomet negalite žinoti, kas nutiks. 



6 Komentarai

  1. Geras straipsnis geram helovyno vakarui! :D O šiaip, kažkokie nesveiki žmonės... Bet įrašas tikrai geras!

    AtsakytiPanaikinti
  2. O Dieve! Žiauriai geras strapsnis :) Apie juos tai patyliu...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na,neblogai naktį skaitant ! :') O šiaip įrašas įdomus

    AtsakytiPanaikinti
  4. Žiaurūs žmonės, o iš kaikurių nuotraukų net nepasakyčiau, kad kokie žudikai yra. Tikiuos mano kaimynas nėra žudikas :D Spaudžiu visas įmanomas reakcijas, nes tikrai šaunus straipsnis :)

    AtsakytiPanaikinti