KONKURSAS: "Natūralaus grožio galia"!

Labas vakaras, mielosios skaitytojos! Ar pastebėjote, kaip žaibiškai lekia mūsų brangus laikas? Tikriausiai dar puikiai pamenate, kaip išlydėjote šių metų vasarą ir pasitikote naujus mokslo metus, o štai čia jau lapkritis skaičiuoja savo dienas...  Kaip greitai viskas lekia, tiesa? Tačiau aš pastebėjau ne tik greitai bėgantį laiką, bet ir faktą, jog "Teenage Dreams" tinklaraštyje jau seniai regėjome konkursą. Metas šią klaidą ištaisyti, nes prieš jūsų akis - šviežias konkursas, kuriame sudalyvavę turite šansą laimėti nuostabų prizą!

Šįkart mūsų konkurso tema - natūralus grožis. Priklijuotos blakstienos ar nagai, papūstos lūpos, priauginti plaukai ar netgi padidinta krūtinė -  visas šis dirbtinio grožio kultas yra persiritęs per visą pasaulį. Tačiau natūralus grožis visuomet buvo ir yra labai vertinamas. Juk ne veltui yra sakoma: "Graži mergina yra ta, kuri ir be makiažo atrodo žavingai", tiesa? Ar ir tu manai, kad natūralus grožis yra vertybė? Ar esi iš tų merginų, kurios puoselėja natūralų grožį ir mano, jog tai yra kur kas geriau už dirbtiną grožį? Tuomet įrodyk mums tai ir laimėk prizų! 

KĄ REIKĖS PADARYTI?
Šįkart jūsų užduotis - pasitelkti i vaizduotę ir įrodyti mums, kad natūralus grožis yra geriau už dirbtiną grožį. Gali nupiešti šia tema piešinį/plakatą, parašyti eilėraštį, dainą, sukurti filmuką ar parašyti rašinėlį. Gali paprasčiausiai parašyti savo nuomonę apie natūralų ir dirbtinį grožį, palyginti šiuos dalykus. O gal tavo vienas vienintelis sakinys mums sužavės ir tu tapsi nugalėtoja? Šį kartą duodame jums visišką kūrybinę laisvę! 

KUR IR IKI KADA SIŲSTI DARBUS?
Konkursas "Natūralaus grožio galia" vyks visą mėnesį, todėl sudalyvauti spės tikrai kiekviena mūsų skaitytoja. Savo darbus iki gruodžio 20 dienos, siųskite el. paštu: ssimona250@gmail.com, temos laukelyje įrašę: "Natūralaus grožio galia". Siųsdami darbus nepamirškite parašyti savo vardo, pavardės bei kontaktų, kuriais su jumis galėtume susisiekti laimėjimo atveju. Nugalėtoja bus išrinkta ir paskelbta gruodžio 20 dienos vakarą. 

KOKS PRIZAS?
Kadangi konkurso tema yra natūralus grožis, tai be jokios abejonės, konkurso prizas bus susijęs su konkurso tema. Mergina, kurios darbas ir įrodymas, jog natūralus grožis yra geriau už dirbtinį grožį bus įdomiausias, geriausias ir tiesiog pats pačiausias, laimės nuostabias "You&Oil" natūralias grožio priemones. Tai - natūralus aliejukas ir hidrolatas probleminei  odai. Naudojant šias priemones, tavo veido oda bus ne tik gerai pamaitinta ir sudrėkinta, bet ir atrodys nepriekaištingai! Nori gauti vieną iš šių priemonių nemokamai? Tuomet mes laukiame tavo dalyvavimo!

DĖKOJAME
Už įsteigtą puikų prizą, tariame didelį ir nuoširdų ačiū mūsų nuostabiesiems "Teenage Drems" tinklaraščio rėmėjams - kosmetikos priemonių linijai "Yoi&Oil"! Nori pamatyti daugiau šios produkcijos prekių ir jų įsigyti? Tuomet užsuk į mūsų rėmėjų puslapį feisbuke, kurį rasi ČIA. Šiame puslapyje galėsi įsigyti daugybę natūralių grožio priemonių jūsų veido, rankų, kūno odai ir net plaukams. "You&Oil" rūpinasi jūsų natūraliu grožiu ir sveika oda! 

                                 Lauksime jūsų darbų! 

4 Komentarai

  1. Jėėėga pagaliau konkursas kuriame turėsiu progą pasireikšti :D Dalyvausiu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sudalyvausiu (tiksliau jau sudalyvavau).

    AtsakytiPanaikinti
  3. e į temą,bet radau klaidą nuotraukoj kur balandžio konkursas,kad laimėk Eos.Klaida : pasirodynčios.Turėtu būti pasirodinčios.

    AtsakytiPanaikinti