Sekta: žiurkininkės

Ar niekada nekilo mintis, kad kažkada seniau gyvavo sektos su savo keisčiausiais ritualais? Vienos atsakėt taip, kitos ne. Šiame straipsnyje rašysiu apie vieną garsiausią sektą - žiurkininkes.  

Žiurkininkės - stačiatikių bažnyčios teigimu, Rusijoje egzistuojanti satanistinės pakraipos lesbiečių sekta, garbinanti moterų pramotę Lilitą. Ją, pasak judėjų tradicijos, Dievas sukūrė pirma Ievos.


Sektai vadovauja Žiurkių Karalienė
Pati sekta buvo įkurta Maskvoje apie 1950 metus. Ją įkūrusi didi dama daugiau nei 40 metų buvo vadinta Žiurkių Karaliene. Sektos narės ją išlaikė, garbino ir pakluso it šunyčiai. Tais laikais į sektą ateidavo tik vienišos ir niekam nereikalingos moterys. Dar viena taisyklė ir reikalavimas, kad kiekviena narė būtų lesbietė. Dabar sektai vadovauja Žiurkių Karalienė vardu Lolita kuri yra įvaikinta ir užauginta pirmosios  Žiurkių Karalienės. Sektai priklauso apie 300 moterų nuo 16 iki 36 metų. Tarp jų yra ir kelios ,,veteranės''. 

Dosnus palikimas 
Prieš daugel metų pirmoji Žiurkių Karalienė įsivaikino mergaitę kurią pavadino Lolita. Baigusi mokyklą mergaitė sugebėjo pasipriešinti savo stipriajai įmotei ir prieš jos valią įgijo aukštąjį juristės išsilavinimą. Kelerius metus buvo atsiplėšusi nuo sektos bei motinos ir dirbo pagal specialybę. Tačiau prieš mirtį motina įdukrai paliko dalį savo turtų, o kitą dalį skyrė vaikų namams, neįgaliesiems ir senukams. Po dviejų metų gedulo Lolita išdidžiai buvo karūnuota naująja sektos Karaliene. 


Nauja Karalienė - naujos sektos taisyklės
Mirus Žiurkių Karalienei I, Lolita ėmėsi plėtoti sektos veiklą: užmezgė ryšius su kitomis lesbiečių organizacijomis Rusijoje, išplėtė naujų narių paiešką ir verbavimą (naktiniuose klubuose, gėjų ir lesbiečių baruose). Dar Lolita priėmė įsakymą, kad kiekviena sektos narė privalo namuose turėti gyvūnėlį, geriausiai, kad jis būtų koks nors benamis, prijaukintas gyvūnėlis. Pakeitė naujų sektos narių įšventinimo ritualą. Dabar jis vyks ne įmotės bute, o žiurkių pamėgtose palėpėse ar rūsiuose.


Narystė visam gyvenimui 
Žiurkių Karalienė savo sektos nares pirmiausiai mokydavo vieningumo. Nerės privalo viena kita rūpintis kaip pačios savimi. Naujas nares pritraukdavo ne tik seksualiniais ryšiais, tačiau ir pagalba bei pažadais. Siekdama nares išlaikyti sektoje Karalienė taiko šantažą. Sektos narė, nenorinti priklausyti bendruomenei, rizikuoja viskuo, pirmiausia savo vardu. Kitos narės išdavikę baudžią paskelbdamos apie ją informaciją ir nuotraukas, kurias parodydavo kaimynams, kolegoms bei šeimos nariams. 

Žiurkininkių tikėjimas ir ritualai
Žiurkininkės neigia Dievą, garbina pirmąją moterį, kurią Dievas savo rankomis sukūrė, o paskui savo rankomis sunaikino. Tai moterų pramotė Lilita. Žiurkininkės tiki apokalipse (pasaulio pabaiga) bei tuo, kad žmones išgelbėt padės žiurkės. Propaguoja dirbtinį apvaisinimą. 
Dėl satanistinių ritualų (pavyzdžiui, kruvinos katės aukos) bei tikėjimo greita apokalipse ši sekta laikoma žudikiška. Pagal naujos Žiurkių Karalienės taisykles naujoji sektos narė į savo įšventinimą ritualą turi atsinešti savo pačios sugautą katę (iš jos kailio vėliau bus kuriami sektos amuletai). Per įšventinimo ritualą visos sektos narės apsirengia ryškiai geltonus apsiaustus ir vartoja kažkokias narkotines medžiagas (manoma, kad kitaip žmogus neištvertų viso šito kruvino ritualo). 
Po kreipimosi į velnią ir šventąją Lilitą kandidatė ant altoriaus pasmaugia katę, tada plaktuku suskaldo jai galvą ir neva išsiurbia katės smegenis. Tuo metu Lolita ir kitos sektos narės (seserys) skaito užkeikimo žodžius. Paskui Lolita užmuša vieną žiurkę ir prašo, kad žiurkės siela susilietų su naujos žiurkininkių sektos narės siela. Dėl to, kad buvo nužudyta žiurkė, reikia ,,užmokėti''. Lolita įsipjauną sau į ranką, o kraują lašiną į indą kur sumaišo savo ir žiurkės kraują. Tą kraują patepa savo ir naujos sektos narės veidus. Įšventinimas baigiasi meilės eliksyro gėrimu, kuri padaryti moka tik Lolita (paveldėjo receptą iš buvusios Karalienės). Tada prasideda orgijos... Pati Karalienė jose nedalyvauja. 

Vis dėl to nėra tikslių duomenų apie šią sektą. Todėl galime įtarti, kad tikslius duomenis apie žiurkininkes kažkas tikslingai skleidžia.

Baisu net pagalvoti apie šią sektą, o kalbėti apie narystę?! Baisiausia, kad tenka įsipareigoti visam gyvenimui nei gyventi normalų gyvenimą. Tikiuosi labai neišgąsdinau su jų ritualais. Visgi tokia realybė ir ne viskas yra gražu ir protinga.  
Iki greito!

6 Komentarai

  1. Man, asmeniškai, šį kartą tema tikrai buvo įdomi. Niekada nebuvau girdėjusi apie tokias, hm, žiurkes. Trūko keleto kalblelių, bet ilgiau rašant daugumai atsiranda "kalbinė nuojauta". Tad čia su laiku išmoksi.
    Na, o šiaip straipsnį perskaičiau susidomėjusi. Šaunuolė!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nuostabu! Labai sudominai, buvo labai įdomu :3

    AtsakytiPanaikinti
  3. Klaiku! Ir kaip sudėtingai mąsto tie, m, žmonės (?).
    Straipsnis įdomus, šiurpus. Patiko sklandus minčių dėstymas. Jau galvojau nebaigsiu skaityti po pasakojimo ką veikia su kate. Siaubas.
    Jaučiasi tobulėjimas, geras!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Buvo labai įdomu skaityti. Matosi, kad patobulėjai, bene vienas iš geriausių tavo straipsnių. Puikiai pasirinkta tema. Šaunuolė :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai gera tema. Džiaugiuosi, kad pradėjot daugiau domėtis ir rašyti apie tai, kas nėra girdėta. Puiku!
    Man tik nepatiko pabaigos du pirmi sakiniai. Pirmame nesupratau minties (čia stiliaus berods bus klaida), o antrame trūko po "o" žodelio ką arba - ką jau ir.
    O šiaip, šaunu!

    AtsakytiPanaikinti