TD rekomenduoja : ,,Carmex'' lūpų balzamai

Merginos, kurios rūpinasi savo lūpomis visais metų laikais, turbūt žino tą jausmą, kai lūpų balzamų savo aplinkoje gali rasti kiekviename kampe - vonioje, kuprinėje, prie lovos, rankinėje, striukės ar kelnių kišenėse... Taip norisi rasti kažką tobulai tinkančio savo lūpoms, jog dažnai dailiosios lyties atstovės prisiperka begalę lūpų balzamų. Neretai tenka nusivilti - dažnai pasitaiko ne koks kokybės ir kainos santykis, o visame pasaulyje išgarsinti lūpų balzamai irgi nėra tokie stebukladariai, kaip visur buvo skelbta...

Jei ir tu pavargai vien nuo gražių įpakavimų ir jokio poveikio lūpoms, TD turi tau ką parekomenduoti!

CARMEX lūpų balzamai
Tai kažkas, už ką Jūsų lūpos jums tikrai padėkos!

Kodėl rekomenduojame ,,CARMEX'' lūpų balzamus?

Carmex Pot
1. Turbūt pats geriausias bruožas, kalbant apie šiuos balzamus - jie šaldo lūpas. Vos užtepus nedidelį kiekį ant lūpų, iš karto jaučiasi gaivumo jausmas, nes CARMEX suteikia šaldantį pojūtį, kuris išlieka gana ilgą laiką.

2. Paverčia lūpas labai švelniomis ir minkštomis, vizualiai padaro jas putlesnes!

3. Tikras stebuklas toms, kurių lūpos dažnai būna sausos, suskeldėjusios, šerpetojančios. CARMEX gali tapti išsigelbėjimo priemone toms, kurių lūpos reikalauja priežiūros ir apsaugos kiekvieną dieną!

Carmex Tube
4. Puikiai drėkina ir maitina lūpas, mažina skausmą, niežėjimą, perštėjimą.

5. Ramina lūpas! Todėl ypač rekomenduojame toms, kurių lūpos dažnai būna nualintos nuo saulės (artėja vasara, nepamirškit!), šalčio ir vėjo. Be to, CARMEX toks universalus, jog taps puikia pagalba įgėlus vabzdžiams, nusidilginus ar nudegus saulėje. 

6. Lengva naudoti.  Balzamas nesunkiai pasiskirsto ant lūpų, o pačios balzamų pakuotės - žavios, traukiančios akį, patogios.



KĄ APIE CARMEX MANO KITOS MERGINOS? 

Viktorija : Labai labai skaniai kvepia! Gražiai, lygiai tepasi ant lūpų. Pirkčiau dar kartą, tik norėčiau išbandyti kitą pakuotę. Rekomenduoju toms, kurių lūpos dažnai sausėja!

Simona : Puikus balzamas. Labai gelbėjo žiemą, kai lūpos suskeldėjo. Labai greitai lūpos pasidarė lygios. Patiko, kad turi šaldantį efektą. Rekomenduočiau įsigyti jį žiemai, tikras pagalbininkas. 

Carmex Click Stick
Eglė : Mano lūpos nuolatos būdavo išsausėjusios iki kraujo, niekas nepadėdavo, iki kol į mano rankas nepakliuvo carmex. Skamba kaip kokia rinkodaros reklama, bet iš tiesų esu labai patenkinta. Kita vertus, kvapas bei skonis ne pats maloniausias, atsiduoda kamparo tepalu. Rekomenduočiau šiuos balzamus probleminėms lūpoms. Be to, carmex labai puikiai tinka gydyti ir atgaivinti po slogos apie nosį išsausėjusias vietas.
Carmex Tube Cherry

Evelina : Carmex labai puikus! Jis šaldantis, o tai nuostabu, be to, jis suteikia lūpoms švelnumo. Džiaugiuosi, jog naudoju carmex. nes mano lūpos dabar daug sveikesnės ir gražesnės. 

Ugnė :  Patinka, nes maloniai jaučiasi ant lūpų, puikiai drėkina, ilgai išlieka. Taip pat labai fainiai šaldo. Nebe pirmą naudoju ir dar tikrai pirksiu, o draugės vis prašo pasitepti!

Šių lūpų balzamų platintojas Lietuvoje - ERDESA


Į jų elektroninę parduotuvę galite užsukti adresu www.erdesa.lt
CARMEX balzamus galite įsigyti užėję į šią nuorodą -  http://www.erdesa.lt/index.php?module=1&category=517 )
 
CARMEX naudingas ir reikalingas, todėl jį privalo turėti kiekviena mergina, kuriai rūpi jos lūpos, nes nuo 1937 metų JAV gaminamas ir JAV farmacininkų rekomenduojamas lūpų balzamas tikrai vertas dėmesio. Beveik visos merginos lieka patenkintos rezultatu! Jį išbandyti privalai ir tu, beveik garantuoju - nenusivilsi!

 O gal jau kada nors naudojai Carmex? Gal naudoji dabar?
KOKIA YRA TAVO NUOMONĖ?

Iki kitų kartų,



11 Komentarai

  1. Carmex galima įsigyti Gintarinėse ir Norfos vaistinėse ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. carmex naudoju jau ilga laika, labai patinka, bet jei norite isbandyti siulau pot arba stick, nes jos zymiai patogesnes nei tube pakuote :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Žinok nepasakyčiau, kad Tube pakuotė nėra patogi. :) Bent jau man, tai tikrai gana patogi, nes aš visada išsispaudžiu tą balzamą ant piršto ir paskui su pirštu patepu lūpą. Lengvai ir greitai, ir patogiai kažkaip. :D Na, nors čia kiekvieno asmeninis reikalas. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nezinau kaip jums, bet man nepatinka tokie straipsniai. Kaip reklama. Matau jau nebeturit minciu apie ka rasyti. Pabodo. Jeigu taip ir toliau teks palikti ilgam laikui TD ir sugryztI tik po kazkiek laiko. Nes kai kiekviena diena einj ir matai ta pati per ta pati nusibosta....

    AtsakytiPanaikinti
  5. Butent del sios priezasties ir padariau apklausa bloge - daugiau nei 80% zmoniu visada arba kartais skaito siuos straipsnius, daugiau nei 70% respondentu sie straipsniai yra naudingi. Jie nera tokie jau dazni - i savaite daugiausiai 1, kartais 2. "TD REKOMENDUOJA" serijos straipsniai sulaukia daug perziuriu, visada patenka i 'Savaites skaitomiausiu straipsniu' skilti. Be siu straipsniu, rasytojos raso ir kitu temu straipsnius, tiesiog juos parasyti uztrunka ilgiau, be to, nera motyvacijos, nes daugumai is jusu kartais sunku parasyti komentara ir padekoti rasytojai uz darba. ;) Is kitos puses, TD sekmes formule ir yra ta, jog cia galima rasti visko - straipsniu temos pacios ivairiausios, todel ir pacios unikaliausios asmenybes cia ras kazka sau. Visiem juk neitiksime, skaitytoju auditorijos amzius skirtingas, visi turi skirtingu poreikiu. Vienoms idomu skaityti apie makiaza ir t.t., kitoms idomiau apie sunu veisles ar Hari Poteri. Kiekvienas turi pasirinkimo teise. ;) todel jeigu tokie straipsniai taves nedomina ir tau jie yra nuobodus, visada gali juos praleisti ir skaityti tuos, kurie tau atrodo idomus. Love and peace ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tūkstantį kartų sakiau ir sakysiu, kad šita rubrika iš tiesų praverčia. Ačiū. :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Kiek kainuoja? :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Erdesos parduotuvej 4.63euro :) http://www.erdesa.lt/index.php?module=1&category=517

    AtsakytiPanaikinti
  9. Patiko :) Spaudžiu visas reakcijas.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Turiu vieną :) tikrai patinka. Spaudžiu visas galimas reakcijas :)

    AtsakytiPanaikinti