Grožio triukai

Kiekviena mergina be išimties nori būti graži. Tiesa, kartais nutinka taip, kad kažkas tavo išvaizdą gadina bei darko - galbūt mėlynė ant kojos, gal neišplauta galva, o galbūt dėl kažkokių priežasčių netvarkinga apranga. Tačiau viską galima greitai pataisyti! Apačioje keletas patarimų, kurie tikrai tau padės nebesukti galvos dėl tokių problemų!


1. Nebeturi laiko išsiplauti galvos, o nori, kad plaukai atrodytų gražiai? TRIUKAS: Jeigu sauso šampūno neturi, o nori, kad plaukai nebūtų tokie riebaluoti bei taptų puresniais, tau tereikia turėti avižų: įtrink smulkintas avižas arba avižų dribsnius į galvos odą ir, šiek tiek palaukusi, kol avižos sugers riebalus, iššukuok. Tačiau kitą dieną nepamiršk galvos išsiplauti - šis triukas neturi pakeisti šampūno.

2. Nesiseka lygiai, neišlendant nulakuoti nagą laku, kad ir kaip stengtumeisi? TRIUKAS: skystais klijais gražiai ir lygiai aptepk odelę, esančią aplink nagą. Palauk, kol klijai išdžius ir nusilakuok nagus. Nagų lakui išdžiuvus, nuplėšk klijų plėvelę ir bingo – tavo manikiūras atrodo, lyg būtum buvusi pas profesionalą! 

3.  Netikėtai  ant veido išdygo spuogas, o rytoj – svarbi diena ir nenorėtum, kad jį kas nors pastebėtų? TRIUKAS: prieš einant miegoti, probleminę vietą patepk dantų pasta. Ši priemonė per naktį spuogą išdžiovins. Atsibudusi ryte, nusiprausk veidą ir pamatysi, kad spuogas matosi jau žymiai mažiau.  Jei nori, kad jo visiškai nebesimatytų, tiesiog patepk šią vietą kremu nuo spuogų ir kokia nors maskuojančia priemone, nekemšančia porų.

4. Ant drabužių liko augintinio plaukų, o pūkų rinkiklio po ranka neturi? TRIUKAS: delną apsivyniok lipnia juosta taip, kad lipnioji pusė būtų išorėje. Tuomet tapšnok po rūbą, ant kurio yra augintinio plaukai. Taip nesunkiai pašalinsi visus nereikalingus šerius ir drabužiai atrodys nuostabiai.

5. Tavo antakiai - nesuvaldomi ir vis mąstai, kaip juos sutvarkyti? TRIUKAS: pasiimk pasibaigusio tušo šepetėlį ir jį gerai išplauk, kad ant jo neliktų tušo. Tuomet pasiimk plaukų laką, papuršk ant švaraus šepetėlio ir suteik antakiams norimą formą. Nustebsi - tavo nesuvaldomieji antakiai tvarkingai atrodys visą dieną!

6. Naudoji dirbtinį įdegį suteikiantį kremą ir šįkart įdegis pasiskirstė itin netolygiai, negražiai? TRIUKAS: jei vanduo jau nebepadeda, pasiimk atskirą šepetėlį (gali tiesiog panaudoti seną, nebenaudojamą dantų šepetuką), ant jo užtepk balinančią dantų pastą ir tuomet švelniai ištepk probleminę vietą šepetėliu.

7. Atsibudusi ryte pastebėjai, kad tavo paakiai patinę? TRIUKAS: įdėk du didelius šaukštus į šaldytuvą ir palaikyk juos ten apie 15 minučių. Tuomet šaukštus ištrauk ir kelias minutes palaikyk ant maišelių po akimis. Pastebėsi, kad patinimas dingo! Tačiau jei nori atsikratyti akių patinimo ilgam, turėtum surasti šio dalyko priežastį  - galbūt tau trūksta miego, gal pastaruoju metu jauti didelį stresą arba blogai maitiniesi? Turi išspręsti šias problemas.
 
8. Atšilus orams, nori užsidėti sijoną ar suknelę bei pademonstruoti savo gražias kojas, tačiau jas „puošia“ mėlynė, kurios nenori kitiems rodyti ir mąstai, kaip ją užmaskuoti?  TRIUKAS: tiesiog mėlynę patepk pudra, BB kremu ar kita maskuojančia priemone ir gali pamiršti šią problemą.

9. Nusipirkai batus, bet pajutai, kad jie spaudžia? TRIUKAS: vazelinu patepk batų vietas, kurios trina - taip išvengsi pūslės ir tau batai nebespaus kur nors einant. 

10. Netikėtai baigėsi kojų depiliacijai skirtas kremas arba putos? TRIUKAS: paprastą plaukų kondicionierių panaudok vietoje depiliacijai skirtų putų arba kremo. Rezultatas bus lygiai toks pats, o gal net ir geresnis - kondicionierius prieš depiliaciją plaukelius suminkštins, o po depiliacijos kojos bus itin švelnios! 

Šie grožio triukai padės išvengti nepatogumų. Tad kitą kartą nutikus kažkokiai nelaimei, tiesiog apgauk patį likimą, nesigadink nuotaikos ir išbandyk triukus! Taip pat komentaruose nepamiršk pasidalinti savo išbandytais, efektyviais grožio triukais bei patarimais.




10 Komentarai

  1. tobulaas straipsnis, tik kiek trumpoka pabaiga.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai geri, merginų gyvenime dažnai galintys praversti triukai. Ačiū tau labai!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Patarimai puikūs, bet šiek tiek nuliūdino tai, kad visi man jau žinomi. Žinoma, kai kurioms jie galbūt labai pravers!
    Ieškojau klaidų - rezultatas toks, kad neturiu prie ko prisikabinti. Tai tiek, ačiū. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Visi patarimai žinomi. Pati esu išbandžiusi su dantų pasta, bet teko nusivilti -nieko nepadėjo. Būtų įdomu sužinoti ar pati kažką išbandei, ar tik rašei, kad tik būtų parašyta.
    Na bet ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kai pamačiau pavadinimą,pagalvojau, bus naudingas straipsnis. Bet perskaičiusi nieko naujo nesužinojau, visi patarimai buvo žinomi...

    AtsakytiPanaikinti
  6. Puikus straipsnis.7 faktas atrodo jau buvo Šaukštas - ne tik stalo įrankis .

    AtsakytiPanaikinti
  7. Straipsnis man patiko,tik galėjai parašyti šiek tiek daugiau,praplėsti mintis.
    Bet vistiek, ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
  8. patarimai buvo girdėti, tačiau tai jau ne tavo kaltė. labai patiko išsidėstymas, tačiau straipsnis vien iš to nesusideda. kita kart pasistenk paieškoti kiek daugėliau patarimų.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Dėkui už patarimus, Beatriče. Kaip ir Evelinai, man taip pat įdomu: ar pati išbandei šiuos triukus?

    AtsakytiPanaikinti
  10. Vieni girdėti faktai, kitus susidomėjau net išbandyti. Bet mums panelėms, tikrai pravertė toks straipsnis, bent man :)
    Sėkmės, ir ačiū!

    AtsakytiPanaikinti