TD rekomenduoja : ,,Dove'' dušo želės

Ne paslaptis - kiekviena mergaitė, mergina ar moteris privalo rūpintis savo higiena. Žinoma, vaikinams galioja tos pačios taisyklės, bet dažniausiai dailiosios lyties atstovės į švarą atkreipia didesnį dėmesį. 

Mums rūpi viskas - priemonės, kurias naudojame, jų kokybė ir nauda. Šiandieninėmis dienomis parduotuvėse yra be proto daug įvairių higienos priemonių. Lentynose puikuojasi daugiau nei daug skirtingų įmonių produktų, pavadinimų... Pakuočių gausa taip pat stebina.

Kaip gi vis gi išsirinkti tą PATĮ tinkamiausią ir optimaliausią variantą, kai prekybos centrų lentynos lūžta nuo pasirinkimo laisvės? Mes nežinome, kas yra geriausia būtent Jums, bet didelė dalis pasaulio žmonių kasdien naudoja ,,Dove'' produkciją ir ja yra visiškai patenkinti. TD taip pat susidomėjo ,,Dove'', todėl nusprendė išbandyti keturias skirtingas šios firmos dušo želės.

 ,,Dove Deeply Nourishing'' dušo želė

Turbūt vienas iš paprasčiausių ir tinkamiausių pasirinkimų toms, kurios nori kažko neįmantraus ir tinkamo kasdieniam naudojimui. ,,Dove Deeply Nourishing'' skleidžia paprastą, malonų kvapą. Šią želę paprasta naudoti, be to, tikrai verta įsigyti - kaina nedidelė, o pačios želės užteks ilgam.

Ji puikiai minkština odą ir tinkamai ją maitina.


,,Dove Caring Protection'' dušo želė

Kaip visada, ,,Dove'' stebina labai švariu ir gaiviu kvapu. Kai parodžiau draugėms šias želes, būtent ,,Dove Caring Protection'' kvapas joms pasirodė vienas iš geriausių. Ir iš tiesų - želės kvapas laaabai skanus (toks skanus, kad net norisi paragauti želės)! Jis jaučiasi ne tik atidarius pakuotę, ne tik duše ar vonioje, bet ir po nusimaudymo.

Pati želė nelabai putoja, tai labiau lyg kremas, kuris lengvai ir paprastai užsitrina ant odos. Puikiai ją suminkština, nuprausia.  Savijauta po dušo ar vonios - labai gera.

,,Dove Purely Pampering Almond Cream and Hibiscus'' dušo želė

,,Dove'' vertina savo pirkėjus, todėl savo produktus gamina kokybiškai. Ši želė - ne išimtis. Tai tinkamas pasirinkimas tiems, kurie mėgsta šiek tiek įvairesnius ir įdomesnius kvapus maudynių metu ir po jų. Želė paprasta ir tinkama naudoti bet kada, nes ilgai išlieka geros būklės.

Kaip ir kitos ,,Dove'' dušo želės, puikiai atgaivina odą.



,,Dove Purely Pampering Coconut Milk'' dušo želė

Mmm... Kokosų kvapas sklinda iš šios dušo želės vos tik ją atidarius. ,,Dove'' sukūrė kažką tobulo toms, kurioms kokosų kvapas, kaip ir man, labai patinka.

Tiesą sakant, su tokia dušo žele net nesinorėjo nustoti maudytis. Gerai įsigeria į odą, ją suminkština, atgaivina - atlieka tas pačias funkcijas kaip ir visos ,,Dove'' dušo želės.

Reziumė - visos ,,Dove'' dušo želės puikiai tiks kasdieniam naudojimui vonioje ar duše. Jei jūsų kūnas galėtų padėkoti, jis tikrai pasakytų ,,ačiū'', jei įsigytumėte ,,Dove''. Dabar tinkamas metams - kaip tik ,,Maximoje'' ,,Dove'' dušo želėms  taikoma 40 procentų nuolaida. 

OFICIALUS ,,DOVE'' facebook puslapis Lietuvoje - https://www.facebook.com/DoveLietuva
Gal ir Jūs naudojate ,,Dove'' dušo želes? Kokios Jūsų nuomonės?

18 Komentarai

  1. Apžvalga man labai patiko, nes papasakojai ką pati manai apie produktus. "Dove" produktų nedaug naudoju, bet galbūt išbandysiu šias želes. Žinosiu ko galima tikėtis - dėkoju!
    Radau klaidelių: "...išbandyti keturias skirtingas šios firmos dušo želės" - želEs, "Dabar tinkamas metams" - metas. Be to man pasirodė, kad kai kur pernelyg dažnai vartojai žodį 'želė', turiu omenyje būtent ten, kur tas žodis nėra būtinas ir be jo būtų geriau. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš pati taip pat naudoju "Dove" produktų linijos dvi žėles (su taukmedžio aliejumi, o kitas su nektarinu) ir lasjoną (su taukmedžio aliejumi) ir esu tikrai labai patenkinta! Mačiau, kad pardavinėja juos brangiai Lietuvoje, nes man močiutė (kuri iš Anglijos) už vieną svarą nupirko, tai neapsigaukit ir nenusipirkit 10 litų brangiau.
    O šiaip straipsnis geras ir aiškus.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Straipsnis pasirodė ne itin informatyvus: išorinis efektas, kvapai aprašyti normaliai, tačiau nepaminėta sudėtis, jos gerumas (arba ne), gaminio dizainas (ar patogus buteliukas, 'kamštelis') ir pan. Įžanga per ilga. Sakyčiau, truputis iš tuščio į kiaurą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Manau, kad tokio tipo straipsnių šiame blog'e jau per daug. Vos ne kas antrą dieną šia tema rašoma. Be to, norėjosi sudėties.
    Na bet ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ir vis del to Simonai apzvalgas rasyti sekasi geriausiai :D Sutinku su Menule Jure, kad pritruko informatyvumo. Net nesuprantu, kam tada rasyt reikejo apie sitas duso zeles, jei apie kiekviena pasakei ta pati beveik. Pasigedau sudeties ir gaminio veiksmingumo aprasymu. Pavadinime ir kai kur tekste kabutes yra sktingo stiliaus, atrodo labai nepatraukliai.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Klausimas grynai iš smalsumo. Ar neaplanko kvailumo jausmas, rašant straipsnius iš to, ką galima rast etiketėse ir stengiantis plagijuoti bulvarinių žurnalų rašymo stilių?

    Ir iš anksto atsakau į galimai jus dominančius dalykus - taip, aš neturiu ką veikti ir ne, nesistengsiu savo kritikos išreikšti švelniau.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Vilija, neklausykit tokių komentarų ir nesustokit vesti šios rubrikos!!! Čia komentuoja tos panos, kurios vaidina baisias natūralistes ir visiškai nenaudoja kosmetikos. Bet tokių čia vienetai, o daugumai panelių tokiame amžiuje kosmetika tikrai aktualus dalykas. Pavyzdžiui aš dabar turiu daugiau nei pusę td bloge aprašytų produktų. Ir nei vienu nenusivyliau, esu labai patenkinta. Tokie straipsniai tikrai padeda atsirinki gerus produktus, kas yra labai gerai. Lauksiu daugiau!!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Niekas ir nežada sustoti :) Juk niekada neįmanoma visiems įtikti, vieni mėgsta istorinius straipsnius, kiti psichologinius, o dar kiti apie grožį/kosmetiką. Visada atsiras nepatenkintų, bet šiuo atveju puikiai žinom, kad daugumai šie straipsniai patinka. Visuomet susilaukia daug peržiūrų, karaliauja savaitės mėgstamiausių sąraše, iš praėjusios apklausą tą taip pat supratom. Taip kad, peace! Nepatinka - praleiskit :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Ačiū už komentarus. :) Niekad nerašau sudėties, nes man pačiai tai nėra itin įdomu, bijau straipsnį paversti per daug apkrautu, bet kitą kartą pasistengsiu atsižvelgti, gal įtrauksiu ir tai. :)

    Kitą kart pasistengsiu geriau. Tikiuosi kada nors pavyks. :D

    AtsakytiPanaikinti
  10. Taip naudoju "Dove" dušo zelės man jos labai patinka. turiu Pistacijų ir magnolijų kvapo. tikrai labai įsigeria ir kvapas lieka pakankamai ilgai. Dar turiu ir losjoną tokio pat kvapo ir dar labiau sušvelnina ir paminkština oda, todėl tikrai siūlau visoms įsigyti!

    AtsakytiPanaikinti
  11. Vilija, apžvalgų rašymas - tavo sritis! perskaičiusi šį straipsniuką pati susidomėjau šiais „Dove“ gaminiais.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Na, man straipsnyje kažko pritrūko, pats prekių apibūdinimas atrodė šiek tiek banalokas ir, žinau, kad straipsnio tema yra dušo žėlė, tačiau šis žodžių junginys buvo per daug dažnai kartojamas.
    O šiaip, Dove linijos prekės man labai patinka ir noriu išbandyti kuo daugiau šios linijos produktų, tad ačiū už straipsnį.

    AtsakytiPanaikinti
  13. man irgi aakys kliuvo uz klaideliu... bet siaip idomu

    AtsakytiPanaikinti
  14. gal kazkam ir naudingi straipsniai, bet siaip man nepatinka skaityt tokio reklaminio pobudzio straipsnius

    AtsakytiPanaikinti
  15. ,,Dove'' produkciją naudoju retai, bet tu sugebėjai mane sudominti dušo želėmis :) Taigi, savaime aišku, straipsnis man patiko :)

    AtsakytiPanaikinti