Viena suknelė - keli skirtingi įvaizdžiai

Visos merginos žino nerašytą taisyklę, jog kiekvienoje spintoje turi būti viena maža juoda suknelė. Gali pasirodyti, jog tai per paprastas rūbas, ir su ja iš minios neišsiskirsi. Tačiau tai - netiesa. Skirtingi bateliai ir aksesuarai gali paprastą juodą suknelę ir tave paversti išskirtine. Tad su kuo ją derinti, kad atrodytum nepriekaištingai?


„Maža juoda suknele vilkinti moteris yra tinkamai apsirengusi bet kokiai progai", - Karlas Lagerfeldas

Tegyvuoja rokas!
Net maištingos sielos panelei verta spintoje turėti mažą juodą suknelę. Jei manai, kad prie suknelės tinka tik aukštakulniai, tai labai klysti. Drąsiai gali rinktis kerzų stiliaus batus ar net sportbačius. Prie juodos suknelės derink kniedėmis (jos vis dar karaliauja mados viršūnėse) dekoruotą striukę ir rankinę, metalų atspalvių papuošalus, odines apyrankes. Įvaizdžiui pagyvinti rinkis ryškų makiažą. Žinoma, nereiktų persistengti. Jei lūpas nusprendei dažyti raudona spalva, tai šešėliai turėtų būti šaltų atspalvių. Prie tokios aprangos puikiai tiks netvarkingai surišta ,,arklio uodega'' ar kuodas.


Vakaras mieste...
Šį pavasarį rinkitės ryškias spalvas. Tai gali būti mėlyna, oranžinė, žalia ar geltona. Visos šios spalvos dera su juoda suknele. Batelius derink prie švarko/paltuko/striukės. Rankinė gali būti įdomesnių raštų, spalvų. Nebijok ryškių akinių rėmelių! Jie suteiks įvaizdžiui užbaigtumo. Su tokia apranga atkreipsi ne vieno vaikino dėmesį. O jei dar lankysiesi įdomiose vietose, gali ,,susižvejoti'' neblogą laimikį. Kalbant apie makiažą, tai jis turėtų būti labai paprastas, nes apranga ryški. Jei ir makiažas bus ryškus, atrodysi kaip papūga. Pakanka blakstienų tušo ir rausvo lūpų blizgio ar vazelino. 


80-ųjų stilius
2015-ųjų pavasarį/vasarą į madą grįžta 80-ųjų stiliaus elementai. Tai reiškia, jog pats laikas iš mamos spintos traukti jos jaunystės papuošalus, švarkus, rankines. Žinoma, su tokia ryškia ir išsiskiriančia apranga daugumai būtų per drąsu pasirodyti paprastą dieną gatvėje, tačiau vakarėlyje ji puikiai tiks! Blizgaus atspalvio švarkas, spalvoti, šiek tiek platėjančio kulno bateliai, apvalūs auskarai ir tu jau esi tikra disco karalienė! 80-ųjų stiliui būdingas ryškus makiažas. Tačiau nepersistenk. Jei aprangoje dominuoja keli skirtingi atspalviai, tai šešėlius rinkis sidabrinius. Jei tavo plaukai ilgi - sugarbanok juos, jei trumpi - šiek tiek suvelk. 



Nemirštanti klasika
Juodai balta apranga, raudonos lūpos - klasika. Su tokia apranga niekada neprašausi pro šalį. Tačiau viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo. Aksesuarai, makiažas turi atitikti tavo amžių. T.y. jei prie suknelės derinsi ilgus baltus karolius, tamsų lūpdažį, gali atrodyti ne kaip žavinga mergina, o vyresnio amžiaus moteris. Todėl rinkis karolius kolje tipo, su auksinėmis detalėmis, aukštakulnius plonais dirželiais, voko stiliaus delninę (tokios šį sezoną ,,ant bangos''). Lūpas paryškink šviesiu raudonu lūpdažiu, akis gali paryškinti juodu pieštuku. Nors apranga ir elegantiška, tai nereiškia, jog tavo plaukai turi būti nepriekaištingi. Kaip tik išsiskirsi ir atrodysi jaunatviška, jei rinksiesi šiek tiek netvarkingą šukuoseną.





Mokykla
Dauguma sako, kad mokykloje - ne vieta demonstruoti madas. Tai tiesa, tačiau kas sakė, jog kiekvieną dieną būtina vaikščioti su apdribusiu megztiniu, džinsais ir kelių metų senumo kuprine? Mokykloje galima atrodyti paprastai, patogiai, bet stilingai ir neiššaukiančiai. Puikus pasirinkimas - paprasta juoda suknelė, raštuotas kardiganas ir ,,Oxford'' tipo batai, kurie taip pat šį sezoną labai populiarūs. Kuprinę iškeisk į paprastą, lagaminėlio stiliaus rankinę. Makiažo patariu nenaudoti einant į mokyklą. Jam ten ne vieta. Tačiau jei vis dėlto nusprendei dažytis - neprsistenk. Pakanka blakstienų tušo ir neryškaus lūpų blizgio. Na, o šukuoseną rinkis tokią, kuri tau mėgstamiausia ir patogiausia. 



„Jei negali pranokti varžovės, bent geriau už ją apsirenk", - Anna Wintour



Taigi derindamos skirtingus aksesuarus galite net ir paprastą juodą suknelę paversti ypatinga. Nebijokite eksperimentuoti, derinti skirtingų raštų ir spalvų. Rinkitės tai, kas Jums patogiausia ir labiausiai patinka, nes net ir viena smulkmena gali virsti nepamirštama. Juk ne veltui sakoma, kad mažiau yra daugiau. 

Cheap Prom Dresses



Visos nuotraukos priklauso www.teenagedreams.lt

14 Komentarai

  1. Iš tiesų tai Coco Chanel yra mažos juodos suknelės pradininkė. :)
    Straipsnis man labai patiko, bet ko gero tie drabužių deriniai nelabai galėtų būti pritaikomi. Pavyzdžiui mokykloje man ir daugumai kitų reikia dėvėti uniformas. Šis derinys man iš visų labiausiai patiko, nes taip apsirengti galima ir ne tik į mokyklą.
    Ačiū už pasiūlymus!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Paprastas ir aiškus straipsnis. Galbūt dar galėjai įdėti nuotraukų, kaip ir ką deriną prie juodos suknelės garsenybės.
    Na bet ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pats straipsnis parašytas gerai, su tuo ir keliauja mano sveikinimai tau. Bet taip pat paprieštarausiu dėl aprangos idėjos mokyklai - paprastą dieną, vargu, ar taip eičiau apsirengusi, tuo labiau, jog man reikalinga uniforma. Galbūt, labiau tokia apranga tiktų mokyklos renginiui. O šiaip, viskas šaunu, straipsnis naudingas. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Įdomus straipsnis, patiko visi derinukai, ačiū! Pritariu Evelinai dėl nuotraukų su garsenybėmis, o šiaip, šaunu!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man taip pat patiko. Ne taip, kad galėčiau pasakyti, kad straipsnis tikrai geras, bet jis tiesiog geras. :D
    Beje, šukuosenos galėjo būti parodytos aiškiau.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tikrai naudingas bei įdomus straipsnis, ateityje norėčiau pamatyti daugiau panašaus tipo straipsnių, nes vis dėlto kartais šiokių tokių idėjų prireikia :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. NU KO JŪS TAIP BIJOT TAS NUOTRAUKAS PADIDINT? užknisa

    AtsakytiPanaikinti
  8. Gabija, rašyk daugiau straipsnių iš šios kategorijos, tau tai puikiai sekasi! :) Man irgi labai patiko, gražūs derinukai. Skaitant kilo ne viena mintis, kaip galėčiau apsirengti,panaudojant mažą juodą suknelę :) Ačiū tau, tikrai puikus darbas!

    AtsakytiPanaikinti
  9. Patiko, straipsnis labai geras. Deriniai stilingi ir gražūs, tik nemanau, kad mokykloje tinka dėvėti mažą juodą suknelę, na, bet čia tik mano nuomonė :) . Galėtų dar daugiau straipsnių būti madis tema. Sėkmės rašant. x

    AtsakytiPanaikinti
  10. labai idomus, praversiantis straipsnis. galetu buti daugiau. aciu gabija, kad tu esi.

    AtsakytiPanaikinti
  11. ne visi derinukai buvo mano skonio. juokauju, jie buvo pakankamai puikūs, tačiau dar nesu tokia drąsi, kad eičiau it blogiukė rokerė. visgi - lietuva, o dauguma lietuvių tolerantiškumu nepasižįmi...

    AtsakytiPanaikinti
  12. Labai ačiū visoms! :) Tikrai šauni mintis dėl įžymybių. Gaila, nepagalvojau apie tai :(
    Dovile - nuotraukose viskas kuo puikiausiai matosi. Nėra reikalo didinti jų dar labiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Straipsnis buvo tikrai naudingas, labai patiko! Tik būtent tokio tipo suknelė, su kokia tu(ar kas nors kitas) kūrei derinius, tinka ne visų figūrų tipų savininkėms...

    AtsakytiPanaikinti