Kaip būti laimingam

1. Laimingos dienos svarbiausias dalykas - rytas. Visa tavo diena nuo to priklausys, tad privalu pasirūpinti kuo geresne ryto nuotaika.

Ką siūlome mes?


Mankšta.
Kad sportas suaktyvina tavo organizmą ir yra naudingas, tu jau veikiausiai žinai, tačiau tai taip pat pakelia nuotaiką, todėl nuo pat ryto jausiesi ne tik žvalesnis. bet ir laimingesnis.

Darbų sąrašas.
Dienos susiplanavimas prie rytinio arbatos ar kavos puodelio dienos eigoje tau tikrai gali labai praversti. Žinodamas, kad turi jau sudarytą dienotvarkę ar darbotvarkę, jausiesi labiau užtikrintas dėl savo veiksmų, o ir streso patirsi kur kas mažiau.
Veidrodis.
Nesvarbu, kokios nuotaikos ryte pabudai, privalai pažiūrėti į veidrodį ir išspausti kad ir kokią dirbtiną šypseną, pasakyti "Šiandien būsiu laimingas" ir tokiu stengtis būti.


2. Per darbų kiekį gali nesunkiai pamiršti, kad turi būti laimingas ir darbo dienos metu. Nesvarbu, koks užsiėmęs esi - tau pertraukos reikia.


Ką siūlome mes?


Vanduo.
Visuomet nešiokis vandenį, kad ir kur eitumei. Jis padės atsigaivinti, susikoncentruoti į darbą ir jausiesi gyvesnis.
Pertrauka.
Net jei nemėgsti medituoti ir esi ektrovertas, privalai skirti bent penkias minutes tiesiog sau: be kompiuterio ar telefono, be draugų ar mylimųjų.
Šypsena.
Tai yra ginklas, kuriuo išmokęs naudotis, suprasi naudą. Prisimink, kad taip, kaip bendrausi tu, bendraus ir su tavimi. Šypsokis kitam, nes tikėtina, kad su tavimi bendraus maloniau, o ir jausitės abu geriau.


3. Vakaras yra lygiai toks pats svarbus paros laikas, kaip ir bet kuri kita dienos dalis. Tai yra metas, kai tu pailsi nuo buvusios dienos ir pasiruoši kitai.

Ką mes siūlome?

Darbai.
Padaryk visus reikiamus darbus ir nepalik visko nakčiai ar net kitam rytui. Pradėk nuo sunkiausių, o, kai būsi pavargęs, liks lengvesni, tad juos atlikti nebus taip sudėtinga.
Išmanieji prietaisai.
Kuo anksčiau išjungsi visus turimus ekranus, tuo bus geresnis tavo miegas ir savijauta. Prisimink, kad tai darai dėl savęs. Įprask vakarais skaityti knygą ar groti - nustebsi sulaukęs rezultatų.
Pomėgiai.
Tu esi tavo pomėgiai, tad neleiski darbams jų užgožti. Bent kas antrą dieną turi atrasti laiko savo pomėgiams, antraip iš tavęs neliks tavo tikrosios asmenybės. Rūpinkis savimi.

2 Komentarai

  1. Visus kviečiu apsilankyti mano naujame bloge.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Turėjau rimtų santykių su savo vaikinu problemų ir dėl to jis išsikraustė į savo draugo butą. Viskas pablogėjo, nes jis pradėjo su draugu dažnai lankytis baruose ir striptizo klubuose, girtuokliauti ir apalpti. Jis visada man grasina telefonu, kai jam skambinu dėl visų blogų patarimų, kuriuos jam davė jo draugas. Aš jį labai myliu ir mes draugavome penkerius metus, todėl mums gimė graži dukra. Taip pat praradau daug pinigų terapeutams, kol su DR WALE mane supažindino draugas, kuriam jis padėjo susituokti su jos vaikystės vaikinu; tai suteikė man visiško pasitikėjimo ir jėgų susigrąžinti jį. Aš padariau viską, ko jis prašė, ir po savaitės mano vaikinas man paskambino ir išskubėjo namo, viskas pasikeitė tarp mūsų emociškai. Jis turi darbą ir nustojo gerti bei turėti nesusijusių draugų. Tai stebuklas, kurio niekada netikėjau, kad jis įmanomas, nes buvau praradęs viltį, kol radau DR WALE. Štai kodėl aš pažadėjau dalytis savo liudijimu visoje visatoje. Dėkoju DR WALE už perdėtą darbą, kurį jis padarė dėl manęs. Žemiau yra DR WALE informacija. WhatsApp: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com, jei jums sutrinka širdis, ir aš jus užtikrinu, kad kadangi jis padarė mano už mane, jis tikrai padės ir jums.

    AtsakytiPanaikinti