Irene Zimmermann ''Bučiniai, flirtas & įvarčio baimė''

Sveiki, draugai!
Šiandien pagaliau trečiadienis - labai ilgai lauktas trečiadienis, kuomet prasidės Europos čempionato futbolo ketvirtfinaliai. Beje, apie futbolą, sportą ir šiaip, drabužius surengiau mini konkursėlį, kuriame galima laimėti interviu. Daugiau informacijos apie konkursą rasite paspaudę ČIA.

Bet šiandien atėjau pas jus ne apie futbolą parašinėti. Kaip nekeista - apie vakar perskaitytą knygą, kurią galėčiau įrašyti į sąrašą ''nieko ypatingo''.

Kartais gyvenimas užknisa. Pripažinkit, kad aš teisi. Kartais. Tokiais atvejais aš klausau muziką arba skaitau visiškai banalias, kone vienodas knygas, kuriose mergaitė įsimyli svajonių vaikiną ir visomis įmanomomis priemonėmis bando pavergti jo širdį. Būtent tokią knygą vakar perskaityti ir baigiau. Pusantro šimto puslapio ir knyga - baigta. Skaityti ją taip lengva ne tik dėl storio, bet ir dėl lengvo siužeto. Paauglė Sandra išsikrausto į kitą miestą ir vieną dieną prie naujų savo namų pamato neišpasakyto grožio vaikiną, kuris dalina kvietimus įstoti į naujai susikūrusią futbolo draugiją. Su sportu Sandra ne itin gerai bendrauja, bet ji ruošiasi padaryti kone viską, kad tik dar kartą pamatytų žavųjį futbolininką. Knyga pilna mergaitiškų problemų, barnių šeimose ir aplinkoje. Kai kuriose vietose net gi išspausdavau šypsenėlę, nes autorės pastabos buvo gana taiklios. Vis gi jeigu ieškote kažko ypatingo - ši knyga ne jums. Aš pastaruoju metu ir skaitau tik tokias, kurių antrą kartą tikrai neskaityčiau, nes tokio žanro knygų man šiuo metu ir labiausiai tereikia. Pastarajam kūriniui parašyčiau aštuonetą. Su minusu. Banalu, bet paaugliškai žavinga. Kuomet reikia poilsio nuo varginančio gyvenimo - tikrai padeda.


Galbūt kas nors skaitėte šią knygą?

Vilija.

8 Komentarai

  1. As skaiciau, labai patiko! :]

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jeigu patinka skaityti tokias lengvesnes knygas, galiu keletą rekomenduoti:
    1. Bianka Minte - Konig - Šauksmas iš praeities (ne meilės istorija, bet tikrai labai lengvai susiskaito, yra nestora)
    2. Marliese Arold - Meilės svaiguly (galėsi du kartus įsikišt į veiksmą ir taip nulemti veikėjų likimą. Paprasta, banali meilės istorija, knyga nestora)
    3. Louise Rennison - Meilutis, stringai ir laižiakas (paskutinė, bet ikrai ne prasčiausia, o atvirkščiai - viena iš geriausių ir linksmiausių mano skaitytų knygų. Jeigu nori lengvo skaitalo - ši knyga, kaip ir visos kitos tos serijos dalys, kuo puikiausiai tiks. Tik neišsigąsk pavadinimo. :D )

    AtsakytiPanaikinti
  3. Asmeniškai mane labiau domintų rimtesnio turinio knygų aprašymai : )

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mane taip pat, nes šitos visiškai vienodos...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Šaunu, kad randi laiko knygą aprašyti čia. :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Emilija - man ir iš dalies patiko. :> Ypač tuo, kad lengvai skaitosi.

    Anonimiškas - iš tavo pasiūlytų skaičiau tik antrąją. :) Ačiū už pasiūlymus!

    Živile - kad šiuo metu neskaitau nieko rimtesnio.. ;s

    Anonimiškas nr.2 - tu visiškai teisus.

    A - na, man tai pačiai patinka. :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Kadangi neskaitau tokio žanro knygų, tai nelabai ką ir turiu pasiūlyti. O šiaip, kaip ir Živilę, mane irgi labiau domintu rimtesnio turinio knygos :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Skaiciau, bet lb lb seniai!!!! Nzn, gal pries 4 metus- tada visai patiko, bet dabar... Pernelyg naivu.

    AtsakytiPanaikinti