Naujas mini konkursas ''Kiemo mergina''



Sveiki!
Atleiskite, kad taip pastarosiomis dienomis iš manęs nieko nesulaukėte - buvau labai užsiėmusi... Ši savaitė man labai užimta - vėl keliausiu į Kauną, o savaitgalis iš vis bus be pailsėjimo... Vis gi aš tikiuosi, jog likusios rašytojos, nors ir atostogaujančios, bet padės džiuginti likusius skaitytojus (kurie nepabėgo) straipsniais ir staigmenomis. Mėnesio pabaigoje skelbsime naują atranką (ji bus tikrai tikrai greitai). Taip pat išsiaiškinsime, kuri skaitytoja šį mėnesį buvo aktyviausia ir laimėjo nemokamą sąskaitos papildymą. Šiandien kviesiu sudalyvauti naujame mini konkurse + mano galvoje sukasi dar du nauji konkursėliai jums.

Planų tikrai turiu - man reikės tik atnaujintos komandos ir susidomėjusių skaitytojų. :)

O šiandien pas jus atkeliauja naujas darbelis jums, kuriuo labai lengvai galite laimėti interviu 'Teenage Dreams' blog'e!

KIEMO MERGINA

Ar mėgstate vakarais, dieną, o galbūt ir ryte būti su draugėmis, draugais ir kitais pažįstamais? Ar mėgstate tiesiog išeiti su jais į lauką ir chillinti? Poilsiauti, nieko neveikti - tiesiog būti kartu? Šiandien pats laikas dar kartą prisiminti vaikystę ir savo prisiminimus perkelti per dressup žaidimus.

Šiandieną jūs eisite su draugais į lauką. Galbūt - pasėdėti ant parko suoliuko, galbūt - pagliaudyti saulėgrąžas vidury kiemo... Svarbiausia - patogumas.


Užeikite į šią nuorodą

http://www.dressupgames.com/fashion/blue-jeans-4064.html

ir prieš savo akis pamatysite merginą, kuri nekantrauja išlėkti į kiemą su draugais! Ką patarsite jai apsirengti? :) Kokius džinsus uždėsite, kokią palaidinę pritaikysite?

Viskas - jūsų fantazijoje!

Aprenkite ją ir tuomet klaviatūroje raskite mygtuką 'Print Screen SysRq' (virš delete) Paspauskite jį. Paskui atsidarykite paint'ą, iš įrankių juostos pasirinkite viršaus dešinėje pusėje esantį 'pažymėti'. Jo pagalba pažymėkite tam tikrą plotą ir spauskite Ctrl + V vienu metu. Gaunate savo sesutės atvaizdą. Gautą vaizdą išsaugote ir atsiunčiate man į gmail'ą wilyte911@gmail.com iki rugpjūčio 5d.

Su gražiausios aprangos kūrėja pakalbėsime (apie viską : kiemą, draugus, aprangas, žaidimus) ir mūsų interviu įkelsiu į TD. :)

Todėl bėkite į žaidimą, prisiminkite vaikystę ir atsiųskite savo aprangėles man! Laiko duota laabai daug... Darbų tikiuosi taip pat daug. :)

O dabar lekiu skaičiuoti jūsų komentarų aktyviausio skaitytojo rinkimams!

xoxo,
Vilija.

9 Komentarai