Ką mes turime gražaus? Balsavimas!


Labas!! Kaip gyvenat? :) Koks oras pas jus? Aš nieko nelaukdama šiandien noriu jums pristatyti rubrikos "Ką mes turime gražaus?" dalyvių atsiųstas apyrankes arba žiedus! Iš ties pamaniau, kad ir toliau užsiimsiu šia rubrika, kadangi ji man patinka. Taipogi pamaniau, kad nepaliksiu likimo valiai gautų nuotraukų ir būtent viena iš jų laimės! Tad pirmiausia priminsiu užduotį - jums reikėjo atsiųsti arba savo gražiausią turimą žiedą arba savo gražiausią turimą apyrankę. Džiaugiuosi, kad gavau ir apyrankių ir žiedų.. O dabar tiesiog nebetempsiu gumos ir iš karto keliu aštuonių merginų nuotraukas!!
Akvilės A. Žiedas


Akvilės apyrankė


Samantos žiedas


Gabijos J. žiedas ir apyrankė



Agnės žiedas


Aušrinės apyrankė


Viktorijos žiedas

Emilijos žiedas

Galiu pagirti, kad visų merginų skoniai žiedams yra tikrai geri ir sakyčiau kiekvienos skirtingi. Jau žinau, kuriai iš jų atiduosiu savo balsą, o tu? Manau, kad prieš balsuojant turėtum dar kartą apžiūrėti nuotraukas ir tiesiog nuspręsk, kuri tavo manymu verta laimėti.. Be to, dabar skelbiu naują užduoti, kad šis straipsnis nebūtų jau toks tuščias. Pats metas eiti ieškoti gražių.. Kompiuteryje esančių jūsų fotografijų! Atsirinkit vieną pačią pačią gražiausią jums (geriausia būtų, jog dalyvautumėt sąžiningai). Pasižiūrėkit, ar nuotraukos kokybė yra gera ir tuomet  nieko nelaukdamos siųskit savo nuotraukas į mano elektroninį paštą - its.meh.yo@gmail.com . KADANGI bandau pasitikėti visais skaitytojais, norėčiau, kad laiške parašytumėt savo vardą. Tad nieko nelaukdamos siųskit man savo nuotraukas, o prieš siųsdamos nepamirškit pabalsuoti už dabar jums labiausiai patikusį ŽIEDĄ arba APYRANKĘ. :)



Be to, nepamirškit siūlyti savo dainų (nes dar trūksta keturių iki naujojo TKMM dešimtuko ir balsuoti už jums labiausiai patikusią!)
http://thetd4you.blogspot.com/2012/08/tiems-kas-megsta-muzika.html
O dabar kol kas atsisveikinu! Galbūt kiek vėliau ir vėl ką nors parašysiu :)

3 Komentarai

  1. Labai gražūs žiedai bei apyrankės. Sunku buvo apsispręst, bet atidaviau savo balsą.
    O dabar einu siųst savo vakarykštės nuotraukos :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Balsavau už Viktorijos žiedą. Esu su stipriu tikėjimu į Dievą, tad tas kryželis iškart patraukė akį, taip gražiai žiūrisi... :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tookie nerealūs visi žiedai ir apyrankės :O Labai sunku buvo apsispręst, bet savo balsą jau atidaviau :)

    AtsakytiPanaikinti