"Sportuokime drauge"

Sveikos, vasarotojos! Rubrika "Sportuokime drauge" ir vėl pasirodo Jūsų akiratyje! Šiandien apžvelgsime dar vienos naujos dalyvės laišką ir pažiūrėsime, kaip kitoms dviems dalyvėms sekasi siekti savo užsibrėžto tikslo. :)

ŠEŠTOJI DALYVĖ - KRISTINA

"Labas, nusprendžiau dalyvauti jūsų rubrikoje ,,Sportuokime drauge".  Tikiuosi numesti ~ 20kg:) Planuoju pradėti kokią dietą, bet dar to nesiimu, kadangi pradėjau sportuoti :) Kiekvieną dieną darau atsilenkimus, važinėju dviračiu, žadu pradėti bėgioti. Ši rubrika tikiuosi paskatins nepasiduoti ir pasiekti savo tikslą :) Šiuo metu sveriu 77kg."



Dalyvės UGNĖ ir KAMILĖ pasakoja kaip sekasi Joms siekti savo tikslo.

UGNĖ:

"Labas.:) 
Kaip ir sakiau sportuoju nuo žiemos, pastebėjusi kad nesu labai patenkinta kaip atrodau. Buvo tikrai labai netrumpų pertraukų, ir dabar kartais iššoka ta mintis, kad jau nusibodo, ir panašiai. Sportuoti tikrai nelengva, ypač kalbant apie programas, kurias atlieku (kaip ir sakiau "June on fire"), po treniruotės - kojos pinasi! 
Jeigu kalbant apie motyvacijos nuosmukius ir pokylius, jų tikrai dažnai būna, bet tai priklauso nuo žmogaus charakterio, o aš esu labai nepastovi, tad dažnai keičiu programas. 
Pertraukas darau gal 2 kartus į savaitę, nes šias dienas dažniausiai skiriu laisvalaikiui mieste."


KAMILĖ:

"Labas dar kartelį. Sportuoju kiekvieną dieną, jau daugiau nei savaitė. Kartais tikrai norisi viską mesti, bet greitai per telefoną susirandu tobulos figūros nuotrauką ir nenoriai tęsiu treniruotę. Nors prabėgo vos daugiau nei septynios dienos, bet šiokie tokie rezultatai matosi ir tai suteikia labai daug vilčių, kad galbūt pagaliau, po ilgų bandymų man pavyks numesti svorio. :)"


Laukite kito rubrikos straipsnio! 

P.S.: Nori prisidėti prie sportuojančių merginų? Spausk ČIA, sužinok daugiau apie šią rubriką ir dalyvauk!

Iki susitikimų!
Simona Š.

3 Komentarai

  1. Šaunuolės merginos! :) Būtų dar šauniau, jei kas mėnesį foto atsiųstumėt. Netinginiaukit, pasižadėjot! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ei, o kur komentarai? Juk merginoms reikia palaikymo ir paskatinimo!!!

    AtsakytiPanaikinti