"TD žinios" - Mėnesio apžvalga.

Atrodo dar neseniai rašiau čia apie tai, kaip greitai praėjo birželio mėnuo, kaip greitai eina laikas, o dabar jau rašau ir apie tai, kad jau ir antrojo vasaros mėnesio - neturime! Liūdna, kad metų laikas, kurio laukiame ištisus metus, taip greitai praeina. Ką gi, turime dar vieną vasaros linksmybių ir kitų smagių dalykų mėnesį. Išnaudokime jį taip smagiai, kad būtų ką prisiminti, kad visi vasaros MUST DO sąrašo punktai būtų įvykdyti, kad visa tai prisiminus būtų iš ko pasijuokti.. O aš, kaip ir visada, pateikiu Jums liepos mėnesio TD blog'o apžvalgą.

Per šį mėnesį, mūsų šauniosios rašytojos parašė 65 įrašus į blogą. Tai nėra toks jau didelis skaičius, bet nėra toks jau ir mažas.. Būta ir mažesnių. Visgi, vasara. Metas, kai tikriausiai apie rašymą rašytojos ne itin dažnai pagalvoja. Bet aš jų neteisiu! Visas giriu ir už visas džiaugiuosi!

Na, o prakalbant apie pagyrimus, tai už liepos mėnesį labiausiai norėčiau pagirti Liuciją, Nijolę ir Ritą! Man asmeniškai, šį mėnesį jos paliko didžiausią įspūdį. Taip pat sužavėjo Gustė, Agota, Beata, Ingrida bei Gabija Č. Gintarija ir Akvilė, kaip visada, taip pat paliko įspūdį. Visgi šios merginos įrodo, kad kokybė yra svarbiau nei kiekybė. Didesnio aktyvumo tikėjausi iš Deimantės, Laurintos,  ir Simonos Še. Šios trys merginos, iki penktadienio, BŪTINAI parašykit man į pm, ar norėsite pasilikti kitam mėnesiui. Vienaip ar kitaip, visos esate šaunuolės!

O svarbiausia, norėčiau padėkoti visiems skaitytojams, kurie šį mėnesį nebuvo ypač pasyvūs, kurie nepatingėjo pakomentuoti straipsnių ar paspausti reakcijų! Rašytojoms komentarai visada reikalingi!

Ir, žinoma, kaip visada.....
MĖNESIO RAŠYTOJA!

Kaip jau minėjau, šį mėnesį man labiausiai patiko Liucija, Nijolė ir Rita. Visgi, ne tik nuo manęs priklauso, kas laimės šiuos rinkimus. Blogo šone pateiktoje apklausoje, konkurencija vyko tarp Gintarijos ir Ritos. Vis dėl to, daugiausiai balsų surinko rašytoja Rita. 

Skaitytojų bei administratorių nuomone, mėnesio rašytoja tampa - 
RITA BUTAUSKAITĖ!

Sveikinu, Rita, to tikrai nusipelnei! Šį mėnesį puikiai matėsi tavo pastangos, rašei kokybiškai ir gan dažnai. Atitikai visus mėnesio rašytojos kriterijus, tad sveikiname pelnius šį titulą. :) Kviečiu tave, asmeniškai susisiekti su manimi, dėl mėnesio rašytojos interviu per FB ar SKYPE. Ir žinoma, kaip ir visada, tradicinis prizas - mėnesio rašytojos straipsnis žurnale LUKA. Šį kartą į LUKĄ siuntėme Ritos straipsnį apie keisčiausias pasaulyje ligas (http://thetd4you.blogspot.com/2013/07/keisciausios-ligos-pasaulyje.html). Bet, dėl tam tikrų priežasčių, Ritos straipsnis žurnale, bus tik rugsėjo mėnesį, kartu ir su rugsėjo mėnesio rašytojos straipsniu. Beje, kaip jau pastebėjote, nuo šiol, kiekvienos mėnesio rašytojos nuotrauka - puikuosis blogo šone. Rita, ten tavo nuotrauka taip pat bus. :)

Ačiū, kad esate su mumis! 

Gražaus rugpjūčio!
Simona. 

6 Komentarai

  1. Ooo, kaip malonu, kad mano sraipsnius pastebėjai!!! :)) Sveikinu, Rita, esi tikrai gera rašytoja. :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dėkoju ir kartu labai džiaugiuosi, šiuo pasiekimu! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveikinimai Ritai tapus menesio rasytoja! Saunuole! :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveikinu, Rita! Šaunuolė tu, sakiau, kad tapsi mėnesi rašytoja :pp

    AtsakytiPanaikinti