Kūrybos kampelis - "Mano nupieštas piešinys"

Kamilė

Labas vakaras! Štai aš ir vėl atskubu su rubrika mėgstančioms kurti, rašyti, megzti, siuvinėti ir kt... Prabėgo daug laiko nuo naujos temos paskelbimo. Vyliausi, kad atsiras daugiau norinčiųjų. Bet nesulaukiau krūvos laiškų nuo TD blog'ą skaitančių dailininkių, kurie būtų laikinai sustabdę gmail'o svetainės veiklą. Vis dėl to viena skaitytoja atsiuntė keturis savo piešinius. Tad negaiškime bei pažvelkime į juos! 
  
 


Šiuos žmonių portretus nupiešė TD skaitytoja Rūta Ordinaitė. Vien pamokymų, kad pieštume taip gražiai kaip Rūta nepakaktų. Reikėtų daug ir labai įtemptai dirbti... Tad jei norite pradėti mokytis piešti žmonių portretus, bet nežinote nuo ko pradėti - laukite interviu su Rūta. Viliuosi, kad ji mums atskleis savo paslaptis bei gudrybes.

Na, o kitų dviejų savaičių tema:

"Mano parašyta istorija"

Ne taip seniai Teenage Dreams puslapio ask.fm skaitytoja pasiūlė blog'e skelbti savo arba ko nors kito parašytą istoriją. Galiu prisipažinti, kad tas prašymas man ir pakišo idėją sukurti "Kūrybos kampelį". Tad norinčios dalyvauti kitoje rubrikos temoje, siųskite savo sukurtos istorijos įžangas el. paštu - kamile.kacinskaite@gmail.com iki 12-08... Nugalėtoją, kurios istoriją publikuosime blog'e išrinks visos TD skaitytojos balsuodamos. Bet tai dar ne viskas! Iš laimėtojos paimsiu ir interviu. 


Kiti šios rubrikos įrašai:


P.S. Jeigu norite užduoti klausimų Rūtai (merginai nupiešusiai portretus), arba Viltei (merginai pagaminusiai apyrankę), rašykite juos komentaruose. Atsakymus paskelbsiu tuo pačiu metu, kaip ir interviu.
P.P.S. Abu interviu (iš Rūtos ir Viltės) publikuosiu kitą savaitę.

Tai tiek šį kartą. Linkiu jums geros, likusios dienos!
Kamilė

4 Komentarai

  1. Šaunuolė, Rūta!:) Ir Kamilė!;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kitą kartą siūlau temą susijusią su Kalėdomis, tarkime "Mano sukurta kalėdinė dekoracija" ar pan. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš pasiūliau istoriją rašyt tinklapyje :D nesitykėjau, kad patiks ta įdėja :D

    AtsakytiPanaikinti