2014 pavasario mados tendencijos


Pavasaris reiškia ne tik saulę, atšilusius orus, bet ir naujas mados tendencijas. Tad šį kartą apsidžiaugs merginos, kurios nenori atsilikti nuo mados ar domisi ja. Apžvelgsime, ką turi pasiūlyti dizaineriai šiam metų laikui.

Trumpos maikutės
2014 metų pavasariu bei vasara labiausiai džiaugsis tos, kurios turi gražų pilvuką. Šie metai puiki proga jį parodyti, kadangi trumpos maikutės, atidengiančios pilvą, bus ypatingai populiarios. Būtent tokio tipo maikutėmis apsirengusių modelių New York mados savaitėje buvo daugiausiai.


Sportinis stilius
Galbūt dėl taip išpopuliarėjusio sporto pastaraisiais metais, dizaineriai pamanė, kad šis pavasaris - metas sportiniam stiliui. Žinoma, jų rezultatas tikrai nėra skirtas sportui, tačiau šiais metais merginos neturėtų bijoti pasirinkti džemperių ar paprasčiausių šortų.


Metalinis spindesys
Pavasaris - metas suspindėti! Visos blizgučių mėgėjos galite džiaugsis, nes šiemet metaliniai spindesys ant bangos. Auksinė, sidabrinė  puikiai tiks šiam pavasariui.


Pastelinės spalvos
Pastelinės spalvos nenustoja veržusios į madingiausius topus. Tad ir 2014 metų pavasarį pasirinkdamos žalsvą, melsvą, rožinę ar oranžinę tikrai neapsiriksite.


Raudona
New York mados savaitėje nebuvo nė vieno šou, kurio metu nepamatytumėte bent vienos visiškai raudonos aprangos. Nors pastelinės spalvos ypatingai populiarios šį pavasarį, tačiau neužmirškite ir raudonos spalvos, kuri yra ne tik madinga, bet ir puikiai pagyvins jūsų aprangą.


Smailūs bateliai be kulno 
Ši tendencija pastebėta jau pirmąją New York mados savaitės dieną ir kuo toliau, tuo daugiau dizainerių pristatė būtent tokius batelius. Taigi, aukštakulnius batelius galite drąsiai keisti paprasčiausiais smailiais bateliais be kulno.

Balta ir juoda
Nespalvoti drabužiai buvo populiarūs jau kurį laiką ir panašu, kad ir šį pavasarį tai nepasikeis. Būtent juodos ir baltos spalvos derinys šiemet sulaukė didžiulio dėmesio, tad nebijokite eksperimentuoti su įvairiais šių spalvų deriniais.


Meniški raštai
Stebint modelius, žygiuojančius podiumu, buvo galima susidaryti nuomonę, kad dizaineriai buvo apsilankę dailės muziejuje. Tokią tendenciją pristatė visiems žinomi Chanel, Prada ir Celine. Taigi, šį pavasarį rinkitės ryškių spalvų drabužius su įvairiausiais antspaudais, raštais.




Nepamirškime ir plaukų. Štai keletas šukuosenų, kurios tinka ne tik pavasariui, bet ir visiems metams.


Kasos ir toliau neketina išeiti iš mados, tačiau šiais metais jos įgavo kiek kitokį atspalvį: netvarkingumo. Turbūt merginoms, siekiančios tobulumo, ši šukuosena nekelia susidomėjimo, tačiau išbandyti verta. Savo kasas galite paįvairinti skirtingais pynimo būdais.
Kadangi šiemet populiarūs sportiniai drabužiai, madingos ir sportinės šukuosenos. Geriausiai tokį stilių atspindi galvos raiščiai, prie kurių populiarinimo prisidėjo David Beckham. Žinoma, jos kurti raiščiai atrodo puošniai ir vargu, ar tokius merginos pasirinktų eidamos į sporto klubą.
Šlapi banguoti plaukai bus ypatingai populiarūs. Žinoma, su tuo plaukų šlapumu nereikėtų persistengti: plaukai turi būti blizgūs, tačiau neturėtų atrodyti riebaluoti. Na, o jeigu prie banguotų plaukų dar pridėtumėte skyrimą per vidurį, galėtumėte pasigirti išties madinga šukuosena.
Tuo ir pabaigsime. 
Turiningo jums savaitgalio!


  *Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką. Dalyvauk rubrikoje ar konkurse ir gauk 3 taškus. Tapk aktyviausiu "TD" blog'o skaitytoju ir laimėk knygą "Trise prieš mafiją". Daugiau informacijos ČIA*

4 Komentarai

  1. "Maikutė" nėra vartojamas žodis. Vietoj jo rinkis "marškinėlius"; "palaidinę".
    O šiaip, puikus straipsnis, kaip visad stebini gera kokybe, pasirinktomis temomis, super! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Estera - džiaugiuosi :)
    Insomni - dėl maikutės ir pati suabejojau, bet taip ir palikau. Ačiū už pastabą, žinosiu kitam kartui :)
    Lyžt - Tik skaitytojų dėka ;p

    AtsakytiPanaikinti