TD horoskopai: 03.30 - 04.06

Taigi šiandien, kaip ir kiekvieną savaitę pasirodo TD horoskopas, kuris jums papasakos apie jūsų ateinančios savaitės meilės reikalus. Taigi siūlau nieko nelaukti ir pasidomėti!



AVINAS
Savaitės pradžioje daug mąstysite, pavyzdžiui apie tai, jeigu manote, kad meilė yra neįmanoma be abipusio aukojimosi, savęs atsižadėjimo, galbūt todėl ir vengiate tikros, meile grįstos, draugystės. Galbūt meilę laikote per saugų atstumą nuo savęs, nes manote, kad neverta kankintis ir kentėti dėl jos? O gal tiesiog atėjo laikas atmetus baimes permąstyti, ką iš tiesų šis jausmas jums reiškia ir pradėti elgtis visiškai kitaip nei anksčiau.

JAUTIS
Jei esate vieni ir ieškote meilės, saugokitės romantinių pažinčių internete. Jūsų dėmesį gali patraukti įdomiai surašytas ir patraukliomis nuotraukomis papildytas profilis. Taip ilgėsitės meilės, jausmų, santykių, kad ignoruosite instinktus. Instinktai jums rodys nepasitikėti tuo, kas ryškiai blizga. Jeigu jau ilgai susirašinėjate su jums patinkančiu vaikinu ir ruošiatės susitikti - tai tik viešoje vietoje. Taip jausitės saugesnė ir galėsite bet kada išeiti, jeigu pasimatymas bus visiška katastrofa.

DVYNIAI
Pirmadienis ir antradienis jums bus pačios geriausios dienos meilei. Ne tik leisite sau mylėti kitus, dalyti meilę aplink save, bet ir ją priimti, būti mylimai. Artėjant savaitgaliui jūsų nuotaika keisis, būsite nusiteikusi rimtai, sentimentali meilės šventė jūsų nejaudins.

VĖŽYS
Būsite jautrūs, gal net labiau nei įprastai, o pokalbis su jums patinkančiu asmeniu gali šiek tiek pradžiuginti. Kai kuriems gali būti ir rimtesnių pasekmių, net atrodys, kad širdis po truputį virsta akmeniu. Gali įskaudinti mylimo žmogaus žodžiai, o šaltukas vis giliau įlysti į vidų. Viską, ką sakys Jis, priimsite asmeniškai, lyg priekaištą sau. Tikėtina, jog tai bus tik pernelyg jautri reakcija į partnerio nuotaiką. Jei ne, išsiaiškinkite kodėl Jis drįso taip kalbėti.


LIŪTAS
Šią savaitę pastebėsite, kad nuolatos save pagaunate, kad nesate čia, o mintimis keliaujate kažkur kitur. Jūsų galvoje pastoviai suksis romantiškos mintys susijusios su partneriu, su kuriuo norėtumėte būti. Nieko blogo šiek tiek pasvajoti, bet per daug nenuklyskite, kad nenutrūktumėte nuo realybės. Ypač atidūs būkite artėjant savaitgaliui, nes Jis tikėsis iš jūsų didelio dėmesio.

MERGELĖ
Savaitės pradžioje jausitės geriau, tarsi pamilsite iš naujo Jį. Turėsite galimybę įkvėpti gaivaus pokyčių vėjo santykiuose, nes su mylimuoju jausitės sujungti ne tik meilės, bet ir dvasiniais saitais. Dabar tinkamas metas kartu susirasti pomėgių, veiklos, pavyzdžiui eiti į filmą, muziejų, teatrą, muziejų arba koncertą.

SVARSTYKLĖS
Bus sunku mylimąjį įtikinti, kad jis privalo pasimokyti iš jūsų patirties ir klaidų, susijusių su pinigais. Ši tema bus ypač jautri savaitės pradžioje. Galbūt taupote didesniam pirkiniui, ar norite investuoti į ką nors ir norite, kad partneris elgtųsi taip pat išmintinga? O gal tiesiog patyrėte tam tikrų nuostolių, todėl turite atsisakyti kelių dalykų, kad sutaupytumėte? Tikėtina, kad paramos iš partnerio nesulauksite ir jums tai nepatiks.

SKORPIONAS
Nuo antradienio žengsite tvirtai į priekį, kad išlaikytumėte arba surastumėte tikrą meilę. Šiuo metu jums yra palankūs širdies reikalai, todėl dėkite nemenkas pastangas. Jei ją atradote, tada džiaukitės tuo nuoširdžiai, o ne slėpkite savyje. 


ŠAULYS
Giliai širdyje jausite didelį norą pasidalyti savo jausmais su jums patinkančiu žmogumi, bet greičiausiai nesugebėsite. Kodėl? Galbūt bijote, jog atstums? Manote, kad nesate verta atsako? Net jeigu pastaruoju metu panašiai nutiko, tai dar nereiškia, kad tai pasikartos dar kartą. Palikite praeitį praeičiai. Leiskite sau teikti viltis geresnių laikų širdies reikalams.


OŽIARAGIS
Šią savaitę būsite neįprastai atviri meilės reikaluose. Jei este vieniši, mintyse susikursite tobulą meilės sceną (gal net pasaką?). Turintieji porą liks sau ištikimi, bet savaip sugebės palepinti mylimąjį. Artėjant savaitgaliui draugas pareikalaus dėmesio ir jūs būsite nusiteikusi Jam jo skirti. 


 VANDENIS
Turintys antrąją pusę Vandeniai negalės įsiterpti į nenutrūkstamą partnerio tiradą. Galbūt todėl, kad patys nežinote, ką iš tiesų Jam norėtumėte pasakyti? Tiesą sakant, šią savaitę jums bus sunku rasti tinkamų žodžių, tai jus ir nervins, ir erzins.

ŽUVIS
Nors ir norėsite su Juo aptarti jums rūpimą svarbią temą, antroji pusė šio ketinimo nepalaikys. Dar vienas nemalonumas gali kilti, jei Žuvys pastebės, kad jų ir partnerio požiūris, pomėgiai ir visą kitą žymiai skiriasi. Prieš panikuodami skirkite laiko apsvarstyti tai ir galbūt rasite kompromisą.


 *Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką. Dalyvauk rubrikoje ar konkurse ir gauk 3 taškus. Tapk aktyviausiu "TD" blog'o skaitytoju ir laimėk knygą "Trise prieš mafiją". Daugiau informacijos ČIA*

3 Komentarai

  1. labai saunu, kad jus vedat sia rubrika ir ji kiekviena savaite cia pasirodo, man labai patinka:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Žinot, niekados per daug netikėjau horoskopais... Bet šį kartą, viskas labai idealiai atitiko. Pagal zodiako ženklą esu šaulė, o mano mintys sukasi tik apie vieną vaikiną, kurį bijau užkalbinti... taigi šios savaitės prognozė - kaip pirštu į akį.
    Beje, prisidedu prie anonimo ir dėkoju, kad ši rubrika pasirodo kiekvieną savaitę :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. džiaugiuosi, kad jums patinka! :)

    AtsakytiPanaikinti