Išblyškęs modelis plaukuotomis pažastimis arba gražioji Charlie Barker


Mes esame įpratę domėtis įžymių žmonių gyvenimais ir semtis iš jų patirties, įkvėpimo. Kas be perstojo seka mėgstamos grupės naujienas, kas žino viską apie savo mėgstamus dainininkus. Tačiau geriausia semtis įkvėpimo yra iš personų, kurios ne tik moka gražiai dainuoti, tačiau turi dar ir kitokių talentų. Kita sfera, į kurią įlipsime - modeliai. Ir iš tiesų, kuo modelis gali būti talentingas apart to, kad turi gražų veidą, kūną ir visą dieną arba bent jau dalį jos tik staiposi prieš fotoaparato objektyvą, vilkėdamos naujausius drabužius? Kad modeliai turi talentų ir gali būti įdomios asmenybės įrodo devyniolikmetė mergina iš Notingamo (Anglijoje) -         Charlie Barker            .

67 tūkstančiai sekėjų „Twitter“ ir ir 460 tūkstančių sekėjų Instagram“ tinkluose iš viso pasaulio šią merginą pavertė fenomenu. Pradėjusi nuo mados tinklaraščio ir savamokslio piešimo, Charlie naudojo internetą kaip priemonę išreikšti savo aistrą menui ir fotografijai. Pradžia buvusi gera, kadangi sekėjų ir gerbėjų jai netrūksta, o kontraktas su „Select Models“ (Londone) jau pasirašytas. Charlie buvo kritikuojama dėl pažastų plaukų, mat mergina visiškai nesigėdijo ir nedepiliavo tos srities. Kai kuriose nuotraukos jos pažastų plaukai net yra nudažyti violetine spalva, rankos grakščiai pakeltos ir tai jai nekelia jokių esminių problemų. Sutikime, kad merginos neturi gėdytis savo pažastų plaukų ar nedepiliuotų kojų. Mes toleruojame vaikinų plaukus įvairiose vietose, tad ir merginos neturėti jaustis „nešvarios“, jei ne vietoje yra vienas ar kitas plaukelis. Drąsioji Charlie tai dar kartą patvirtina fotosesijose pozuodama nepešiotais antakiais. Kova už natūralų grožį tik dar labiau suteikia charizmos šiai jaunai merginai iš Anglijos.

                                          Trūksta humoro jausmo? Charlie tikrai ne.                                       
Kas liečia pačią merginos išvaizdą, tai jos veido bruožus galima įvardinti kaip labai mergaitiškus ir švelnius. Vidutinio dydžio mėlynos ir išraiškingos akys tiesiog keri, o šypsena - pribloškia. Pati Charlie negalėtų pasigirti ryškiais apvalumais ar didele krūtine, tačiau tai jai nesutrukdė tapti modeliu ir jaustis gražia. Juk šiuolaikinė merginų problema - visiškas ar bent minimalus nepasitenkinimas savo kūnu. Charlie myli save tokią, kokia ji yra ir tai puikiai matyti. Ji atrodo stulbinančiai tiek su profesionaliu ir savotišku makiažu, tiek be jo ar ką tik pabudusi iš miego ir nebijo to demonstruoti. Pasitikėjimas trykšta pro visur ir tas be galo motyvuoja, įkvepia.

Charlie charakteris - šiltas su keistumo prieskoniais. Iš visų interviu su ja galima spręsti, jog ji nėra nuobodi ar nekalbi. Keisti šūksniai ir išsireiškimai, vaikiškas žaismingumas ir paslaptingumas. Charlie sako, kad negalėtų gyventi be savo telefono ir šilto palto ir juokiasi sakydama, jog neplauti savo plaukų gali ištisas 2 savaites! Paradoksalu, kadangi merginos dažniausiai galvą trenka kasdien, o rečiau kas antrą ar trečią dieną. Mergina turi daug draugių, kurios taip pat dirba modeliais ar yra mados ikonos. Kelios iš jų: Elizabeth Jane Bishop ir Joanna Kuchta. Be draugysčių ir modelio darbo, Charlie taip pat piešia. Niekur nesimokiusi šio meno, mergina stebina tuo, ką sugeba jos rankos ir vaizduotė. Nuo paprastų eskizų iki didelių paveikslų - grožis ir talentas įžvelgiamas viskame.
                                                          Charlie piešti piešiniai.                                             
Merginos įkvėpimo šaltinis - Stevie Nicks, Lady Gaga, Alex Turner. Tai, kad Lady Gaga gali būti ir yra Charlie įkvėpimas - lengva pastebėti. Ekscentriškas įvaizdis būdingas abejoms merginoms - tiek pačiai Charlie, tiek Lady Gagai. Merginos muzikos skonis taip pat yra neeilinis. Sakoma, kad muzika, kurios klauso žmogus, padeda jį pažinti. Štai 5 Charlie labiausiai patinkančios dainos:
CYINDI LAUPER – WHEN YOU WERE MINE (Klausant išsyk įsivaizduoji Charlie vėjavaikiškumą ir žaismingumą, supranti, kaip ji vertina paprastumą, požiūrį į santykius.)
THE KILLS – SUPERSTITION (Kiekvienoje merginoje slypi blogiukas ar velniukas, kuris išlenda ir parodo ką gali. Kaip ir ši daina atskleidžia Charlie šiurkščiąją charakterio pusę, kuri tik iš pirmo žvilgsnio atrodo šiurkšti.)
DONNA SUMMER – HARD FOR THE MONEY (Tokio pat stiliaus kaip pirmoji daina, ši yra kaip argumentas, jog pati Charlie dirba tam, kad turėtų pinigų. Viename interviu ji atviravo, jog norėtų tapti labai turtinga. Atvirumas žavi. Kas to nenorėtų?)
SAN CISCO – WILD THINGS (Visiškai sujaukia emocijas ir verčia galvoti keistus dalykus. Vienas iš įrodymų, jog Charlie turi keistenybių ir jomis mėgaujasi.)
FKA TWIGS – TWO WEEKS (Užburiantis dainininkės balsas, labai graži daina, atneša ramybę ir savitvardą, padeda susikoncentruoti mintims. To ir reikia tikėtis iš Charlie - mergina tikrai yra šaltų nervų ir kaip pati sako „blogas nuomones sudedu į padažą ir suvalgau“.) Vargu, ar aš pati sugebėčiau penkiomis dainomis apibūdinti savo asmenybę ir charakterį.
Charlie tiktų šūkis: Jei aš šiandien atrodau šitaip, tai nereiškia, kad rytoj, kai mane sutiksi, aš atrodysiu taip pat.
Merginą galima rasti:


Charlie drąsiai galime vadinti autoritetu. Jeigu jau lygiuojamės į kažką, tai lygiuokimės į talentingus, protingus ir kitaip nuostabius žmones. Turbūt net nereikia priminti, kad ji labai skiriasi nuo kitų, galima sakyti klasikinių modelių ir tas išskirtinumas labai žavi. Pasaulio, žinoma, ji neužvaldys, tačiau daugumos žmonių akyse tikrai atrodys lyg tai padariusi. Sėkmės Charlie, sėkmės ir jums, kurios drąsiai rengiatės taip, kaip jums patinka ir būnate savimi, nesigėdijate savo kūno ir esate išskirtinės asmenybės. Be abejonės sėkmės ir toms, kurios ryšis tokiomis tapti.

18 Komentarai

  1. Dovile, na, ką galiu pasakyti. Vos tik pradėjusi skaityti, supratau, kad tai - tavo darbas. Super įdomi tema! Pirmą kartą išgirdau apie šią merginą, tačiau, padedant tavo aprašymu, ji jau mane sužavėjo. :-)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Peržvelgusi straipsnį buvau įsitikinusi, kad rašei tu. Tavo braižas, stilius ir t.t. Sudominai, Charlie atrodo įdomi ir savotiška asmenybė. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš nesuprantu, koks reikalas komentuoti - "vos pradėjau skaityt, supratau, kad rašei tu" ? Kam rūpi??
    O šiaip super gerai parašyta ir smagu, kad rašote vis daugiau apie įvairias įžimybes.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dievinu šitą merginą. Seku ją instagram'e ir ji kas kart priverčia mane nustebti. Kartais įkelia tokių foto, kad net pagalvoju pati "ar aš išdrįsčiau?". Super asmenybė.
    Šaunu, kad pasirinkai aprašyti tokį žmogų, kuris daug kam nėra girdėtas ir matytas, nes jau atsibodo skaityti apie tas popsines atlikėjas, kurios nieko kito nedaro, o tik kraipo užpakalius prieš ekraną.
    Super. Labai žavus straipsnis :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man asmeniškai jos įvaizdis kažkodėl nepatinka (tiesiog ne mano skonio), bet man jos menas, plaukai ir akys tai OSUM! :)
    Dovile, šaunuolė, straipsnis puikus! Tik etiketė mažoka

    AtsakytiPanaikinti
  6. Taip ir maniau, kad tai tu būsi parašius šį straipsnį. (nes nebuvau perskaičius vardo)
    Labai patiko, pamačiau, sužinojau daugiau apie ją.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Anonime , jea, kaip gera, kai turiu kažkokį skiriamąjį ženklą, kuris išsyk leidžia jums pažinti mane. Tiesiog nuostabiai pasijaučiu kaskart, kai gaunu tokį įvertinimą, ačiū!

    Gabrielė Sokaitė, ačiū labai už tai, kad atpažįsti mane. Žinai, čia kaip literatūros užduotyse, kai reikia pagal braižą, stilių, pasakyt koks autorius rašė, tai, jei būčiau rašytoja, matyt, mane lengva būtų atskirti (o gal ir ne). Ačiū dar kart!

    Elija Love, man rūpi. Komentuojate mano straipsnį ir man rūpi viskas, kas su juo susiję. Priešingai, čia tik tau turi nerūpėti, kas ką man sako. Na, bet jeigu jau taip erzina tai, tiesiog neskaityk komentarų apskritai. :-)

    Naktinė plaštakė, Akvilė Žukaitė, Paulina Zelenkaitė, dėkoju jums!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Straipsnis puikus! Nors pati niekada nesuprasiu kaip mergina gali nedaryti tokių esminių dalykų kaip išsipešioti antakius ar išdepiliuoti pažastis (nemanau, kad kam nors prakaito kvapas galėtų atrodyti patrauklus:D), bet smagu, kad yra žmonių, kurie sugeba būti savimi! :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Kai prisimenu tavo pirmuosius straipsnius ir paskaitau kokius dabar rašai, tai wow, labai patobulėjai, kas akivaizdžiai matosi. Niekad nesu girdėjusi apie šią merginą, bet straipsnis privertė ja susižavėti. :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Anonime 2 , ačiū. Na taip, nuomonę šiuo dalyku turi kiekviena mergina, tačiau nereikėtų smerkti tų, kurios pasirenka būti natūraliomis, ar ne? :-)

    Simona , taip, aš ir pati pastebiu savo patobulėjimą ir vis kylimą aukščiau ir aukščiau šioje srityje. Tai matosi ne tik čia, Teeneidž Drymse, bet ir rašto darbuose mokykloje. Ačiū. ;-)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Tiesa sakysiu. Nežinojau, kad šį straipsnį TU rašei. Mane ir nervina kai taip sako. :) (čia nekreipk dėmesio) O šiaip straipsnis visai patiko. :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Tema pasirinkta labai įdomi, klaidų nėra, darbo, matosi, įdėta daug - negaliu prisikabinti :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Įtraukiantis straipsnis,pasirinkai tikrai įdomią merginą. Šaunuolė! :)x

    AtsakytiPanaikinti
  14. Nesuprantu kaip aš negalėjau apie ją kažkur girdėti ar pamatyti jos foto žurnale :/

    P.s. kaip visada puiku :)

    AtsakytiPanaikinti
  15. Manęs ši panelė visai nesužavėjo. Taip, ji graži, bet tiesiog labai keista pasirodė. Nežinau kodėl. Bet visvien spaudžiu ačiū mygtuką ir dėkoju tau už pastangas.

    AtsakytiPanaikinti
  16. Truputėlį jos išvaizda gasdina, bet straipsnis puikus ir verčia tobulėti! :)

    AtsakytiPanaikinti