Storos ir tankios blakstienos - misija įmanoma!

Jei šiuo metu negali pasigirti storomis, ilgomis bei tamsiomis blakstienomis nė nedrįsk manyti, jog tai neįmanoma ir ateityje negalėsi tuo džiaugtis. Šeši aukso vertės patarimai prieš jūsų akis !


  •  Arbatos kompresas


Arbatoje esanti rūgimo medžiaga - taninas, tonizuoja akių vokų odą bei atkuria ir stiprina blakstienas. Arbatos kompreso procedūrą pakanka atlikti vos kartą per savaitę, kad rezultatai taptų pastebimi. Vatos pagalvėles pamirkyk stiprioje, drungnoje arbatoje ir uždėjusi ant užmerktų akių palaikyk bent 15 minučių.




  • Rugiagėlių ir ramunėlių nuoviras 

Toks nuoviras pasitarnaus blakstienų stiprinimui ir tamsių ratilų po akimis šalinimui. Arbatinį šaukštelį rugiagėlių ir ramunėlių žiedlapių, užpilk 200 ml verdančio vandens, palik per naktį pastovėti ir nukošk. Tokiame nuovire suvilgytą vatos gabalėlį uždėk ant užmerktų akių ir palaikyk 10-15 minučių.


  • Stebuklingasis aliejus 

Naudok ricinos, migdolų, linų sėmenų, somondsijų ar alyvuogių aliejų ir teigiamus rezeltutatus pastebėsi visai netrukus! 2-3 lašelius aliejaus užlašink ant švaraus blakstienų šepetėlio, kurį lengvai rasi kosmetikos parduotuvėse ir patepk blakstienas nuo pat šaknų iki galiukų, tarsi dažytumeisi tušu. Geriausia procedūrą atlikti vakare, kad aliejus galėtų veikti visą naktį. Jei  velniškai neapkenti grožio puoselėjimui skirtų procedūrų, gali atsisakyti kompresų iš arbatos ar žolelių, tačiau tepti blakstienas aliejais tiesiog būtina! Daryk tai bent 2-3 kartus per savaitę.



  •  Galite pasigaminti ir gydomojo eliksyro - sumaišyti ricinos aliejų su vitaminų kompleksu. Tokiu būdu stiprinsite plaukelius, skatinsite jų augimą, priversite žvilgėti.

  • Migdolų aliejus tinka spartinti ne tik blakstienų, bet ir antakių plaukelius. Patepkite šiltu aliejumi ir leiskite įsigerti.

  • Pamaitinti blakstienas galite ir žuvų taukais, kurie praturtinti vitaminu A. Sumaišykite taukus su ricinos, varnalėšų ir alyvuogių aliejumi. Turėsite stiprinančią plaukelius priemonę.



Kelios savaitės vargo ir tavo blakstienos it modelio pozuojančio garsiojo „VOGUE” žurnalo viršeliui. Dedu galvą nukirsti, jog tai tave verstų jaustis it devintame danguje, tad pirmyn!







2 Komentarai

  1. Ricinos aliejau poveikis tikrai efektyvus, tik nebijokit "storai" užtepti. Straipsnis geras, gal tik patarimų mažoka (nors kam siūlyti nepadedančius?). Žodžiu, puiku.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Apie šiuos mažyčius plaukelius ant vokų yra rašyta daugiau kartų, nei apie Justiną Bieberį. :-D nejaugi jau nebėra jokių temų, ką

    AtsakytiPanaikinti