Mėnesio ataskaita



Labas! Nors už lango spaudžia šaltukas, tikiuosi jog šventinė nuotaika ir Velykų bobutė pasiekė jūsų namus. Ši šventė yra lyg proga viską pradėti iš naujo - mažiau pyktis su draugėmis, padėti mamai, nebemušti brolio... Laukime tikro pavasario su tikrais darbais!

Nebe ilgai laukti reiks ir naujo TD mėnesio su naujomis rašytojomis, konkursais ir dar įdomesniais straipsniais. Šis mėnuo buvo gana komplikuotas, tik kelios rašytojos rašė dažnai ir kokybiškai, bet negaliu pykti ant žmonių, kai pati nerodau gero pavyzdžio. 

Visgi negalėčiau pasakyti, jog kovo mėnuo buvo blogas. Tikrai ne - tiek daug gerų dalykų nuveikėme! Per šį mėnesį surengėme labai daug konkursų su nuostabiais prizais, parašėme tikrai daug įdomių straipsnių. Žinoma, to nebūtų buvę be rašytojų. Gavau pasiūlymą atgaivinti trumpai mūsų bloge apsistojusią tradiciją mėnesio gale išsakyti savo nuomonę apie visas rašytojas.

Su mielu noru tai grąžinu. Nenoriu būti jūsų bosas ir jums tikrai nereikia mirtinai klausytis tai, ką sakau. Tiesiog galvoju, jog žinau ko reikia dabartiniams tipiniams paaugliams (galbūt dėl to šis blogas susilaukė tokio populiarumo) ir mano patarimai galbūt gali jums praversti. Jūsų pasirinkimas ar įsiklausysite į mano nuomonę, nes už save esate atsakingos pačios. Tai bus TIK mano nuomone, su kuria sutikti neprivalo nei viena skaitytoja ar rašytoja. :) Ilgai netusčiažodžiausiu ir noriu trumpai aptarti kiekvienos rašytojos darbą bloge šį mėnesį.

BARBORA

Barbora mūsų blog'e rašo jau gana seniai. Jeigu ji užsibrėžia - padaro. Per šiuos kelis mėnesius galėjau įsitikinti, jog Barbora galima pasitikėti. Ji padėdavo reikaluose, kuomet reikdavo surasti kažkokį rėmėją konkursui, o saviems konkursams pati surasdavo nuostabių steigėjų. Straipsniuose galbūt ji ir nesijaučia kaip žuvis vandeny, bet mielai priima argumentuotą kritiką ir taisosi. Barbora nėra pati aktyviausia, bet kai paklausiau, ar ji nori pasilikti - ji paprašė antro šanso. Ji jo verta, nes šis mėnuo jai nebuvo pats geriausias. Aš tikiu, kad ji dar turi ką parodyti.  Kitam mėnesiui Barborai linkiu viską labai gerai susitvarkyti, jog aktyvumas derintųsi ir su kiekybe. Taip bus lengva papirkti skaitytojus ir aš garantuoju, sulauksi argumentuotos kritikos! :D

VIRGINIJA

Asmeniškai su šia rašytoja bendrauti teko mažai, bet rašytojų chat'uose pastebėjau jog ji tikrai draugiška siela. :) Virginijos straipsniai buvo tvarkingi ir tikrai įdomūs - ypač man įsiminė apie šokdynę. Tikrai turi tą 'rašytojos' gyslelę ir labai džiaugiuosi, jog čia patekai. Pavasaris, tau problema ta pati - aktyvumas, bet kitam mėnesiui palieku tave visiškai ramia širdimi. Kaip ir daugeliui (įskaitant ir mane) tau reikia tik aktyvumo ir būsi pati geriausia. Nes tavo straipsnių kokybė yra tikrai labai gera. :)

AKVILĖ

Apie Akvilę jau ir nėra ką kalbėti, nes visi mėnesiai yra vienodi. Tikriausiai Akvilės rašymo stilius ir straipsnių pateikimas mano manymu blog'e yra geriausias, todėl iš jos mokytis aš galiu ilgai ilgai. Blog'e labai dažnai trūksta Akvilės straipsnių originaliomis temomis, bet net nėra minties jos išmesti už tai, jog ji į mėnesį įkelia kelis straipsnius... Jie būna labai geri ir žinoma, viską atperka. Beabejo, ne tik man, bet ir visiems skaitytojams norėtųsi jos straipsnius išvysti dažniau, todėl velniškai to tikimės. 

SIMONA A.

Dažnai naujoms rašytojoms sakau, jog jei išbūsit mėnesį - tikriausiai pasiliksit ir ilgiau. Manau vienas iš tų atvejų yra Simona A., be kurios dabar tikrai būtų keista. Jauna pagal amžių, bet tikrai puiki rašytoja. :) Su tokiomis pareigomis tvarkosi gerai. Manau, Simonai A. nedaug trūko ir iki mėnesio rašytojos, bet gaila, jog kovo pabaigoje negalėjo toliau rašyti mums... Aš esu įsitikinusi, jog Simona A. balandžio mėnesiui paruošė kažką tikrai VAU. Ačiū, Sima, kad esi. :) Tu tikrai šauni.

EMA

Dar viena rašytoja, apie kurios išmetimą net nebuvo minties. Man patinka Ema, nes šiame blog'e ji atneša kitokio vėjo. Gana sunku rašyti kitaip nei visi, bet Ema pirmiausia tai įveikia pasirinkdama įdomias temas. Įdomias tiems, kurie domisi pasauliu. Rašytojai, parodos, įvykiai - tai Emos sritis. Manau tu puikiai tvarkaisi ir labai labai tikiuosi, jog pasiliksi dar ilgai. :) Nes, kaip ir minėjau, tu blogą spalvini kitokiomis spalvomis. Gana rizikinga rašyti tai, kas gali ne visiems patikti, bet labai ačiū tau už tą drąsą.

VIKTORIJA

Negalėčiau pavadinti Viktorijos nei senbuve, nei naujoke, nes ji rašo mūsų blog'e jau antrą kartą. :) Viktorija mano manymu yra labai optimistiškas žmogus, kuris visko nori, visko siekia. Ir tai yra gerai! Tik šiek tiek negerai, jog iš to noro labai mažai aktyvumo buvo... Bet tu turėjai priežastį, kurią pati paminėjai. Su priežastimi nerašymas visada atleistinas (tereikia informuoti). Tu taip pat pasirinkai antrą šansą pasitaisyti balandžio mėnesyje. To tau ir linkiu - džiuginti mus savo gerais straipsniais, nes rašyti tu tikrai sugebi.


LAURA

Manau šį mėnesį Laura gerai padirbėjo. Ypač giriu ją už rubriką apie paauglystę, nes mano manymu tai labai gera idėja. Įdomu, lavina rašymo įgūdžius ir taip pat smagu paskaityti kitų paauglių mintis. O ir prizai kokio bešaunumo! Tikrai džiaugiuosi Laura ir tariu diiiiidžiulį ačiū. :)

KRISTINA ir EDITA

Apie šias merginas negaliu labai daug pasakyti, nes šį mėnesį jos buvo turbūt rečiausiai rašančios. Rašo jos abi gerai, todėl daviau joms antrą šansą, bet dabar tikrai tikrai reikia susiimti. Kristinos straipsnius kelis berods mačiau, jie buvo tikrai geri. Šaunuolė. Edita spėju turi kažkokių problemų, dėl kurių nerašė. :) Abiems linkiu pasistengti susiplanuoti laiką ir šiek tiek aktyviau rašyti.

Ir.....
Mėnesio rašytoja

Manau niekam nekeista, kas ja taps. Ir mano, ir skaitytojų nuomonė sutapo, nes ji surinko ir daugiausiai jūsų balsų. Mergina, kuri šį mėnesį (kaip ir visus kitus) buvo beabejo geriausia...


SIMONA Š!

Apie šią merginą galėčiau rašyti ir rašyti, bet parašysiu tada, kai įdėsiu tave į 'Mėnesio rašytoja' skiltį. :) Tu, Simona, ypač primeni mane SIBY bloge, kai plėšiausi, tiesiog degiau tuo noru rašyti ir padėti. Galiu vadinti save tavo dešiniąja ranka, nes kai tik pamatau, jog atėjo nauja žinutė nuo Simonos Š., žinau, kad ten bus kažkokia idėja, kažkoks pasiūlymas, kažkas apie partnerius ar konkursą... Tu pasieksi tikrai tikrai daug. Žinau tavo norus, jog nori savo blogo. Tu jį tikrai turėsi. :) O dabar ačiū, kad taip vargsti dėl TD. Tikiuosi tavo pastangas vertinu ne tik aš, o atsidėkodama kaip visada norėsiu tave pakalbinti (susisiek arba skype : vilyte9 , arba fb : Vilija Jankūnaitė), įdėsiu tave į 'Mėnesio rašytoja' ir, žinoma, pagrindinis prizas - tavo straipsnis bus išspausdintas balandžio mėnesio LUKOJE! :)

Per šį mėnesį parašei gana daug gerų straipsnių, todėl gana sunku išrinkti vieną. Parašyk man privačiai, kokį straipsnį tu norėtum siųsti. Taip pat skaitytojai - peržvelkite iš naujo šios merginos straipsnius ir išrinkite vieną, kuris turėtų išvysti dienos šviesą Lietuvos mąstu.

1. http://thetd4you.blogspot.com/2013/03/zalieji-kokteiliai.html

2. http://thetd4you.blogspot.com/2013/03/valgomosios-sodos-galia.html

3. http://thetd4you.blogspot.com/2013/03/namine-duona-kasdienai-ir-sventems.html

4. http://thetd4you.blogspot.com/2013/03/originalios-dovanos-gimtadienio-proga.html

5. http://thetd4you.blogspot.com/2013/03/troksti-padeti-zmonems-tapk-savanore_23.html

6. http://thetd4you.blogspot.com/2013/03/kaip-uzkalbinti-vaikina.html

7. http://thetd4you.blogspot.com/2013/03/rytine-manksta-namuose.html

Ačiū visoms, kurios stengėsi dėl blogo. JŪS NUOSTABIOS, ir dar kartą kartoju, esate pačios sau bosės. Aš tikrai negaliu vadovauti, todėl tik nuo jūsų noro priklausys jūsų rašymas toliau.

Rytoj mūsų komandą papildys naujos rašytojos. Tikiuosi, jog juoko mėnesis balandis iš tiesų bus linksmas!


Gražios jums likusios Velykų dienos,
Vilija.

7 Komentarai

  1. Tikrai labai gražus Vilijos apibendrinimas. :) Apie visas rašytojas pasakyta labai gražiai... Žodžiu puiku :)
    O mėnesio rašytojai audringi plojimai :) Peržiūrėjus straipsnius tikrai nelieka abejonių - Simona tikrai turėjo gauti šį "titulą".
    Dėl įdomumo pasakysiu ir už kokį straipsnį balsavau. Tai straipsnis "Rytinė mankšta namuose". Kodėl? Todėl, jog reikia atgaivinti "Lukos" žurnalą. Juolab, jog jau "pavasaris" lauke, tad sportas - daugeliui aktuali tema :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šypsojausi, kai rašei apie mane :) Nu tikrai privertė susiimti :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pirmą kartą buvo taiip įdomu skaityti tokio tipo pranešimą. Tu taip gražiai apie kiekvieną atsiliepei... Ir pritariu Maybe. Simona Š tikrai verta tapt mėnesio rašytoja. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai teisingai viską parašei :D Simona Š. iš tikrųjų yra be galo talentinga ir veikli rašytoja :) o mes stengsimės susiimti :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pagaliau Simona Š. tapo mėnesio rašytoja :))

    AtsakytiPanaikinti
  6. Oi, Vilija, ačiū! Žinau, kad mėnesio gale nerašiau ir tam buvo kelios priežastys ir turbūt labiausiai bijojau, kad teks išeiti... ką gi, balandį stengsiuos pasitaisyti, o tave Simona Š. labai sveikinu ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. AČIŪ Vilija, AČIŪ merginos, AČIŪ skaitytojai, AČIŪ visiems tiems kurie už mane balsavo! :*

    AtsakytiPanaikinti